Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.11.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.09.2002

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Absolvent al Scolii Nationale de Boulangerie si Patisserie, specializarea Patisserie, Paris, iunie 2018. Sunt pasionat, meticulos, atent la detalii, organizat, adaptat lucrului in echipa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - 31.08.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: patiser

Responsabilitati:

Responsabilitati:
1) Pregatirea comenzilor zilnice catre locatiile Mara Mura si catre clienti - intre orele 06:30 si 09:30
2) Mentinerea stocului de produse pentru ziua/zilele urmatoare
3) Receptie materie prima
4) Mentinerea curateniei la locul de munca
5) Pregatirea cursantilor care vin in practica si asistarea lor pe toata durata practicii
6) Crearea/testarea de produse noi si implementarea lor in fluxul de productie

01.07.2019 - 30.09.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: patiser coordonator

Responsabilitati:

Responsabilitati:
1) Recrutarea de personal si formarea noilor angajati
2) Aprovizionare materie prima si mentinerea stocului
3) Productie patiserie in intervalul 06:00 - 09:00 pentru locatiile partenere si clienti
4) Livrarea produselor catre locatiile partenere si clienti in intervalul 09:00 - 12:00
5) Testarea si implementarea de noi produse
6) Mentinerea legaturii cu furnizorii de servicii si de materie prima
7) Coordonarea echipei formata dintr-un patiser debutant si un cofetar
8) Mentinerea legaturii cu clientii finali si cu locatiile partenere

01.05.2017 - 31.07.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: pastry consultant

Responsabilitati:

1) Testarea si implementarea unor retete noi, adaptate cerintelor laboratorului si clientilor finali
2) Instruirea personalului calificat si necalificat pentru realizarea noilor retete
3) Suport si consiliere pentru echipa manageriala in ceea ce priveste promovarea noilor produse

01.12.2015 - 31.10.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor bucatar

Responsabilitati:

Responsabilitati:
1) Pregatirea serviciului de pranz prin suportul acordat sef-ului: curatat cartofi, spalat salata, preparat quiche-uri, curatat morcovi in intervalul 10:00 - 12:00
2) Asigurarea serviciului de pranz sub coordonarea sefului bucatar(aproximativ 100-150 tacamuri/zi/serviciu)
3) Pregatirea semipreparatelor pentru zilele urmatoare: sosuri, creme
4) Realizarea deserturilor: creme brulee, tiramisu, pasteis de nata
5) Curatenie dupa fiecare serviciu si la finalul zilei
6) Receptie materie prima si aranjarea acesteia in camera frigorifica dupa principiul FIFO

01.11.2012 - 30.09.2015

Departament: publicitate

Titlu Job: client service

Responsabilitati:

- Mentinerea legaturii dintre client/agentie de publicitate si afisatori
- Realizarea de rapoarte diverse periodic sau la cererea clientului/agentiei
- Gestionarea comenzilor de decorare si de neutralizare/monitorizare si transmiterea acestora catre decoratori
- Realizarea de oferte pentru clienti noi sau deja existenti
- Urmarirea incasarilor
- Contactarea potentialilor client.

01.04.2011 - 01.08.2012

Departament: farmacie

Titlu Job: asistent comercial

Responsabilitati:

- Contactarea telefonica a clientilor din baza de date in vederea comercializarii produselor farmaceutice
- Realizarea unor rapoarte zilnice(ex:Statusul de vanzari/incasari) si periodice referitoare la vanzare si incasare
- Calcularea si emiterea facturilor de discount
- Asistenta IT(nivel 1)
- Realizarea de rapoarte zilnice de activitate(in format Excel)
- Contactarea clientilor rau platnici in vederea unor programari la plata
- Rezolvarea eventualelor probleme(lipsa marfa, retur) in colaborare cu celelalte departamente
- Actualizarea contractelor si datelor clientilor
- Identificarea nevoilor clientilor si personalizarea ofertei in functie de acestea.
Pot fi obtinute, la cerere,din partea superiorului meu si al managerului de Resurse Umane.

01.09.2004 - 01.09.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor limba si literatura romana

Responsabilitati:

Predarea Limbii si Literaturii Romane(clasele 5-12)
Realizarea planurilor de lectie(zilnic) si a planificarilor anuale si semestriale
Consiliere si orientare profesionala(elevilor de clasa a 11-a si a 12-a)
Pregatirea elevilor pentru Olimpiade si Concursuri prin efectuarea de ore suplimentare
Predarea materiilor optionale: Literatura universala, Comunicare didactica, Arta dramatica

Realizari:

Am condus o echipa de 30 de elevi intr-o Campanie de Protectia Mediului(mai-iunie 2009). Rezultatele au fost: Mentiune la Consursul International "Enel Play Energy"(vezi si www.sortezireciclam.wordpress.com

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Patiserie la Ecole de Boulangerie et Patisserie din Paris.
2011 - 2012 Colegiu / Studii postliceale: Bucatar la Colegiul tehnic Gheorghe Airinei din Bucuresti.
2004 - 2005 Masterat: Literatura Comparata si Teoria literaturii la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere din Bucuresti. Master
2000 - 2004 Facultate: Romana - Franceza la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Litere din Bucuresti.

Activitati extracurriculare

O foarte buna capacitate de comunicare dobandita in urma experientei de profesor si mystery shopper
Spiritul de echipa dobandit ca urmare a experientei de reprezentant in Consiliul de Administratie al Facultatii de Litere intre 2002 si 2004
Spirit organizatoric si capacitate de coordonare dobandite ca urmare a activitatii de profesor.
Seriozitate, punctualitate, persuasiune.
Originalitate si creativitate: piese de teatru, povesti pentru copii, un blog personal(www.bengea.wordpress.com)

Premii

Calificari
Jun 2018: Patiser

Jun 2012: Bucatar

Hobby-uri
Pescuit, Literatura, Gatitul, Calatoriile

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close