Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 16.09.1993

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi doresc sa lucrez într-un mediu profesional, dinamic care sa-mi permita folosirea cunostintelor acumulate si oportunitati de avansare in cadrul companiei. Imi place in special sa proiectez solutii de automatizare ai actionari electrice.

Salariu: 10.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Administrativ / Logistica, Agricultura, Productie, Achizitii, Inginerie, Petrol / Gaze, Alimentatie / HoReCa, Proiectare civila / industriala, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Brasov, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 17.10.2016

experienta profesionala

 

01.03.2020 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: programator

Responsabilitati:

Dezvoltare si testare aplicatii interne

01.05.2018 - 29.02.2020

Departament: automatizari

Titlu Job: responsabil automatizari

Responsabilitati:

Responsabil cu automatizarile, echipamentele de monitorizare si comunicatie din departament. Conduc activitatea din zona automatizarilor la nivel local, reprezint departamentul din care fac parte in relatiile cu celelalte departamente sau cu diferiti contractori pe planul automatizarilor.

Am proiectat si implementat o noua retea redundanta de automatizare ce presupune 5 noduri si peste 30 de PLC-uri pentru zona de sinterizare.

Coordonez mentenanta si modificarile curente ale softurilor existente in departament in functie de necesitati alaturi de echipa mea formata din 2 tineri de perspectiva.

Coordonez activitati specifice, in care sunt implicati si colegi din departamentele centrale, in vederea implementarii uneltelor specifice digitalizarii.

Organizez lucrari de mentenanta si imbunatatire de amploare asupra sistemelor de automatizare la nivel local.

Dezvolt strategii pe termen scurt si mediu in zona automatizarilor la nivel local.

01.08.2016 - 30.04.2018

Departament: automatizari

Titlu Job: inginer automatist - mentenanta

Responsabilitati:

Responsabil cu mentinerea automatizarilor in parametrii de functionare, echipamentele de monitorizare si comunicatie din departament.

Am implementat un nou sistem de Alarm Management in dispeceratul din fabrica unde am imbunatatit calitatea informatiilor livrate catre operatori imbunatatind astfel timpii de mentenanta au scazut cu aproximativ 5% fara costuri.

Am proiectat un sistem de monitorizare a vibratiilor si temperaturilor pentru suflantele din departament.

Ma ocup de mentenanta si realizez modificari curente ale softurilor existente in departament in functie de necesitati.
Organizez lucrari de mentenanta si imbunatatire de amploare asupra sistemelor de automatizare la nivel local.

01.09.2015 - 31.10.2015

Departament: naval / aeronautic

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Am proiectat instalatiile electrice necesare unui Yacht modern.

Am proiectat sistemul de automatizare pentru un Yacht modern.

01.06.2015 - 31.07.2015

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Verificam, reparam, schimbam echipamentele electrice de pe vasele avute in gestiune de catre Navrom Shipyard sub indrumarea angajatilor permanenti.

01.06.2014 - 31.07.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Am luat parte la un stagiu de practica in cadrul SDEE Electrica GALAȚI, contand pentru stagiul de practica obligatoriu de la finanul anului II al facultatii. Am luat parte la lucrul in diverse statii electrice, mi s-au prezentat detalii de functionare, mentenanta si intretinere a diverselor echipamente electrice la final fiind notat in urma prezentarii unui caiet de practica.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Utilizarea Eficienta a Energiei si Surse Regenerabile la Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica din Galati.
2012 - 2016 Facultate: Inginer Electromecanic la Universitatea Dunarea de Jos din Galati.
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: Stiintele Naturii la Liceul Teoretic Emil Racovita din Galati.

Premii

Voluntariat
Apr 2011 - Jan 2013: Centrul de Voluntariat CE.T.A.T.E.
Impreuna cu cei din acea organizatie participam si organizam diverse activitati sociale, de mediu si educative. Astfel am dobandit competențe sociale: Abilităţi de comunicare şi interrelaţionare; Adaptabilitate; Capacitate de lucru în echipă; Abilităţi de asimilare a informaţiilor şi actualizare a cunoştinţelor; Seriozitate; Perseverenţă; Punctualitate.
Hobby-uri
Calatorii, Dezvoltare Aplicatii TIA Portal, Dezvoltare Aplicatii Step, Programare PLPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close