Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.03.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.08.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt o fire ambitioasa, motivat de indeplinirea obiectiveloir asumate. Am aptitudini excelente de comunicare, ma adaptez usor intr-o noua echipa, iar sarcinile noi le consider o provocare. Am dovedit de-a lungul carierei mele ca pot fii un bun membru de echipa, dar imi pot asuma si sarcini de proiecte individuale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonuri de masa.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Productie, Inginerie, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2018 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: proiectant inginer mecanic

Responsabilitati:

- Proiectarea liniilor de asamblare și a stațiilor de lucru pentru industria auto.
- Crearea desenelor de asamblu, lista de materiale și desene de detalii, utilizând software-ul de proiectare 3D CAD SolidWorks.
- Analize de ergonomie pentru stațiile de lucru manuale.
- Acordare suport tehnic pentru asamblarea echipamentului.

01.05.2013 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Proiectarea echipamentelor, pentru statii de tratare apa potabila, statii de epurare ape uzate menajere, statii de epurare ape uzate industriale. Intocmirea documentatiilor(necesar de materiale, carti tehnice pentru echipamente). Realizarea modele 3D/documentatie tehnica de executare a produselor de (randari, desene de ansamblu, vederi, sectiuni, detalii, desene de executie a reperelor). Supervizarea personalului din subordine pentru buna desfasurare a lucrarilor.

01.06.2012 - 28.02.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: proiectant inginer mecanic

Responsabilitati:

S.C. Exella Europe S.R.L., liderul est-european in domeniul fotogravurii chimice si fotodecupajului in metal pentru industria producatoare de ochelari, electronica, industria automobilelor, aeronavelor, medicala si producatoare de bijuterii.
Verificarea materialelor furnizate de clienti (desene, fotografii sau modele) sau generate de ceilalti membri ai departamentului tehnic - in stadiul de acceptare a cererii pentru a se asigura compatibilitatea cu procesul propiu-zis, corespondenta descrierilor si integralitatea informatiilor.

01.05.2011 - 30.09.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: designer industrial

Responsabilitati:

Elaborare, la solicitarea clientilor, a desenelor grafice pentru o gama larga de activitati industriale, prin folosirea diverselor tehnici grafice, inclusiv grafica pe calculator. Realizarea de schite, modele si proiecte folosind desene.

studii

 

Facultati:

2010 - 2012 Masterat: Proiectarea asistata de calculator a sistemelor de fabricatie la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.
2006 - 2010 Facultate: Constructii de masini - Design industrial la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Bethlen Gabor - Matematica-Informatica la Colegiul National din Aiud.

Premii

Proiectarea produselor, marketing, matematici aplicate, informatica, chimie, fizica, bazele fabricatiei, tehnologia fabricarii, mecanica, tehnologia materialelor, tehnici de comunicare, grafica asista pe calculator, web design, rezistenta materialelor, organe de masini

Atestat profesional operare PC (pascal,Fox Pro, creare pagini web)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close