Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.01.1974

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:02.05.1992

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Cautarea unui nou loc de munca cu dorinta de a invata cat mai multe lucruri noi, de a putea urca cat mai sus in ierarhie intr-un post de conducere!

Beneficii: masina de servici, telefon

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Administrativ / Logistica, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Inginerie

Oras de lucru: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Timisoara

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - prezent

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Aici lucrez pe post de project manager in proiectul Telekom (Mobile si Fix) precum si pentru Huawei. Firma se ocupa printre altele si de instalari de site-uri GSM 2G, 3G si LTE eu coordonand aceste echipe care efectueaza instalarea si punerea in functiune a echipamentelor, precum si toata activitatea tehnica si financiara legata de aceste proiecte.
Totodata ma ocup cu integrarea si punerea in functiune a echipamentelor RBS 2G, 3G si LTE de tip Ericsson, Nokia, Huawei si comisionarea echipamentelor MW de tip Ericsson, Alcatel, Huawei si Nokia.

01.04.2017 - 30.04.2018

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: planning i&c ran pm

Responsabilitati:

Analiza lucrarilor transmise de catre ORO, pe baza inputului reponsabililor de pe Civile/RAN/MW/FO.
§ Introducerea activitatilor in Tool-ul de Planning pe care ingineria BSS/FPL/PDH lucreaza in vederea emiterii WO-urilor.
§ Verificarea progresului WO-urilor si Chasing-ul de inchidere a WT-urilor din punct de vedere al prepararii WO-urilor a tuturor entatilor implicate ( BSS/FPL/PDH/DAT IP/CN-CS/DAT VDO/TOOL)
§ Analiza WO-urilor din punct de vedere al executiei ( Field/OMC) pentru lucrarile pe RAN Sharing in sedintele saptamanale cu Vodafone-ul. Progresul acestora in WOM conform procesului de CAB.
§ Verificarea pre-rechizitelor a tuturor actiunilor cerute de catre Orange introduse in planificare.
§ Analiza constanta a lucrarilor nerealizate din motive E/// sau non-E/// in vederea replanificarii.
§ Prezentarea tuturor blocajelor intampinate ce apar in buna desfasurare a actiunilor din Planning catre Orange.

01.09.2011 - 30.04.2017

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: senior inginer acceptanta

Responsabilitati:

Inginer Acceptante GSM & MW, Cosmote Romanian Mobile
Telecommunication
- Monitorizare subcontractori LTE/4G , 3G , 2G , si MW si activitățile aferente instalarii , și totodata asigurarea că sunt aprobate cerințele contractului și a caietului de sarcini pentru lucrări de telecomunicații în cadrul proiectului.
- Ajutor pentru a defini procesele și procedurile pentru sarcini de inginerie RF .
- Generarea de RF de inginerie legate de rapoarte în Excel , SITE NCT .
- Ericsson RBS seria 6xxx instalare si punere in functiune , integrare de 2G și 3G site-uri ( Ericson și ZTE Nod B) .
- Instalarea și punerea in functiune a link-urilor MW ( TN Ericsson , Alcatel AWY și Huawei RTN )
- Realizarea tehnicii de optimizare ( de selecție adecvată de antenă pentru performanță verticala / orizontala optime , înclinarea mecanica / electrica , setarea de putere de transmisie adecvata , clearance-ul antenei , analiza listei vecinilor , etc ) pentru o performanță optimă a site-ului / grup
- Verificarea dosarelor site-ului și rapoartelor de acceptanta de la contractori
- Oferirea de suport tehnic pentru contractori
- Survey-ul , instalarea si punerea in functiune a repetoarelor de interior ( Helios , Andrew )
- Verificarea listelor de materiale necesare instalarii și crearea PAC ( certificate de acceptanta provizorie )
- Verificarea nivelului de satisfacție a utilizatorilor ( cuantificate prin sondaje / apeluri / feedback , urmate de acțiuni corective , dacă este necesar )

Verificare instalarii site-urilor conform cerintelor Cosmote in toata tara, Instalarea de repetoare pentru Cosmote, comisionari si integrari de site-uri, echipamente, Ericsson, Huawei, Alcatel, Siemens.
Verificarea si aprobarea bugetelor subcontractorilor, emiterea FAC-urilor in urma acceptarii site-urilor si a bugetelor aferente.
masina, telefon, laptop

01.08.2009 - 30.09.2011

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: technical project manager

Responsabilitati:

Aici lucrez pe post de project manager in proiectul Cosmote si Vodafone. Firma se ocupa printre altele si de instalari de site-uri GSM 2G si 3G eu coordonand aceste echipe care efectueaza instalarea si punerea in functiune a echipamentelor Cosmote precum Vodafone, precum si toata activitatea tehnica si financiara legata de aceste proiecte.
Totodata ma ocup cu integrarea si punerea in functiune a echipamentelor RBS 2G si 3G de tip Ericsson, Nokia, ZTE, Huawei si Siemens si comisionarea ecipamentelor MW de tip Ericsson, Alcatel, Huawei si Nokia.
masina, telefon, laptop

01.06.2007 - 30.06.2009

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: technical poject manager

Responsabilitati:

Aici lucrez pe post de project manager in proiectul Cosmote si Vodafone. Firma se ocupa printre altele si de instalari GSM si eu coordonez aceste echipe care efectueaza instalarea si punerea in functiune a echipamentelor Cosmote precum Vodafone. Tot odata am participat si la infiintarea firmei in Albania unde lucram pt AMC, companie gsm.
Totodata ma ocup cu integrarea si punerea in functiune a echipamentelor RBS 2G si 3G de tip Ericsson, Nokia, ZTE, Huawei si Siemens si comisionarea ecipamentelor MW de tip Ericsson, Alcatel, Huawei si Nokia.
Cristian Croitor fost project manager
masina, telefon, bonuri de masa

01.04.2006 - 30.06.2007

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer acceptante

Responsabilitati:

Acceptante RF si MW in toata tara pentru COSMOTE
Acceptante RF si MW in toata tara pentru COSMOTE
Cristian Croitor, manager general pe Romania
Masina
Telefon
Bonuri masa
Asigurare sanatate
Asigurare de viata

01.04.2000 - 04.03.2006

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: roll out manager

Responsabilitati:

Roll Out Manager, comissioning si integrare a echipamentelor Ericsson si Siemens, Coordonarea Proiectului Cosmorom, a echipelor care pleaca pe teren, mentinerea relatiilor cu firma greaca, proiectarea si urmarirea functionarii, intretinerii si instalarii echipamentelor de telecomunicatii pentru COSMOROM

Realizari:

Coordonarea Proiectului Cosmorom, a echipelor care pleaca pe teren, mentinerea relatiilor cu firma greaca, proiectarea si urmarirea functionarii, intretinerii si instalarii echipamentelor de telecomunicatii pentru COSMOROM. Am coordonat o echipa de 30 de tehniceni si 5 ingineri.

01.04.1998 - 01.04.2000

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Vanzarea, gasirea eventualilor clienti, instalarea, punerea in functiune si intretinerea pompelor de benzina de la anumite statii PECO.

Realizari:

gasirea unor clienti privati, instalarea, punerea in functiune si intretinerea pompelor de benzina de la anumite statii PECO.

studii

 

Facultati:

1992 - 1997 Facultate: TCM/Mecanic la Facultatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.
1988 - 1992 Liceu / Școală profesională: real la Gheorghe Lazar din Bucuresti.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close