Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 16.11.1993

obiectiv

 

Salariu: 1.700,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: IT Software

Oras de lucru: Brasov, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: php symfony developer

Responsabilitati:

În această perioadă am lucrat la un proiect elaborat pentru companiile de recrutare.

STAA-Solutions: Scopul principal a fost acela de a găsi cei mai potriviți angajați pentru companii dat și locuri de muncă potrivite pentru candidați. Companiile pot posta job-uri sau pot fi salvate cu crawlere din diferite site-uri, iar candidații pot posta curriculum vitae, pot edita și îmbunătăți. Aplicația va procesa aceste documente și va găsi dalete necesare. De asemenea, atât angajații, cât și companiile pot căuta în mod manual posturi vacante si candidați sau pot alege ca acest locru sa fie făcut de alți oameni, recrutorii. (Site-ul - https://staa.lugera.solutions/)

01.09.2016 - 30.06.2017

Departament: it software

Titlu Job: php symfony developer

Responsabilitati:

În această perioadă am lucrat diverse proiecte:

Institute - Aplicația a fost dezvoltată pentru a fi folosită de centrele de ajutor pentru copiii cu probleme. Pentru a lucra cu aceste companii, angajații au nevoie de certificari, iar aplicația noastră le oferă ocazia de a participa la cursuri online urmate de un test. Ca urmare, angajații vor avea acces la aceste acte. Managerul poate urmări angajații și cursurile pe care trebuie să le urmeze.

JORG - Aplicație dezvoltată pentru postarea de locuri de muncă. Posibilitatea postării de locuri de muncă pe Facebook, Twitter, LinkedIn. Aplicarea la un loc de muncă constă în a lua parte un interviu online care poate conține întrebări sau poate fi un interviu filmat, depinde de modul în care managerii companiei decid. Aplicația conține, de asemenea, CMS pentru paginile de prezentare. Integrări cu API: Linked-in , Adobe Sign (folosit pentru a semna documente online după angajare), Instagram, Facebook, Twitter. (Website - www.jamieolivercareers.com/)

MedCare - Această aplicație a fost creată cu scopul de a face comunicarea dintre un medic și un pacient mai rapidă și mai ușoară. Exista două roluri principale de utilizator: doctor și pacient.
Un medic poate discuta prin intermediul aplicatiei noastre cu pacienții, da prescriptii medicale, stabili programari, dar si verifica istoricul medical al pacienților.
Un pacient poate, de asemenea, să comunice cu medicul său, să caute alți medici, să facăprogramari, să-și editeze istoricul medical și să adauge anumite simptome într-un jurnal online, dacă simte că apar probleme de sanatate.

01.07.2015 - 31.05.2016

Departament: it software

Titlu Job: php symfony developer

Responsabilitati:

Scopul principal a fost acela de a dobândi bazele abilităților legate de dezvoltarea aplicatiilor web.

▪ În această perioadă principalele activități au fost axate pe învățarea următoarelor tehnologii:

- PHP / Symfony2 framework;

- GitHub - serviciu de găzduire web pentru Git;

- Composer - instrument de gestionare a dependenței pentru PHP;

- Bootstrap - cadru frontal;

▪ Proiecte interne la care am lucrat:

- Unul din scopurile aplicației a fost de a ajuta o companie să creeze / gestioneze facturi și chitanțe pentru clienții săi;

- Dezvoltăm o altă aplicație care a fost concepută pentru școli (gestionarea studenților, profesorilor, cursurilor și notelor - Website: https://connectingwithculture.com/);

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Tehnologii moderne in ingineria sistemelor soft la Universitatea Transilvania Brasov - Facultatea de Informatica din Brasov.
2013 - 2016 Facultate: Faculty of Computer Science - Informatics la University of Computer Science 'Alexandru Ioan Cuza' din Iasi.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Matematics-Informatics la National College "Roman-Voda" din Roman.

Premii

Voluntariat
Oct 2013 - Oct 2014: Asociației Studenților de Informatică Iași
Din octombrie 2013 - octombrie 2014 am fost membru al Asociației Studenților de Informatică Iași, departamentul PR & Media.
În anul 2013, am participat activ la activitățile Facultății de Informatică, unde am participat ca voluntar la organizarea proiectelor "FII Practic", "Unifest Iasi" și alte evenimente ale facultății.
Premii si Distinctii
Mar 2013: International Competition Mo-Ariel - Gold medal

Certificari
Dec 2012: European Computer Driving Licence (ECDL) Certificate
European Computer Driving Licence (ECDL) Certificate
Hobby-uri
Music - Art School (2001 -2009) - Violin, Sport - Tenis, Fotography, TravelPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close