Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.05.1982

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Avand cunostinte si experienta de specialitate, imi doresc un loc de munca in domeniul programararii jocurilor 3D şi al graficii computerizate. De asemenea, sunt interesat de programarea low-level a diferitor dispozitive hardware, cum ar fi drivere si unitati de procesare grafica, precum si de domeniul 3D modeling/CAD/CAM de proiectare.

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Arhitectura / Design interior, Publicitate, Productie, Inginerie, IT Software, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: programator c++

01.04.2007 - 21.11.2010

Departament: it software

Titlu Job: software developer

Responsabilitati:

Am lucrat în echipa de dezvoltare a unui proiect complex ce permite gestionarea unitatilor de stocare. Proiectul se numeşte IBM TotalStorage Productivity Center şi face parte din divizia IBM Tivoli Software.
Responsabilităţile mele au inclus: design de funcţionalităţi, dezvoltare de noi funcţionalităţi(atât pe partea de back-end, cât şi pe front-end), scrierea de documentaţie, rezolvarea de defecte.
Ca metodologie de lucru, pot spune că am dobândit experienţă în procesul de dezvoltare Tivoli.
Limbajul principal de programare pe care l-am folosit este Java.

01.04.2006 - 01.04.2007

Departament: it software

Titlu Job: software tester

Responsabilitati:

Membru al echipei de testare al produsului IBM Tivoli Workload Scheduler for Apps.
În acest timp am asigurat calitatea aplicaţiei prin realizarea de teste pentru diverse funcţionalităţi ale aplicatiei, conform cu planul de testare, şi am raportartat noi bug-uri/defecte.

01.01.2003 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: programator 3d/modelator 3d/artist 3d

Realizari:

Domeniu: Ingineria si proiectarea motoarelor grafice 3D
Realizari: Unul dintre proiectele personale este dezvoltarea a unui motor grafic indepent de GPU(accelerator grafic).

Domeniu: Analiza matematica si optimizare in tehnici de randare 3D si modelare 3D.
Realizari: Ingineria componentelor CAD/CAM folosite in prototipizarea industriala.
Imbunatatiri de performanta, uzabilitate, scalabilitate.
În plus, folosindu-ma de experiența mea cu diverse soluții software pentru modelare, am reusit sa gasesc optimizări de proiectare care au îmbunătățit timpul si au minimizat resursele si efortul necesar realizarii modelului(modelelor).

Domeniu: Implementarea si designul modelelor 3D pentru simulatoare urbane si de transport.
Realizari: Folosind 3D Studio Max am creat modele cu pana la 3 milioane de poligoane(motoare, trenuri, masini, case, mobila). Am realizat conversiile in diferite formate cerute de catre simulatoarele software si, de asemenea, am realizat scripturile de simulare ale comportamentului in limbaje cum ar fi LUA, Java, C.

Domeniu: Ingineria componentelor CAD/CAM folosite in prototipizarea industriala.
Realizari: Modelare pentru piese mobile, componente mecanice, organe de masini, roti de transmisie si alte parti complexe de miscare a robotilor industriali, matrite pentru injectare termoplastica.

Aceste lucrari au beneficiat si de o compozitie artistica: realizarea de texturi, mapari pentru procesele de randare, iluminat artificial, materiale cu efecte luminice in cadrul platformei PhotoShop s.a.m.d

Cateva din proiecte din portofoliul personal create folosind SolidWorks si 3D Studio Max:
http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

10.02.2001 - 15.06.2003

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor asistent

Responsabilitati:

Am predat disciplina de Design grafic pe computer, o introducere in tehnologiile grafice pe computer si aplicatii folosind software Corel.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close