Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.02.1976

obiectiv

 

Dezvoltarea profesiei de psiholog în domeniul Resurselor Umane, într-o companie competitivă, în vederea recrutarii, selecției și eficientizării progresului capitalului uman, prin programe de training și coaching.

Salariu: 400,00 USD / luna

Beneficii: programe de training, coaching, tichete de masa

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2011 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog

Responsabilitati:

Diagnoza și evaluarea psihologică a personalului în vederea angajării, menținerii în funcție, autorizării exercitării profesiilor cu grad mare de risc si periculozitate, funcții de decizie; testarea psihologică a conducătorilor auto prin probe scrise creion hârtie și probe specifice la calculator; evaluarea agenților de securitate înarmați și neînarmați; consilierea în carieră; diagnoza și evaluarea clinică, terapia suportivă, autocunoașterea și dezvoltarea personală, training și coaching, consiliere psihologică și psihoterapie cognitiv comportamentală.
Cabinet individual de psihologie - Centrele medicale My Health, Dentaltop și Mediab (psihodiagnoză și consiliere psihologică GRATUITE prin contract cu CAS Mures pentru pacienții diabetici și neurologici)

05.04.2011 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: specialist resurse umane

Responsabilitati:

Recrutarea, selecția, integrarea noilor angajați în echipă, motivarea, evaluarea psihologică a personalului și evaluarea performanțelor

Realizari:

Constiinciozitatea si seriozitatea personalului angajat a contribuit la diminuarea considerabila a fluctuatiei personalului si la sporirea satisfactiei beneficiarilor, concretizata in fidelitatea acestora ca si clienti.

01.11.2010 - 31.12.2011

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: psiholog în specialitatea psihologia muncii

Responsabilitati:

- analiza muncii, elaborarea si actualizarea fiselor de post
- stabilirea aptitudinilor necesare pentru realizarea profilului postului
- recrutarea si selectia personalului
- identificarea nevoilor de instruire si implementarea programelor de instruire
- elaborarea si aplicarea sistemelor de evaluare periodica si de motivare a angajatilor
- asistarea noilor angajati in procesul de integrare
- facilitarea comunicarii si medierea situatiilor conflictuale in conformitate cu legislatia muncii
- acordarea de consultantă în domeniul gestionării resurselor umane

studii

 

Activitati extracurriculare

Sunt o persoana ambitioasa si invat continuu, inclusiv din experienta altora.
Interesul meu include preocuparea pentru descoperirea si valorizarea potentialului resurselor umane, ca de altfel si dezvoltarea mea, permanent, atat pe plan personal cat si profesional.

Membru al Colegiului Psihologic din Romanaia

Premii

2013
NLP Practitioner
Calibrare. Stabilirea și menținerea raportului verbal și non-verbal. Identificarea sistemelor de reprezentare și utilizarea tehnicilor verbale și non-verbale bazate pe acestea. Identificarea și schimbarea submodalităților. Stabilirea de obiective și lucrul cu acestea la nivel avansat. Schimbarea stării interioare. Recunoașterea și implementarea de ancore VAKOG. Identificarea nivelelor logice. Utilizarea tehnicilor lingvistice: metamodel, modelul Milton, reframing, metafora. Asociere și disocire. Lucrul cu transa. Recunoașterea și schimbarea pozițiilor perceptuale. Lucrul cu linia timpului. Identificarea și schimbarea de micro și macro-strategii.
Genium Training & Consulting, formator: Carmen Todor, Președinte al Societății Române de Coaching și al Asociației Române de Programare Neuro-Lingvistică
Cluj Napoca

2013
Certificat de absolvire a cursului de formare profesională continuă „Tehnici moderne de psihoterapii cognitive și comportamentale – Al treilea val de tehnici de restructurare cognitivă“
Strategii moderne de restructurare cognitivă. Tehnici de meditaţie de tip mindfulness.Tehnici de acceptare şi « defusion ». Tehnici de reglare emoţională şi de modificare implicită a distorsiunilor cognitive în restructurarea cognitivă. Retrăirea experiențială prin tehnici de imagerie dirijată.
Asociația de psihoterapii cognitive și comportamentale din România – prof. univ. dr. Daniel David, Director pe cercetare si Diplomat/Supervizor al Albert Ellis Institute – New York
București


