Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.02.1990

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:27.06.2008

obiectiv

 

Capacitate de relaţionare, abilitate de a lucra în echipă, capacitatea de a lua decizii sub stres, de asimilare noi informaţii şi abilităţi, de a reactiona eficient in situatii limita, de asumare a raspunderii, orientare spre rezultate, meticulozitate. Aptitudini de comunicare, cooperare, spirit de initiativa, proactivitate, abilitati de munca in echipa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: planificator productie

Responsabilitati:

Verificarea zilnica a stocurilor intermediare din productie si compararea acestora cu sistemul SAP; executarea planului de productie in conformitatea cu comenzile de client - capacitate utilaje conform procesului; mentine in permanenta legatura cu Team Production pentru a se asigura o utilizare cat mai eficienta a capacitatii; replanificarea comenzilor de productie in cazul intarzierilor de materie prima/utilaje, respectiv a lipsei de capacitate din cauza defectiunilor mecanice ale utilajelor sau lipsei personal; urmarirea realizarilor din productie versus ce a fost planificat; participarea la sedintele zilnice cu Team Production.

01.09.2014 - 30.04.2019

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: consilier scolar

Responsabilitati:

Sustinerea copiilor in efectuarea temelor si verificarea acestora. Instruirea si educarea elevilor prin tipuri de activitati specifice varstei; urmarind obiective cognitive; de limbaj; psihomotrice; afective ale educatiei pentru societate; astfel incat acestia sa dezvolte o viata armonioasa si sa fie toleranti unii fata de ceilalti. De asemenea, la fiecare inceput de an scolar se pregatea o planificare semestriala si saptamanala a activitatilor recreative pe care copiii urmau sa le desfasoare pe parcusul anului.

01.01.2014 - 31.01.2014

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

In aceasta perioada m-am familiarizat cu problematica specifica mediului penitenciar, am
identificat categoriile de persoane private de libertate si principalele caracteristici psihosociale ale acestora, m-am documentat in legatura cu modul de organizare si functionare a insitutiei penitenciare si asupra modalitatilor in care penitenciarul reuseste sa isi atinga principalele obiective.

01.07.2011 - 30.09.2011

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

In perioada celor trei luni petrecute in interiorul penitenciarului am asistat alaturi de psihologul unitatii la consilierile pe care aceasta le avea cu detinutii in fiecare zi, am participat la cursul de "Reducerea agresivitatii”, ajutand-o cu materiale, idei noi de captare si informare a detinutilor in ceea ce priveste agresivitatea.
In aceasta perioada mi-a fost prezentat cadrul legislativ si metodologic privind activitatea desfasurata de catre psiholog in cadrul cabinetului psihologic dintr-un penitenciar. De asemenea mi-au fost prezentate obiectivele si principalele atributii ale psihologului cu un astfel de statut, metode si tehnici de examinare psihologica ale persoanelor private de libertate.

01.11.2010 - 31.01.2011

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practica de specialitate

Responsabilitati:

Pe parcursul acestor săptămâni de practică am asistat la interviuri clinice ce vizau problemele în amănunt a fiecărui copil nou venit sau a oricărui copil ce era internat în spital și avea probleme ce ţineau de domeniul psihic.

01.08.2010 - 30.09.2010

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Această perioadă de voluntariat mi-a oferit ocazia să iau direct contact cu familii dezorganizate, cu copii abandonaţi, agresaţi și maltrataţi. Pe parcursul voluntariatului, alături de psihologul instituţiei, au avut loc întâlniri cu persoanele din cazuistica, atât în cabinetul psihologic cât și pe teren.

01.07.2010 - 31.08.2010

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

În această perioadă am asistat la evaluări psihologice pentru personal ce lucrează la înălţime, agenţi de pază (posesori de armă) și la examinarea psihologică a candidaţilor ce doresc obţinerea permisului de conducere. In acelasi timp m-am familiarizat cu probe de personalitate și reactivitate, am asistat la interviuri pentru stabilirea istoricului clientului și am corectat testele de atenţie ale candidatilor.

01.04.2010 - 30.04.2010

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Pe durata acestei perioade de practică mi-au fost prezentate obiectivele și principalele atribuţii
ale psihologului din cadrul unui laborator psihotenic. De asemenea, am fost informată cu privire la rolul acestuia într-o organizaţie militara si am asistat la re-examinarile de tip auto ale persoanelor din cadrul insitutiei.

01.10.2009 - 31.07.2014

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: consultant

Responsabilitati:

Indeplinirea obiectivelor de vânzări stabilite de conducere și în același timp, formarea, motivarea, îndrumarea și furnizarea de feedback către personalul de vânzări pentru a-și atinge obiectivele.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti.
2009 - 2012 Facultate: Psihologie la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti.

Premii

Certificari
Mar 2019 - Mar 2019: Diploma Inspector Resurse Umane

Aug 2014 - Aug 2016: Certificat de FormatorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close