Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.09.1976

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.10.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Continuarea carierei valorificand experienta acumulata in 5 ani de product management si marketing plus 4 ani de customer service si, pornind de aici, trecerea pe o pozitie de business executive, ca o continuare fireasca a pozitiei de Product Manager.

Salariu: nespecificat

Beneficii: a se discuta in cadrul interviului

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Relatii publice, Publicitate, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, IT Software, Banci

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Constanta, Galati, Sibiu, Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

10.11.2007 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: product manager

Responsabilitati:

- Suita de produse BitDefender pt PC-uri:
Responsabil direct in coordonarea proiectelor de dezvoltare a produselor din aceasta suita.

Am coordonat in 2008 produsele din suita BitDefender 2009 iar in 2009 produsele din suita BitDefender 2009.Suita de produse BitDefender pt PC-uri reprezinta produsulu principal al companiei generand cca 70% din venituri si cuprinde: BitDefender Antivirus, BitDefender Internet Security si BitDefender Total Security. Proiectele pentru dezvoltarea celor doua versiuni (2009 si 2010) au avut fiecare o durata de aproximativ 10 luni.

Am initiat proiectul aproximativ in luna octombrie definind strategia de produs prin documentul de tip MRD (Market Requirements Document) discutat si aprobat de Consiliul Director BitDefender, am coordonat procesul tehnic in colaborare cu echipele de dezvoltare, de cercetare si de testare pe baza documentului PRD (Product Requirements Document).

Am urmat un program foarte strict pus la punct cu deadline-uri bine determinate, dupa cca 3 luni de dezvoltare pentru cele 3 produse in paralel (fiecare avand un set de functionalitati iar pe fiecare functionalitate existand o echipa responsabila ce imi raporta mie) am livrat versiunea beta 1 urmata de o perioada de testare la clienti, apoi beta 2 si beta 3, in luna august a anului urmator am livrat produsul final in limba engleza destinat pietei internationale.

In perioada august-noiembrie am coordonat localizarea suitei de produse in cca 20 de limbi, pentru pietele locale unde BitDefender vinde un produs tradus. Localizarea pentru fiecare limba este un proiect in sine care presupune crearea unor echipe internationale in care am participat alaturi de Key Account Managerul pentru tara/zona respectiva si de echipe de la companiile ce reprezinta BitDefender in acea tara sau zona

- Produsele gratuite BitDefender:
In paralel cu produsele pentru PC, am coordonat strategia de produse gratuite, produse fiecare reprezentand o functionalitate din cadrul produselor mari pentru PC-uri avand 3 obiective principale:
1. sporirea prestigiului tehnologiilor BitDefender pe plan international
2. raspandirea cat mai larga a produselor gratuite
3. conversia utilizatorilor produselor gratuite la produsele comerciale platite

Realizari:

1. Lansarea suitelor de produse pentru PC-uri in versiunile 2009 (realizata pe parcursul anului 2008) si 2010 (realizata pe parcursul anului 2009)
Suita de produse pentru PC-uri reprezinta cca 70% din cifra de afaceri BitDefender si este folosita de cca 60 milioane de utilizatori la nivel mondial.

2. Punerea in practica a strategiei de produse gratuite, o strategie noua, gandita de mine si aprobata de conducerea companiei, cu un rol foarte important de sporire a notorietatii tehnologiilor BitDefender

15.01.2005 - 30.10.2007

Departament: marketing

Titlu Job: product manager

Responsabilitati:

- Dezvoltarea serviciului Roaming pe retail prin lansarea de noi oferte si servicii conexe, ceea ce presupune intocmirea de planuri de marketing si business case-uri pentru noile oferte, studii si cercetari de piata, planuri de marketing,
- Coordonarea unor echipe interdepartamentale pentru implementarea tehnica si in sistemul de facturare a noilor oferte, relatia comerciala cu furnizorii externi
- Extinderea acoperirii de roaming a Orange Romania, prin lansarea comerciala a unor noi relatii de roaming
- Comunicarea interna si externa a serviciului de roaming ceea ce presupune informarea permanenta si periodica a celorlalte departamente, in special Customer Service, despre serviciul Roaming si informarea pietei prin intermediul mijloacelor de comunicare clasice: publicitate TV, radio, in presa, outdoor, in shop-uri si la dealeri, prin sms marketing, prin brosuri, pliante si alte materiale de promovare, etc.
- Updatarea permanenta, restructurarea informatiei de roaming pe site-ul Orange
- Integrarea informatiilor de roaming in alte produse Orange: SelfCare, WebCare spre informarea clientilor
- Relatia cu partenerii de roaming
- Relatia cu Orange Group, respectiv cu Group Roaming&International Team in ceea ce priveste serviciul de roaming
- Participarea in echipe transversale la nivel de Orange Group, pentru implementarea initiativelor de la Orange Group in domeniul roamingului
- Evaluarea impactului diverselor oferte de roaming ante si post-lansare.
- Rezolvarea unor situatii si reclamatii legate de roaming provenite de la clienti corporatii
- Urmarire rapoarte financiare si de trafic roaming
- Calcul tarife retail roaming

