|
01.10.2020 - prezent Departament: inginerie Titlu Job: proiectant sisteme de securitate Responsabilitati: - Elaborarea analizei de risc privind protectia persoanelor si valorilor,
- Elaborarea specificatiei tehnico-operative a sistemului de securitate,
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de detectie si semnalizare la efractie si control acces,
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu,
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de stingere automata a incendiului,
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti,
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de televiziune cu circuit inchis (TVCI),
- Elaborarea solutiei tehnice a sistemului tehnic de monitorizare,
- Elaborarea proiectului sistemului tehnic de detectie si semnalizare la efractie si control acces,
- Elaborarea proiectului sistemului tehnic de detectare, semnalizare si alarmare la incendiu,
- Elaborarea proiectului sistemului de stingere automata a incendiului,
- Elaborarea proiectului sistemului de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti,
- Elaborarea proiectului sistemului tehnic de televiziune cu circuit inchis (TVCI),
- Elaborarea proiectului sistemului tehnic de monitorizare,
- Verificarea proiectului,
- Intocmirea de devize,
- Monitorizarea executiei proiectului.
Cod COR 215119. |
|
01.06.2018 - 31.07.2018 Departament: protectia mediului Titlu Job: practicant Responsabilitati: Responsabilitatea mea ca și practicant a fost de a introduce corect date aferente domeniului ( avize, acorduri, autorizații ) în baza de date și de a urmări proiectele în desfășurare. |
|
01.06.2016 - 30.09.2018 Departament: marketing Titlu Job: casier Responsabilitati: Principalele responsabilități pe care le-am avut în cadrul companiei sunt:
- Comercializarea produselor specifice unei benzinării ( produsele petroliere ), celor din magazin cât și a celor din zona Gastro ( sandwich și patiserie );
- Respectarea standardelor HACCP ( Siguranța Alimentară );
- Menținerea curățeniei desăvârșite în zona de activitate;
- Seriozitate și punctualitate la locul de muncă;
- Acordarea atenției cuvenite și asigurarea unor servicii ireproșabile clienților;
- Îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanță cu necesitățile imediate ale unității; |