2013
Certificat de absolvire a cursului de formare profesională continuă „Diagnostic și evaluare clinică”
Imagine de ansamblu asupra condiției clinice. Psihodiagnostic și evaluare clinică validate știițific. Raport de psihodiagnostic și evaluare clinică. Interviu clinic structurat pentru tulburările clinice ale sugarului, copilului și adolescentului – KID SCID. Interviul clinic structurat pentru tulburările de pe axa I a DSM-IV – SCID I. Interviul clinic semi-structurat pentru evaluarea tulburărilor de pe axa II a DSM-IV – SCID II.Utilizarea testelor în evaluarea psihologică – Sistemul de evaluare clinică – SEC.
Asociația de psihoterapii cognitive și comportamentale din România
București


2013
Manager de proiect
Scrierea cererii de finanțare. Domenii de intervenție pe care se pot depune proiecte. Criterii de eligibilitate pentru proiect. Întocmirea graficului de activități și buget. Cunoașterea politicilor de achiziții publice necesare derulării proiectelor.
Cella Invest
Alba Iulia

2013
Manager Resurse Umane
Consiliere pe probleme de resurse umane. Coordonarea desfășurării activităților de resurse umane. Coordonarea elaborării politicilor și programelor de resurse umane. Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane. Elaborarea strategiei de resurse umane. Evaluarea costurilor de personal. Monitorizarea sistemului de relații de muncă al organizației. Selecția și interviul de recrutare.
Cella Invest
Alba Iulia


2013
Competențe antreprenoriale
Gestionarea activității antreprenoriale conform prevederilor legale. Accesarea surselor de finanțare
pentru afacere. Adaptarea unui produs/ serviciu, a prețului, promovării și distribuției acestuia la nevoile
pieței. Identificarea oportunităților de dezvoltare a afacerii și riscurilor asociate acesteia. Gestionarea
eficientă a resurselor umane. Comunicarea eficientă cu clienții, partenerii de afaceri și angajații.
Gestionarea relațiilor cu clienții, partenerii de afaceri și angajații în conformitate cu principiile eticii în
afaceri. Elaborarea unui plan de afaceri.
Cella Invest
Alba Iulia

2013
Certificat de absolvire a DPPD, Nivelul I
Psihologia educației. Fundamentele pedagogiei. Teoria și metodologia curriculum-ului. Teoria și metodologia instruirii. Teoria și metodologia evaluării. Managementul clasei de elevi. Didactica specialității. Instruire asistată de calculator. Practica pedagogică în învățământul preuniversitar obligatoriu 1 și 2.
Universitatea “Dimitrie Cantemir” - Departamentul pentru pregătirea personalului didactic
Târgu Mureș

2012
Participarea la conferința Profiles International cu tema ”From human resources in times of crisis to outstanding employees”
Măsurarea indicatorilor cheie de performanță prin intermediul factorilor critici de succes ai unei companii – David Parmenter
Construirea unui management strategic sustenabil – planificarea succesiunii – Oussama Mansour – CEO Middle East Consultancy Company. Cum să ajutăm liderii să își gestioneze proprii factori perturbatori – Deiric Mc Cann – vicepreședinte Profiles International SUA. Bunele practici în selecție. Găsirea diamantului perfect – John Howard – CEO Performance Resources SUA. Abilități manageriale în dinamica organizațională – Program ACT cu Evolutiv Consultants Network la ArcelorMittal Galați
Profiles International
Brașov


2012
Formator de formatori
A. Competențele Specifice: Pregătirea formării. Realizarea activităților de formare. Evaluarea participanților la formare. Aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare.
B. Competențele Opționale: Marketing-ul formării. Proiectarea programelor de formare. Organizarea programelor și a stagiilor de formare. Evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor.
Asociația Hifa România
Târgu Mureș


2012
Atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologie Clinică
Psihodiagnoză și evaluare clinică, consiliere și terapie suportivă, elaborare și implementare a programelor de promovare a sănătății și prevenire a îmbolnăvirilor, optimizare și dezvoltare personală
Colegiului Psihologilor din România
București


2012
Certificat de absolvire a cursului de formare profesională continuă "Evaluarea psihologică a personalului"
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeEvaluare psihologică
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareAgenția Regională de Consultanță în Managementul Resurselor Umane, sub îndrumarea Formator Prof. Univ. Dr. Ticu Constantin
București


