Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.09.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.10.2020

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt interesat de o pozitie de manager care sa imi permita sa imi dezvolt abilitatile de lider, prin rezolvarea problemelor cotidiene, gestionarea bugetelor si indeplinirea obiectivelor. Asumarea unui rol esential in functionarea si succesul unei organizatii in cadrul careia experienta si devotamentul meu sa poata fi utilizate in avantajul companiei si al clientilor. Imi place sa raspund provocarii unor noi situatii si sunt convins ca voi putea face fata cu succes cerintelor postului, deoarece sunt o persoana dinamica, creativa cu o gandire strategica si comunicativa. Peste 10 ani de experienta in conducerea echipelor in departamentul de calitate si productie, in diverse domenii de activitate. Cunostiinte detaliate despre cerintelor standardelor europene din domeniul auto si nu numai.Eficient in gestionarea unui mediu in continua schimbare si crearea unei diferente prin aportul la formarea, conducerea si indrumarea unei echipe. Pastrarea calmului in conditii de stres, gandire analitica si structurata, buna capacitate de stabilire a prioritatilor si aptitudini de comunicare, proactiv si orientat spre rezultate si calitate,dinamic , ambitios si hotarat.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii:  Doresc doar facilitatile necesare pentru a putea desfasura munca in conditii optime pentru a obtine performanta. Decontarea transportului pana la locul de munca si al 13-lea salar.

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Telecomunicatii, Inginerie, Controlul calitatii, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2013 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: production&quality manager, sc ensyro srl, cluj napoca (full time)

Responsabilitati:

Organizarea, conducerea si coordonarea inginerilor de process, a departamentului de productie, depozitului de materiale si materii prime, departamentelor Calitate ,Achizitii, Mentenanta, Planificarea Productiei, avand ca obiectiv respectarea politicii de calitate si preturi, termenele de livrare si normele de protectie a muncii.
Coordonarea departamentului de productie, functiile de suport, atat directe cat si indirecte, cu accent pe imbunatatirea continua, pentru a satisface asteptarile clientilor privind termenele de livrare, cantitatea, calitatea si costul produselor
Responsabil pentru costurile de productie(resurse umane, materiale, rebuturi si de utilizarea eficienta a echipamentelor; identificarea si reducerea pierderilor.
Coordonarea echipelor de productie, inginerie, lean si controlul productiei; colaborare cu departamentele de materiale si planificare pentru dezvoltarea planurilor de imbunatatire si pentru atingerea obiectivelor de productie.
Revizuirea si stabilirea necesarul de resurse umane in productie, in conformitate cu planurile de productie.
Optimizarea planului de productie si a costurilor operationale, impreuna cu Managemantul SC ENSYRO SRL
Responsabil pentru mentinerea WIP(work in progress) la un nivel optim.
Selectarea si dezvoltarea personalului direct productiv, in vederea eficientizarii functiei de productie. Responsabil pentru identificarea nevoilor de training si urmarirea realizarii programelor de training.
Stabilirea de obiective pentru echipa de productie si colaborarea cu functiile de suport in vederea stabilirii de obiective pentru echipele indirecte de support, avand ca obiectiv alinierea obiectivelor la obiectivele comune ale fabricii.. Participarea la dezvoltarea si modificarea practicilor si procedurilor legate de operatiunile fiecarui atelier de productie.

Gestionarea comenzilor de vânzare primite de la clienți. Înregistrarea lor în sistemul informatic, confirmarea acestora catre clienti și verificarea disponibilității materialelor și resurselor umane pentru acestea. Planificarea livrarilor catre clienti.

Analizarea proiectelor si elaborarea ofertelor de pret pentru clienti. Organizarea si coordonarea departamentului de dezvoltare-proiectare . Deplasari externe , la clientii din Europa .

Pregatirea si prezentarea programelor de instruire pentru clienti si personalul de service in legatura cu produsele Ensy.

Organizarea,conducerea si coordonarea departamentului de calitate.
Gestionarea reclamatiilor primite de la clienti, respingerilor catre furnizori si a respingerilor interne.
Stabilirea si implementarea obiectivelor de calitate pentru companie.
Stabilirea si implementarea actiunilor corective si preventive necesare pentru eliminarea oricarei probleme calitative.
Sunt in legatura directa cu toti clientii si furnizorii nostri in ceea ce priveste problemele de calitate intampinate.
Crearea si prezentarea rapoartelor de calitate catre conducerea firmei.

01.11.2010 - 31.03.2013

Departament: achizitii

Titlu Job: quality&logistic manager

Responsabilitati:

Organizarea, conducerea si coordonarea magaziei de materiale, departamentelor Achizitii, Logistica,Calitate avand ca obiectiv implementarea sistemului de calitate ISO9001:2015, respectarea politicii de calitate si preturi, termenele de livrare si normele de protectie a muncii.
Responsabil pentru:
- implementarea sistemului pentru managemantul calitatii ISO9001:2015 ,urmarire si respectarea procedurilor sistemului de calitate catre angajatii firmei
- imbunatatire continua
- implementarea analizei capacitare, prin folosirea resurselor adecvate
- implementarea si controlul regulilor de training
- elaborarea, implementarea si urmarirea programelor de reducere a costurilor
- definirea instructiunilor de siguranta, verificarilor de mediu pentru toate procesele si produsele noi
- evaluarea furnizorilor
-analiza ofertelor de pret primite de la furnizori
-selectia furnizorilor
- cautarea de furnizori alternativi
- curatenia si siguranta fabricii
- raportare lunara catre managementul fabricii a situtiei reclamatiilor,respingerilor interne si catre furnizori ,intarzierile si actiunile de remediere si imbunatatire privind termenele de livrare si respectarea acestora.

