Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.08.2000

obiectiv

 

Constant, obiectivul meu a fost creștere și dezvoltare. Urmăresc să învăț constant, să mă specializez și să continui să cresc prin prisma interacțiunilor și experiențelor pe care sunt dispusă să le acumulez. Sunt o persoană care caută echilibrul dintre munca în echipă și lucrul individual, care apreciază inovarea și diversitatea, în timp ce respecta încă simplitatea și siguranța practicilor tradiționale.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.05.2020

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: practician

Responsabilitati:

Am obținut o perspectivă complexă asupra activității dintr-un ONG și am oferit suport în implementarea unuia dintre proiectele în lucru, prin activități precum actualizarea bazei de date privind rezultatul testelor online, realizarea transcript-urilor interviurilor telefonice, actualizarea datelor privind aparițiile media ale Fundației etc.

01.10.2019 - 30.11.2019

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Am ajutat la promovarea sesiunilor de plantare printre posibili voluntari și organizarea ante și post eveniment a voluntarilor proveniți din partea Academiei de Studii Economice din București. De asemenea, în zilele de plantare, am coordonat diferite echipe de plantatori.

01.09.2019 - 30.11.2019

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: outgoing global volunteer

Responsabilitati:

O experiență scurtă, care m-a ajutat totuși să înțeleg mai multe despre managementul echipelor și metode de gestiune a timpului și a sarcinilor și care m-a împins să interacționez cu oamenii și să practic parte din cunoștințele de vânzări.

01.03.2019 - 31.03.2020

Departament: marketing

Titlu Job: marketing specialist

Responsabilitati:

Experiența a fost complexă, permițându-mi să mă dezvolt multi-lateral, descoperind lucruri și oameni noi constant. Printre responsabilități se numără: activitatea din social media, organizarea de evenimente, participare la târguri și conferințe, realizare de parteneriate media și strategice.

01.10.2016 - 30.04.2017

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

O experiență schimbătoare, în care empatia, înțelegerea, persuasiunea, răbdarea și înțelegerea au fost odată testate și mai apoi perfecționate, în timp ce au fost căpătate abilitățile organizatorice și pedagogice.

01.07.2016 - 30.09.2019

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar coordonator

Responsabilitati:

Complexă, energizantă, o oportunitate extraordinară de creștere, dezvoltare și îmbinare a responsabilității cu distracția, o briliantă modalitate de a învăța tinerii importanța acțiunilor mărunte în realizarea unui lucru mare și a nevoii de lucru în echipă.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Administrație si Management Public la Academia de Studii Economice din București . Specialitate Resurse Umane
2014 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Teoretic la Colegiul National "Nicolae Grigorescu" din Câmpina .

Premii

Traininguri
Dec 2020 - Dec 2020: Curs Compensații și Beneficii
Cursul de Compensații și Beneficii a fost susținut de Humano - Humans Behind Numbers
Premii si Distinctii
Apr 2019: Premiul II la Sesiunea cercetări științifice studențești, secțiune licență

Proiecte
Mar 2018 - Mar 2019: Young Skills
Scrierea unui proiect și implementarea acestuia, respectând condiția de organizare a unui eveniment de fundraising pentru obținerea acelei părți din buget ce nu era sponsorizată.
Feb 2018 - May 2020: Educație pentru sănătate în mediul rural
Participare la instruirea elevilor din clasele V-VIII, din cel puțin o școală din mediul rural, din
apropierea Municipiului Câmpina, la cursurile de educație pentru sănătate în urma unei instruiri preliminarii.
Hobby-uri
Realizarea de prăjituri, organizare excursii, Plimbări BucurestiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close