Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.09.1995

obiectiv

 

Obiectivul profesional principal îl constituie acumularea de cunoștințe noi și de experiență cu posibilitatea de a promova.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Curtea de Arges

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.03.2020

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: agent transport extern

Responsabilitati:

- înregistrarea pasagerilor si a bagajelor în cel putin 2 sisteme computerizate în conformitate cu procedurile de lucru Menzies Aviation(Romania) si cu procedurile de lucru ale companiei deservite;
- încasarea de la clienti la ghiseu a debitelor pentru serviciile contra cost;
- însotirea pasagerilor până la avion si îmbarcarea lor în avion.

01.03.2019 - 31.05.2019

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: proiect practică

Responsabilitati:

Ministerul Mediului este organizația care realizează politica la nivel national în domeniile protecției mediului înconjurător, economiei verzi, biodiversității, ariilor naturale protejate, schimbărilor climatice etc.
Responsabilități
- Adoptarea normelor și procedurilor Departamentului de Audit Public Intern al Ministerului Mediului;
- Studierea despre aspecte de mediu în cărți de specialiatate, în special despre Auditul Sistemului de Management de Mediu;
- Pregătirea caietului de practica;
-Discuții libere cu directorul departamentului în vederea pregătirii pentru
examenul de practică;
- Pregătirea și susținerea examenului de pratică și a proiectului de practică.

01.03.2017 - 31.03.2017

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: workshop aplicat de control intern

Responsabilitati:

Institutul Național de Control Intern din România este o organizație profesională, independența și autonomă care are ca principal obiectiv să certifice profesionalismul de implementare adecvată a practicilor de control intern din cadrul organizațiilor.
Responsabilități
Prezentarea instituției și discuții libere;
-Acordarea de diplome.

01.05.2016 - 30.09.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Therme este un centru de wellness, relaxare şi entertainment localizat langa București, fiind dotat cu numeroase facilități de entertainement și relaxare.
- Scanarea bunurilor și asigurarea că prețurile sunt corecte;
- Încasarea plțăilor prin intermediul tehnicilor moderne;
- Comunicarea eficientă cu echipa și managerul;
- Găsirea de modalități de oferire a celor mai bune servicii clienților;
- Munca in echipă cu toate departamentele: bucătărie, barmani, ospătari etc.

01.07.2015 - 31.10.2015

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: internship

Responsabilitati:

Vinexpert este o companie românească din industria vinurilor care se ocupă atât cu vânzările online, cât și cu serviciile tip HoReCa. Această companie dorește să își îmbunătățească imaginea prin implicarea în diferite parteneriate precum cel cu Academia de Științe Economice.
Responsabilități
- Tehnici de degustare a vinurilor și verificarea calității acestuia;
- Verificarea corespondenței telefonice și electronice;
- Realizarea unui proiect de practică și susținerea acestuia;
Am susținut un examen la finalul stagiului de practică în urma căruia am obținut locul întâi, câștigând un premiu în bani.

01.07.2013 - 30.09.2017

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: reprezentant vânzări directe

Responsabilitati:

SC Tomzacri SRL este o intreprindere de dimensiune mică din domeniul vânzărilor GSM.
- Aplicarea tehnicilor de vânzare,
- încheierea vânzărilor, livrarea de produse, oferirea de suport post vanzare, promovarea produselor, așezarea stocurilor, aplicarea stretegiilor de marketing.

01.09.2012 - 30.09.2015

Departament: management

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Asociația s-a înfiițntat cu scopul de a susține drepturile tinerilor. Tineri VIP a colaborat cu alte ONG-uri, primării, organizații cu care a și realizat proiecte în domeniul socio-cultural, educativ, protecția mediului etc.
Responsabilități
- Organizarea corespondenței, promovarea evenimentelor, training pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, lucru in echipă etc

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Economie Ecologică la Academia de Studii Economice din Bucureşti. -Ecologie, Audit de Mediu, Proiecte de investiții în domeniul mediului, Evaluarea impactului ecologic, Managementul rețelelor ecologice, Strategii de consum durabil, Analiza datelor de mediu, Politici de mediu, Managementul riscurilor ecologice.
2014 - 2017 Facultate: Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului la Academia de Studii Economice din Bucureşti. - Micro și Macro Economie, Contabilitate, Finanțe, Statistică, Matematică, Ecologie, Marketing, Management, Baze de date, Siguranța și securitatea alimentară, Logistică, Proiecte Economice, Comunicarea în Business, Dreptul Afacerilor etc.
- Studierea și cercetarea aspectelor economice ale mediului și ale ariei agroalimentare;
- Vizite educaționale pentru aplicarea bazei teoretice.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță” din București. -Engleză, Franceză, Germană
-Română & Literatură Universală
-Istorie, Arte, Geografie, Științele Naturii.

Premii

Voluntariat
May 2015 - Jul 2015: "Parlamentul Local al Tinerilor"
- organizarea activităţilor şi informarea tinerilor pentru buna funcţionare a alegerilor electorale din rândul elevilor.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close