Realizari:

- Implementarea unor oferte si servicii legate de roaming
- Cresterea cifrei de afaceri pe serviciul roaming cu 70% in 2005 fata de 2006 si cu 40% in 2007 fata de 2006

20.11.2003 - 15.01.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: quality coordinator

Responsabilitati:

- urmarirea respectarii procedurilor si instructiunilor de lucru,
- updatarea lor permanenta in functie de schimbarile aparute, -supervizarea indeplinirii conditiilor impuse prin standardul ISO9001
- rezolutii pentru unele probleme aparute in departament
- proiecte transversale in colaborare cu alte departamente, in special Marketin si Vanzari,
- intocmirea de rapoarte de activitate

01.05.1999 - 20.11.2003

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: customer service representative

Responsabilitati:

1.interval: mai 1999 - aprilie 2001
am lucrat part time in Service Center (timp in care am continuat si studiile),unde aveam sarcina de a raspunde la apelurile clientilor, rezolvand orice situatie prezentate de acestia, realizand o serie intreaga de operatiuni in baza de date pt rezolvarea solicitarilor clientilor
2.interval aprilie 2001 - noiembrie 2003
am avansat trecand in departamentul Dealers&Activation, unde am avut initial sarcina de a procesa activarile de abonamente, de a intocmi rapoarte privind activarile si ulterior sarcini ce tineau de relatia cu dealerii si de supravegherea si controlul platilor clientilor, depistarea fraudelor, rezolvarea unor reclamatii

15.09.1998 - 30.03.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: sales executive

Responsabilitati:

- Am participat la introducerea ochelarilor de soare POLAROID pe piata romaneasca astfel:
1.stabilirea strategiei si obiectivelor de vanzari;
2.dezvoltarea retelei de distributie;
3.prospectarea pietei, intocmirea de contracte, urmarirea derularii lor;'
4.contributia la deschiderea de magazine si standuri comerciale
5.participarea la targuri si expozitii

01.08.1998 - 30.09.1998

Departament: marketing

Responsabilitati:

Slujba de vara: Am participat la un proiect al departmentului de marketing avand scopul de a crea o baza de date cu toti detailistii din Bucuresti. Pentru aceasta, am strans informatii depspre detailisti si potentialul lor.

01.06.1998 - 30.08.1998

Departament: vanzari

Titlu Job: international trade trainee

Responsabilitati:

- Am studiat latura practica a activitatii in comertul exterior (structura organizatorica a companiei, contracte de import-export si derularea lor, documente speciale, corespondenta comerciala)

studii

 

Facultati:

- Acad. de Studii Economice din Bucuresti Facultatea De Relatii Economice Internationale
- Scoala Nat. de Studii Politice si Administrative, Masterat in Comunicare Sociala Si Relatii Publice

Activitati extracurriculare

- Februarie 1998 – Februarie 1999: vice-presedinte al clubului de turism “Pas Intins” din ASE (preocupari: organizarea de activitati turistice si cu caracter educational in domeniul turismului)
- Noiembrierie 1998 – Iunie 1999: membru al ASER (Asociatia Studentilor Economisti din Romania); participare la diverse proiecte printre care "Intalnirea studentilor ecologisti" (Barcelona, ianuarie 1999), "Saptamana dreptului umanitar" (Paris, aprilie 1999)
- Sesiuni de comunicari stiintifice in facultate cu lucari pe urmatoarele teme: Tranzactii internationale – “Modalitati de plata in tranzactiile internationale”; Comert International – “Relatii comerciale in cadrul Triadei (UE-SUA-JAPONIA)”; Geografie Mondiala – “Industria aerospatiala americana”; Dezvoltare antreprenoriala – “Plan de afaceri pentru o viitoare afacere personala”

Premii

In cariera profesionala:
- diverse cursuri si traininguri de informare si de formare. Ex: training de comunicare, training decision making, training time management, organisational and leadership excellence, Product Management, Project Management, cursuri comerciale despre noile tehnologii (GPRS, 3G), traininguri depre noul sistem de facturare, etc.

In facultate:
- Locul II la Sesiunea de Comunicari Stiintifice din cadrul Facultatii de Relatii Internationale, cu lucrarea “Modalitati de plata in tranzactiile internationale” la disciplina Tranzactii Internationale
- Locul IV la aceeasi Sesiune cu lucrarea “Relatii comerciale in cadrul Triadei (UE-SUA-JAPONIA)” la disciplina Comert International

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,mediu,avansat)

franceză(avansat,mediu,avansat)

germană(mediu,incepator,mediu)

spaniolă(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close