Perioada2011
Calificarea/diploma obţinutăParticiparea la manifestările Congresului Internațional de Psihologie "Cercetarea psihologică modernă: cercetări cantitative vs. cercetări calitative"
Disciplinele principale
studiate/competenţele profesionale dobânditeEvaluarea psihologică în Ps. Transporturilor și Ps. aplic. în dom. Securității Naționale
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareASCIPS (Asociația pentru studii calitative și interculturale în psihologie Sibiu)
Sibiu


Perioada2011
Calificarea/diploma obţinutăParticiparea la Simpozionul Național De Psihologie Militară Aplicată
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeEvaluarea psihologică în organizația militară
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareDirecția personal și mobilizare a Statului Major General
București


Perioada 2011
Calificarea/diploma obţinute Atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologia aplicată în domeniul Securității Naționale
Disciplinele principale
studiate/competenţele profesionale dobânditeRecrutare, selecție, evaluare, consiliere și asistență psihologică, managementul stresului
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareColegiului Psihologilor din România
BucureștiPerioada2010 - 2011
Calificarea/diploma obţinutăSupervizare profesională în specialitățile Psihologia Muncii, Psihologia Transporturilor și Psihologia aplicată în domeniul Securității Naționale
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeRecrutare, selecție, integrare, motivare, analiza muncii, evaluare psihoaptitudinală, elaborarea caietelor de evaluare psihologică, realizarea de instrumente nestandardizate, scorarea și etalonarea testelor,validarea bateriilor de teste,analiza climatului organizațional,consiliere și asistență psihologică
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formarePsiholog principal Alexandru Găianu
Brașov


Perioada2010
Calificarea/diploma obţinutăAtestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologia Transporturilor
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeEvaluare, consiliere și asistență psihologică
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareColegiului Psihologilor din România
București


Perioada
2010
Calificarea/diploma obţinutăAtestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologia Muncii și Organizațională
Disciplinele principale
studiate/competenţele profesionale dobânditeRecrutare, selecție, evaluare, integrare, motivare, analiză climat organizațional, consiliere psihologică
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareColegiului Psihologilor din România
BucureștiPerioada2010
Calificarea/diploma obţinutăParticiparea la manifestările Congresului Internațional de Psihologie „Cercetarea psihologică modernă: cercetări cantitative vs. cercetări calitative”
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale
dobânditeSelecție profesională
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareASCIPS
Sibiu

Perioada2009
Calificarea/diploma obţinutăParticiparea la manifestările Congresului Internațional de Psihologie „Cercetarea psihologică modernă: cercetări cantitative vs. cercetări calitative”
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeSelecție și evaluare profesională
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareASCIPS
Sibiu


Perioada
2008 - 2010
Calificarea/diploma obţinutăMasterat Specializarea "Managementul resurselor umane"
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditeResurse umane/Psihologie

Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formare
Facultatea de Psihologie și Ştiinţe ale Educației - Universitatea "Dimitrie Cantemir"
Târgu Mureș


Perioada2005 - 2008
Calificarea/diploma obţinutăLicență în Psihologie
Disciplinele principale studiate/competenţele profesionale dobânditePsihologie
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formareFacultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei- Universitatea "Dimitrie Cantemir"
Târgu Mureș

Perioada
Calificarea/diploma obţinută
Numele şi tipul instituţiei de învăţământ/furnizorului de formare


Aptitudini şi competenţe personale1990-1994
Asistent medical generalist

Liceul Sanitar „Gheorghe Marinescu” + curs echivalare 1997
Târgu Mureș

Limba maternăRomână

Limbi străine cunoscute
AutoevaluareÎnţelegereVorbireScriere
Nivel european (*)AscultareCitireParticipare la conversaţieDiscurs oral
EnglezăB1 Utilizator independent B1 Utilizator independent B1 Utilizator independent B1 Utilizator independent B1 Utilizator independent
(*) Cadrului european comun de referinţă pentru limbiCompetenţe şi abilităţi sociale
Spirit de echipă și bună capacitate de comunicare - competențe dobândite prin coordonarea elaborării a două proiecte de impact în perioada facultății

Competenţe şi aptitudini organizatoriceSpirit organizatoric - competență dobândită în gestionarea recrutării și selecției personalului


Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului
Cunoştinţe P.C.:
MS Office( Word, Excel, Power Point)

Alte competenţe şi aptitudiniCapacitate analitică - concretizată în stabilirea aptitudinilor necesare în realizarea profilului psihologic al postului și în evaluarea psihologică

Informaţii suplimentare - Membru al Colegiului Psihologilor

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close