Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.01.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.04.2017

obiectiv

 

Dobandire de experienta in domeniul ingineriei chimice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate, Banci, Alimentatie / HoReCa, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, Ilfov, Otopeni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2015 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: product manager

Responsabilitati:

Coordonarea intregii activitatii de vopsire MDF: clienti si lucrarile companiei. Intocmirea si transmiterea de calculatii pentru servicii de vopsire MDF. Intocmirea facturilor proforme in baza comenzilor. Incasarea contravalorii serviciilor, urmarirea incasarilor; intocmirea raportului de incasari. Coordonarea activitatii de aprovizionare cu produse specifice. Intocmirea rapoartelor de productie pentru serviciul de vopsire MDF - zilnic. Planificarea lansarii in productie (MDF vopsit) in vederea respectarii termenelor de predare. Urmarirea activitatii de productie (MDF vopsit) in vederea respectarii planificarii stabilite. Verificarea calitatii productiei (MDF vopsit), realizarea receptiei calitative/cantitative cu clientii. Optimizarea consumurilor de materiale, energie, gaz aferente serviciilor de vopsire a MDF-ului

01.02.2014 - 31.10.2015

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer chimist

Responsabilitati:

Executarea de analize volumetrice, gravimetrice, spectrofotometrice, determinari specifice, preparare de reactivi, solutii etalon pentru curbe de calibrare. Utilizarea , intretinerea si verificarea functionarii corespunzatoare a echipamentelor din dotare. Analize chimice cu scopul de a determina parametrii tehnologici ai utilajelor utilizate in procesul de productie : determinarea continutului de ulei din mataria prima (seminte de soia, rapita si floarea soarelui) si/sau produse intermediare (white flake, turte) si/sau produs finat (srot) (prin metoda Soxhlet), determinarea continutului de proteina ( prin metoda Kjeldahl), determinarea aciditatii, determinari de pH, conductivitate, determinarea alcalinitatii si duritatii apei din procedul de productie (apa de racire, apa rezultata de la osmoza), determinarea gradului de transformare a uleiului rafinat in biodiesel, determinarea profilului de acizi, determinarea continutului de haxan rezidual si metanol rezidual,etc. Inregistrarea rezultatelor in registre de analize si evidenta, urmata de eliberarea buletinelor de analiza si a certificatelor de conformitate.

01.05.2011 - 28.02.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Sterilizarea produsului de conservare si monitorizarea procesului de sterilizare.Supervizarea activitatii de productie astfel incat sa fie respectate conditiile de calitate ale produselor. Cunoasterea si respectarea regulilor de buna practica de fabricatie si a legislatiei in vigoare in domeniul alimentar. Completarea sub semnatura a documentatiei, inregistrarea in sistemul computerizat a datelor. Cooperarea cu sectia de productie si sectia de baxare, sterilizarea fiind punctul de legatura intre cele doua sectii. Din octombrie 2012, sunt responsabila si cu gestionarea depozitului de produs finit si supervizarea angajatilor din sectia de Baxare.

26.07.2010 - 07.12.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Efectuarea si raspunderea pentru incercarile si inspectiile specifice receptiei materiei prime, fluxului de fabricatie si produsului final asa cum sunt ele stabilite in planul de inspectii si incercari. Completarea formularele de control cu rezultatul determinarilor si indosarierea la sfarsitul schimbului mentinand ordinea in dosare. Verificarea periodica a retetele, comparativ cu specificatiile produsului. Raspunderea de respectarea planificarii si trimiterea produselor finite pentru analize la laboratoarele externe. Participarea la degustari si la realizarea noilor retete alaturi de Seful de Laborator. Realizarea calibrarii instrumentelor de laborator si inregistrarii acestor calibrari in fisele de laborator. Verificarea completarii formularelor de flux pe schimbul sau.

19.05.2010 - 25.07.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: controlor calitate

Responsabilitati:

Inspectarea activitatii celor din subordine. Verificarea regimului tehnologic impus fiecarui produs. Inspectarea locurilor de productie, prelucrarea pentru a se asigura ca sunt respectate normele si reglementarile specifice. Verificarea produselor finite pentru a se asigura de conformitatea acestora. Urmarirea liniei de productie. Verificarea documentelor specifice desfasurarii productiei completate de personalul din subordine: Fise de evidenta preparatie, Fisa de incadrare in consumuri specifice, Formulare de monitorizare parametri tehnologici.

28.01.2010 - 19.05.2010

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Relatia cu clientii, trimiterea si citirea de e-mail-uri, contabilitate primara, diverse functii administrative, promovarea ofertei firmei prin intermediul internetului sau telefonului, prezentarea ofertei direct clientilor interesati, incheierea de contracte,cunostinte bune operare PC MSOffice - WORD, EXCEL, navigare internet, capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca, capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini in acelasi timp.

Realizari:

Cresterea vanzarilor produselor noastra prin promovarea acestora pe diverse site-uri si ziare locale si nationale.

studii

 

Facultati:

2004 - 2009 Facultate / Colegiu: Inginerie chimica la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Bucuresti. Obtinerea diplomei de Inginet Diplomat
2000 - 2004 Liceu: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic Costesti din Costesti. Dobandirea atestatului de Operator calculator

Premii

Certificari
Jan 2006 - Jul 2006: Ecdl
Certificat european de utilizarea calculatorului

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close