Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 02.12.1965

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.10.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Îmi doresc un job într-o companie în dezvoltare, care să-mi ofere posibilitatea punerii în practică a experienței acumulate în examinarea activității și situației economice a societății, a relațiilor cu partenerii atât furnizori cât și clienți, cât și a evoluției stocurilor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Functii publice, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Braila, Galati, Tecuci

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2005 - 31.03.2014

Departament: altele

Titlu Job: practician in insolventa

Responsabilitati:

Desfășurarea activității specifice Legii nr.85/2006, respectiv încheierea și prezentarea rapoartelor privind cauzele și împrejurările care au condus la intrarea societății în insolvență, analiza privind situația furnizorilor și clienților până la data intrării în insolvență, întocmirea de notificări către creditori și debitori precum și întocmirea tabelelor de creanțe, elaborarea caietelor de sarcini având în vedere documentația cadastrală și evaluarea efectuată de expertul mobiliar/ imobiliar, organizarea licitațiilor în vederea valorificării bunurilor societății declarate în insolvență, analiza privind fluctuația stocurilor societății falite.

01.09.1998 - 30.04.2004

Departament: banci

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Urmărirea acordării creditelor, a condițiilor de acordare (dacă acestea se aflau în concordanță cu regulamentul băncii) precum și încasarea creditelor scadente conform dosarelor de acordare. Analiza periodică a cheltuielilor privind investițiile efectuate la toate filialele bancii

01.02.1997 - 31.12.1998

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Operarea și analiza încasărilor și plăților prin bancă și casă, urmărirea circuitului documentelor conform procedurilor de lucru ale unității, asigurarea desfășurării ritmice și în bune condiții a unor operațiuni specifice activității(decontarea cu furnizorii și beneficiarii, reglarea balanțelor de stocuri,analiza lunară a conturilor), întocmirea situațiilor financiare lunare.

studii

 

Facultati:

1994 - 1997 Facultate: Contabilitate și informatică de gestiune la Facultatea de Științe Economice și Administrative din Galati. Economist licențiat
1991 - 1994 Facultate: Conducerea unităților comerciale și de turism la Colegiul Universitar Economic de Informatică și Secretariat din Galati. Tehnician Economist licențiat
1985 - 1989 Facultate: Tehnologia Construcțiilor de Mașini la Universitatea Politehnică din Bucuresti. Am absolvit 3 ani.
1980 - 1984 Liceu / Școală profesională: Tehnologic la Liceul Aurel Vlaicu din Breaza Jud Prahova. Prelucrător prin așchiere

Premii

Hobby-uri
Graphic DesignPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close