Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.07.1976

Permis conducere:  Cat.A,B,C,E, Data obtinerii:26.07.1994

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

O poziție motivantă intr-o companie de prestigiu, care să-mi permită să contribui cu abilitățile mele la succesul acesteia.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Administrativ / Logistica, Inginerie, Banci

Oras de lucru: Oradea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

14.09.2011 - 07.10.2012

Departament: altele

Titlu Job: Șomer

11.01.2011 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: part time: agent asigurari

Responsabilitati:

Intermediez toată gama de asigurări si consiliez clientii pentru ca acestia sa-si aleaga cele mai bune si necesare servicii financiare.

03.03.2009 - 10.01.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: director sucursalĂ zonalĂ oradea

Responsabilitati:

Am participat activ, coordonat și răspuns de activitatea SC Carpatica Asig SA în zona de Nord Vest, având în subordine 4 sucursale și 3 agenții arondate din 4 județe: Bihor, Satu Mare, Sălaj și Maramureș, cordonând 45 de angajați ai companiei în 7 agenții teritoriale.

Realizari:

Am efectuat sarcini specifice în activitatea de management,vânzare produse de asigurare, lichidări daune, juridic, marketing, resurse umane și relații cu publicul.

05.06.2007 - 11.06.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: part time: agent marketing pensii private (nivel iv) și coordonator echipă de colaboratori

Responsabilitati:

Am recrutat, instruit și coordonat o echipă de 17 colaboratori pentru reforma pensiilor(retea MLM), am intermediat contracte de aderare la mai multe fonduri de pensii private obligatorii, am oferit consultanță financiara pentru clienți persoane fizice.

05.01.2007 - 03.03.2009

Departament: asigurari

Titlu Job: part time: agent asigurări

Responsabilitati:

Am incheiat asigurări non viața: RCA, casco, medicas, locuințe, bunuri, CMR, etc.

11.11.2003 - 05.05.2008

Departament: asigurari

Titlu Job: part time: agent asigurări

Responsabilitati:

Am încheiat asigurări non viața: RCA, casco, medicas, locuințe, bunuri, CMR.

02.08.1999 - 14.09.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: Șef atelier

Responsabilitati:

Am organizat, coordonat și verificat toate activitățile referitoare la întreținerea și reparația vitrinelor frigorifice aferente județului Bihor (2500 buc.) și a dozatoarelor de bere, efectuate de personalul subordonat, respectiv de unitățile care asigurau service în perioada de garanție a aparatelor.

Realizari:

Realizări: Am coordonat activitațile de amenajare a spațiului alocat pentru birou, magazie și atelier (zidire, zugrăvire, introducere apă și curent, achiziționare mobilier, dotare PSI), am cumpărat piese de schimb, scule și unelte pentru dotarea atelierului, am recrutat, inițiat și coordonat personalul din subordine.

01.01.1997 - 02.08.1999

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Am efectuat operațiuni legate de vânzare, marketing, management, operațiuni bancare, import, autorizații, recrutare și instruire personal, aprovizionare materiale, service, transport și depozitare.

Realizari:

Am amenajat și administrat un magazin pentru vânzarea și distribuția produselor electronice, electrocasnice și vitrinelor frigorifice.
Am cumparat un imobil pentru care am coordonat activitățile de amenajare a unui atelier de producție vitrine frigorifice și reparații electrocasnice import Suedia, unde am coordonat o echipă formată din 25 de persoane.

studii

 

Activitati extracurriculare

Perseverent cu abilitați de comunicare, negociere și vânzare, responsabilitate, punctualitate, loialitate, automotivație, modestie, onestitate, atenție la detalii, flexibilitate, asimilare rapidă a informațiilor noi, spirit de observație, organizare, coordonare și lucru în echipă.

Premii

2009 - 2010: Cursuri de instruire SC Carpatica Asig SA: Asigurări non viața, tehnici de vânzare asigurări, management și lichidare daune.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close