01.11.2010 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: responsabilul managementului pentru calitate

Responsabilitati:

Responsabilitati si sarcini:

- coordonez activitatea de proiectare , documentare si implementare a Sistemului de Management al Calitatii
- verific documentele Sistemului de Management al Calitatii
- particip la elaborarea documentelor Sistemului de Management al Calitatii
- coordonez activitatea de instruire si evaluare a personalului in domeniul managementului calitatii. Elaborez programele de instruire si urmaresc eficacitatea programelor de instruire.
- particip la actualizarea structurii organizatorice a Sistemului de Management al Calitatii
-analizez si evaluez eficienta actiunilor preventive / corective intreprinse;
- stabilesc programul de audituri interne
- planific auditul intern
- coordonez si particip la auditurile calitatii
- particip la activitatea de analiza a cauzelor neconformitatilor
- particip la analiza sesizarilor si reclamatiilor
- analizez rezultatele obtinute in urma masurarii satisfactiei clientilor;
- particip la elaborarea programului de actiuni corective / preventive
- respect prevederile SMC
- analizez sesizarile, care privesc domeniul de activitate specific si stabileste actiunile corective necesare
- particip la analizele efectuate de management in vederea stabilirii eficacitatii sistemului de management al calitatii
- formulez puncte de vedere cu privire la strategia de adoptat de catre sectorul coordonat in vederea imbunatatirii performantelor acestuia si al organizatiei in ansamblul ei
- respect legislatia si reglementarile legale in vigoare aplicabile activitatilor.
- dispun masuri privind controlul documentelor, evidentelor care sa asigure buna functionare a comunicarii interne.
- respect prevederile C.M.M. si ale contractului individual de munca.
- respect prevederile documentatiei SMC: manualul calitatii (MC), procedurile de sistem (PS), procedurile de lucru (PL), instructiunile de lucru (IL) si fisele de proces (FP)
- raspund de stabilirea, implementarea, mentinerea si imbunatatirea proceselor necesare Sistemului de Management al Calitatii
- raspund de constientizarea personalului privind Politica in domeniul Calitatii
- raspund de relatia cu organismele de reglementare in domeniul calitatii si cu organismul de certificare

01.02.2008 - 01.11.2010

Departament: productie

Titlu Job: production manager

Responsabilitati:

Coordonarea departamentului de productie, functiile de suport, atat directe cat si indirecte, cu accent pe imbunatatirea continua, pentru a satisface asteptarile clientilor privind termenele de livrare, cantitatea, calitatea si costul produselor
Responsabil pentru costurile de productie(resurse umane, materiale, rebuturi si de utilizarea eficienta a echipamentelor; identificarea si reducerea pierderilor.
Coordonarea echipelor de productie, inginerie, lean si controlul productiei; colaborare cu departamentele de materiale si planificare pentru dezvoltarea planurilor de imbunatatire si pentru atingerea obiectivelor de productie.
Revizuirea si stabilirea necesarul de resurse umane in productie, in conformitate cu planurile de productie.
Optimizarea planului de productie si a costurilor operationale, impreuna cu echipa Production Controller.
Responsabil pentru mentinerea WIP(work in progress) la un nivel optim
Selectarea si dezvoltarea personalului direct productiv, in vederea eficientizarii functiei de productie. Responsabil pentru identificarea nevoilor de training si urmarirea realizarii programelor de training.
Stabilirea de obiective pentru echipa de productie si colaborarea cu functiile de suport in vederea stabilirii de obiective pentru echipele indirecte de support, avand ca obiectiv alinierea obiectivelor la obiectivele commune ale fabricii.. Participarea la dezvoltarea si modificarea practicilor si procedurilor legate de operatiunile fiecarui atelier de productie.

01.02.2004 - 31.01.2008

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: responsabil clienti volkswagen si seat (inginer calitate)

Responsabilitati:

Inginer calitate si responsabil proiecte pentru clientii : Volkswagen si Seat. Implementarea modificarilor cerute de catre clienti si gestionarea acestora . Instruirea personalului din subordine, pregatirea de proceduri de lucru si de verificare pentru operatorii care lucrau la proiectele clientilor specificati mai sus.

Gestionarea reclamatiilor si completarea formuralului 8D catre clienti.

O alta responsabilitate a fost validarea mediilor tehnice si a documentatiei existente in fabrica din punct de vedere calitativ pentru clientii de mai sus.
Intr-o firma cu o cifra mare de afaceri si cu un numar mare de angajati cel mai important e munca in echipa ,care poate aduce atat satisfactii profesionale cat si financiare.

studii

 

Facultati:

2015 - 2018 Facultate: Management la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul UBB din Cluj Napoca. Liceu / Scoala profesionala
1997 - 2001
Am terminat Liceul de Chimie Industriala Ocna Mures ,sectia informatica cu specializarea ajutor analist programator calculatoare.

Premii

Calificari
Oct 2010: Certificat de Auditor calitate

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close