Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.06.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.11.2009

obiectiv

 

Să lucrez într-o companie unde pot să mă dezvolt alături de profesionişti.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Functii publice, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Iasi, Radauti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2018 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: personal banker supervizor

Responsabilitati:

Asigurarea suportului necesar indrumarii si formarii profesionale a celorlalti colegi din aria casierie; delegarea sarcinilor de lucru catre ceilalti colegi; asigurarea indeplinirii in permanenta a tuturor operatiunilor si tranzactiilor desfasurate in conformitate cu procedurile de lucru stabilite; autorizarea in sistemul informatic operatiunilor initate de catre colegii care detin postul de personal banker din cadrul entitatii bancare; garantarea unei bune desfasurari in ceea ce priveste solicitarile clientilor si buna servire a acestora; implicarea activa in sarcinile si dispozitiile superiorilor ierarhici; mentinerea unei bune legaturi intre colegi si conducatorul institutiei printr-o comunicare eficienta.

01.09.2017 - 31.10.2018

Departament: banci

Titlu Job: consilier financiar bankar (personal banker)

Responsabilitati:

Activitati operationale: efectuarea corecta si la timp a tuturor operatiunilor realizate la nivelul entitatii bancare (operatiunile cu numerar, operatiunile legate de depozite, recipise, deschidere de conturi); desfasurarea activitatilor cu privire la incasarea si plata in numerar, inclusiv operatiuni de schimb valutar si Money Gram; verificarea zilnica a plafonului de numerar; participarea zilnica la deschiderea si inchiderea seifului sucursalei.
Activitati de dezvoltare business (cross selling): participarea la cresterea vanzarilor produselor bancare conform targetului alocat; cunoasterea si promovarea tuturor produselor bancii referitoare la carduri, Internet Banking, asigurari, credite, depozite; oferirea clientilor bancii informatii si documentatie specifice referitoare la operatiunile bancare derulate.
Activitati procedurale: raspunderea de arhivarea tuturor documentelor; actionarea conform legilor in vigoare, Regulamentelor si procedurilor bancii referitoare la cunoasterea clientelei.

01.05.2015 - 30.09.2017

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator introducere si validare date

Responsabilitati:

Prelucrarea datelor furnizate de magazine, ce se bazează pe cererea de specialitate pentru prelucrarea datelor. Natura jobului constă în căutarea după marcă și model într-o bază de date; în crearea de noi produse bazate pe informații corecte preluate de pe site-uri web și broșuri; compararea caracteristicilor cheie aferente fiecărui produs; potrivirea datelor primite cu cele existente în baza de date; actualizarea informațiilor și corectarea acestora în baza de date .

01.02.2015 - 31.05.2015

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: agent servicii clienţi

Responsabilitati:

Realizarea unor sondaje de opinie pentru persoane fizice sau juridice, utilizand metodologia CATI (realizarea de interviuri telefonice asistate de calculator).
Culegerea de informaţii prin intermediul unui chestionar afişat în format electronic.

01.01.2015 - 28.02.2015

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator interviu cati

Responsabilitati:

Intervievarea respondenţilor prin intermediul telefonului (CATI- Computer Assisted Telephone Interviewing);
Inregistrarea răspunsurilor respondenţilor pe calculator;
Explicarea conţinutului şi necesitatii studiului către respondenţi.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Bănci şi pieţe financiare la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.
2010 - 2013 Facultate: Finanţe - Bănci la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Filologie la Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuţi.

Premii

Voluntariat
Oct 2012 - Dec 2012: stagiu de practica la Sucursala BRD Copou, Iasi

Traininguri
Feb 2011 - Mar 2011: Acces real pe piaţa muncii prin întreprindere simulată - POSDRU - specializare bankingPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close