Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.10.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.08.2016

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivele mele profesionale sunt perfectionarea aptitudinilor si acumularea cunostintelor din domeniul ingineriei.

Salariu: 900,00 USD / luna

Beneficii: negociabil

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Marketing, Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, IT Hardware, Proiectare civila / industriala, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bistrita, Cluj-Napoca, Deva, Turda, Zalau, Campia Turzii, Cugir

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2017 - prezent

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: proiectant inginer mecanic

Responsabilitati:

Atributiile mele in acest departament se refera la proiectarea elementelor din sistemul de racire al automobilelor.
Personal, ma ocup de proiectarea furtunelor si tuburilor ce conduc lichidul de racire spre elementele care necesita acest lucru. Pentru aceste elemente sunt responsabil si de propunerea si proiectarea elementelor de prindere pe caroseria sau pe alte elemente ale masinii (bracketuri din plastic sau metal).
M-am ocupat si de proiectarea diverselor rame pentru radiatoare si a vaselor de expansiune, tinand cont de cerintele clientului (scaderea costurilor de productie si cresterea usurintei la montaj). Software-ul folosit pentru proiectare este Catia.

01.07.2016 - 31.08.2017

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: proiectant inginer mecanic

Responsabilitati:

- În cadrul companiei m-am ocupat de proiectarea sistemelor de dozare a apei cu diferite substanțe chimice (Skid-uri). Tipul skidului diferă datorită scopului și industriei în care va fi folosit skid-ul (industria chimică, petrolieră, de tratare a apei cu diferite substanțe), astfel ex-istă proiecte unice (având o complexitate ridicată în proiectare) și de serie mare. Am proiec-tat skid-uri de injecție și de postdiluție cu diferite substanțe, cât și componente speciale, ce au fost produse de către companie.
- O altă responsabilitate a fost cea de Document Controller. Această atribuție a reprezentat faptul că am fost responsabil de controlul documentelor ce au fost trimise de către furnizor direct la client. Am ținut legătura directă cu diverse părți interesate, am verificat conformitatea documentelor și le-am revizuit și editat conform specificațiilor și a testelor efectuate. În atribuțiile mele au intrat și menținerea unei baze de date cu documentele circulate între părțile interesate, pentru a asigura o trasabilitate mai bună a acestora.
- Am folosit programul WinMentor pentru a crea BOM-uri (Bill of Material) și rețete ce conțin numărul și numele produselor ce sunt folosite în ansambluri complexe. Am creat coduri unice pentru diferite produse și ansamble, pentru a facilita comunicarea dintre departamentele de proiectare, vânzare și producție.
- Am acumulat cunoștințe de bază în programul Microsoft AX, am utilizat programul pentru a verifica sarcinile pentru un anumit proiect pentru o perioadă dată și pentru a realiza pontajul orelor de lucru.

01.01.2015 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: trainer și lideri al grupării de cercetași (voluntariat)

Responsabilitati:

Ne ocupăm de organizarea diferitelor activități (în general în natură) pe parcursul întregului an și organizarea de tabere de vară și de alte activități extrașcolare în natură, pentru copii cu vârstă între 10-18 ani. Folosim metode de predare neconvenționale, învățarea se face prin jocuri de echipă, prin cântece, accentul fiind pus pe creșterea spiritului de echipă și de conștientizarea elevilor pentru nevoia și importanța comunicării.

01.05.2014 - 30.06.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer cercetator proiectare

Responsabilitati:

In primele 17 luni am avut ca obiective studierea companiilor de productie de mobila de pe piata nationala, studierea materialelor nou aparute, proiectarea unor noi prototipuri de mobila inovativa. Am realizat doua articole stiintifice in care am abordat doua studii de caz legate de mobilier de tip smart si am scris un brevet de inventie legat de un produs inovativ in domeniul mobilei.

Din luna octombrie (2015) am lucrat la hala de productie, avand urmatoarele responsabilitati: ofertare de produse clientilor, conform cerintelor primite; proiectarea produselor cerute de catre client; realizarea tehnologiei produselor si calculul materialelor si accesoriilor necesare; controlul si verificarea procesului de fabricatie si montaj; operare cnc in 5 axe, folosit pentru gravare si frezare a diferitelor tipuri de suprafete (lemn, Al); crearea fiselor de activitate pentru angajati, pentru urmarirea timpilor de executie pentru fiecare lucrare in parte; crearea gestiunilor pentru deseuri, verificarea pontajelor pentru angajati.

01.03.2007 - 31.08.2013

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

In cadrul voluntariatului am participat la mai multe evenimente si la debate-uri privind problemele de rasism si de trafic de persoane din tara.In cadrul festivalelor am lucrat in cadrul departamentului de logistica, unde am coordonat oamenii pentru montarea scenei si a corturilor, am fost ghid pentru un grup de dansatori din Slovacia si am fost responsabil de aparatura si instrumentele ce trebuiau sa fie urcate si montate pe scena.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Managementul si Ingineria Calitatii la Universitatea Tehnica din Cluj- Napoca din Cluj- Napoca. Am terminat masteratul de Ingineria si Managementul Calitatii, unde am studiat materii privind managementul organizatiilor, Tehnici si instrumente folosite in managementul calitatii, Bazele metrologiei industriale, Abordari strategice in management, Metode si Echipamente de control a Proceselor Industriale, Managementul Total al calitatii si Modele de Excelenta.Mi-am dezvoltat capacitatea de lider si am insusit filozofia japoneza Kaizen pentru un management competitiv.

Examenul de disertatie l-am promovat cu nota 10, cu lucrarea "Asigurarea calitatii in corelatie cu managementul Kaizen la SC Smart Furniture SRL, Cluj- Napoca".
2009 - 2013 Facultate: Roboti Industriali Engleza la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca din Cluj- Napoca. In cadrul facultatii am urmat cursurile la Sectia de Roboti Industriali, cu predare in limba Engleza. Am acumulat cunostinte in domeniul proiectarii, in programare masini- unelte, roboti industriali, cat si cunostinte despre diverse tipuri de materiale, electrotehnica si inginerie a robotilor. Am inteles procesele de automatizare, de productie si nevoia de imbunatatire continua si de masurare a indicatorilor de performanta.

Examenul de licenta l-am promovat cu media finala 9.25, cu lucrarea "Study regarding an electric vehicle automation for people with disabilities" ("Studiu privind automatizarea unui vehicul electric pentru persoane cu dizabilitati locomotorii"). Pentru acest examen am lucrat in echipa cu alti doi colegi, de la facultati diferite (design si autovehicule rutiere) si am construit o masina electrica.

Premii

Lucrari publicate
Nov 2015: Case Study in product quality and environmental planning to achieve comfort within indoor working spaces

Nov 2014: Smart Fluids for Smart FurniturePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close