Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 21.02.1996

obiectiv

 

Fire imaginativă și înclinată spre activități inovatoare în cadrul domeniului educațional, îmi doresc să dezvolt ramura profesională pe care am inițiat-o prin stagii de practică pedagogică (limba română și limba engleză) și pe care o desfășor în prezent. Empatia, seriozitatea, comunicarea adecvată categoriilor de vârstă diferite si pregătirea teoretică pot facilita o bună evoluție în sfera educației, pentru obținerea rezultatelor în lucrul cu elevii.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time

Departament: Relatii publice, Marketing, Altele, Educatie / Training / Arte, Tipografii / Edituri, Traduceri, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de limbă și literatură română și de limbă și literatură engleză

Responsabilitati:

Desfășurarea cursurilor de Limbă și literatură română și de Limbă și literatură engleză prin predarea propriu-zisă a subiectelor necesare învățarii cu ajutorul metodelor interactive și prin exerciții, aplicații, proiecte care să îmbunătățească receptarea și înțelegerea diverselor noțiuni de către elevi.

01.10.2018 - 30.06.2019

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: studentă în stagiu de practică

Responsabilitati:

Am organizat tururi ale Muzeului și am fost ghid pentru grupuri de elevi - vizitatori. Am participat la organizarea evenimentelor Muzeului.

01.11.2017 - 30.06.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor în stagiu de practică psihopedagogică

Responsabilitati:

Analiza modului de predare, a interacțiunii dintre profesor și clasa de elevi.
Observarea atentă a unui elev în vederea întocmirii fișei pedagogice a acestuia, pentru a corela activitatea sa școlară cu datele personale și mediul de învățare.
Pregătirea și susținerea orelor de predare (atât în limba română, cât și în limba engleză), în care am îmbinat transmiterea informațiilor cu o comunicare eficientă cu elevii și cu activități de dezvoltare a creativității si a receptivității.
Întocmirea planurilor de lecții conținând obiectivele principale pe care le-am îndeplinit, mai apoi, în desfășurarea orelor de predare a lecțiilor către elevi.

studii

 

Facultati:

2018 - 2020 Masterat: Studii literare la Facultatea de Litere, Universitatea din București din Bucharest.
2015 - 2018 Facultate: Limba și Literatura Romană - Limba și Literatura Engleză la Facultatea de Litere, Universitatea din București din Bucharest.
2012 - 2015 Liceu / Școală profesională: Științe Socio - Umane la Liceul Teoretic "Grigore Tocilescu" din Mizil.
2011 - 2012 Liceu / Școală profesională: Matematică - Informatică la Liceul Teoretic "Spiru Haret" din Tecuci.

Premii

Premii si Distinctii
Oct 2019: Colocviul Internațional Universitar „Lucian Blaga”, a XXI-a ediție - Premiul al III-lea la secțiunea „Metode recente în teoria literară”

Apr 2019: Colocviul Studențesc BucharEst STudent Letters Colloquia, ediția a VI-a - Premiul I în cadrul secțiunii de Teoria Literaturii

Voluntariat
Aug 2018 - Jun 2020: Institutul de Istorie și Teorie literară G. Calinescu
Voluntară în cadrul Cronologiei vieții literare românești - Perioada comunismului
Oct 2013 - May 2014: Consiliul Școlar al Elevilor - Liceul Teoretic " Grigore Tocilescu " Mizil.
Am cooperat cu membrii Consiliului pentru dezvoltarea proiectelor școlare, precum: fondarea unui loc de destindere în aer liber al elevilor; de asemenea, am sistematizat un program de încurajare și motivare a elevilor Liceului în vederea participării la concursul de cultură generală The Best (organizat la nivelul județului Prahova).
Proiecte
Nov 2014: "Tocilescu-i Karaoke", ediția I
Membru al Consiliului Școlar al Elevilor, am colaborat cu echipa reprezentativă și am inițiat un concurs cu specific artistic, axat pe latura muzicală, astfel încât această competiție de interpretare a fost aprobată de conducerea Liceului și organizată ulterior, anual.
Oct 2014 - Feb 2015: Expoziția internațională - Învingător prin artă, ediția a V-a
Am făcut parte din echipa de elevi atribuită profesorului de educație plastică, având ca fundament de participare pasiune pentru desen și pictură și realizarea unor creații realiste, abstracte, ori de diverse alte naturi.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close