Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.08.1975

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:04.08.2011

obiectiv

 

Munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva, unde sa imi pun in valoare experienta acumulata pana in prezent.

Salariu: nespecificat

Beneficii: bonuri de masa

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: patiser

Responsabilitati:

Principalele atributii :
- receptia conform facturilor , verificarea si depozitarea ingredientelor pentru prepararea dulciurilor si calculul consumului acestora in functie de gramaj
- sesizarea in scris a neregulile constatate
- executarea de aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, produse semifinite si finite de patisserie prin folosirea corespunzatoare a uneltelor necesare
- verificarea calitatii produselor si prelevarea de esantioane pentru analiza de laborator
- depozitarea si pastrarea produselor in conditii igienice

01.09.2011 - 01.04.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: vanzator - patiser

Responsabilitati:

Principalele atributii :
- receptia conform facturilor , verificarea si depozitarea ingredientelor pentru prepararea dulciurilor si calculul consumului acestora in functie de gramaj
- sesizarea in scris a neregulile constatate
- executarea de aluaturi, mixturi, cozonaci si creme, produse semifinite si finite de patisserie
- verificarea calitatii produselor si prelevarea de esantioane pentru analiza de laborator
- depozitarea si pastrarea produselor in conditii igienice
- aranjarea produsele pe rafturi, fara deteriorarea acestora
- marcarea cu preturi a produsele din magazin , conform catalogului
- verificarea periodica stocurilor din magazin
- cunoasterea tuturor produselor , fiind capabila sa informeze corect clientul despre compozitia acestora
- impachetarea produselor vandute clientilor si eliberarea de bonuri fiscale
- propunerea clientilor existenti de noi comenzi

01.06.2005 - 01.08.2010

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: laborant- controlor calitate

Responsabilitati:

Principalele atributii:
-receptia calitativa a materiei prime la intrarea in entitate prin examen organoleptic;
-interzicerea introducerii in procesul de fabricatie a materilor prime iesite din termenul de valabilitate;
-executarea asupra probelor prelevate de analize organoleptice, fizico-chimice (analize fizico-chimice grau- 2 ani);
-informarea coordonatorului asupra aspectelor negative constatate la receptie si depozitare;
-verificarea prin sondaj a respectarii retetei cantitative de fabricatie;
-verificarea prin sondaj a greutatii produselor la iesirea din cuptor;
-verificarea / interzicerea livrarii produselor cu abateri de la normele de calitate;
-respectarea / implicarea in implementarea sistemului de management al calitatii;
-colaborarea cu laboratorul acreditat.

01.12.1997 - 01.06.2005

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: controlor calitate coordonator

Responsabilitati:

Principalele atributii:
-gestiune materii prime –auxiliare -coordonator;
-supravegherea echipei de muncitori pentru indeplinirea productiei zilnice de produse de panificatie ;
-receptia calitativa a materiei prime la intrarea in entitate prin examen organoleptic;
-interzicerea introducerii in procesul de fabricatie a materilor prime iesite din termenul de valabilitate;
-executarea asupra probelor prelevate de analize organoleptice, fizico-chimice ( analize fizico-chimice grau-1 an);
-verificarea prin sondaj a respectarii retetei cantitative de fabricatie;
-verificarea prin sondaj a greutatii produselor la iesirea din cuptor;
-verificarea / interzicerea livrarii produselor cu abateri de la normele de calitate;
-respectarea / implicarea in implementarea sistemului de management al calitatii;
-colaborarea cu laboratorul acreditat.

01.01.1995 - 01.12.1997

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: laborant

Responsabilitati:

Principalele atributii :
-executarea probelor prelevate analize organoleptice, fizico-chimice;

studii

 

Facultati:

1990 - 1994 Liceu / Școală profesională: tehnologic la Colegiul Tehnic '' Edmund Nicolau '' din Bucuresti.

Premii

mai 2011- prezent –curs de bucatar in cadrul CEPECOM - in curs de desfasurare



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close