Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.05.1992

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2017 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: p2p operations indirect spend team coordinator for all contractors

01.06.2016 - 30.06.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist procurement

01.06.2015 - 30.06.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

01.02.2015 - 31.05.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: asistent contabil internship

01.05.2014 - 01.06.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier financiar

Responsabilitati:

BCR Banca pentru Locuințe (BCR BpL) este subsidiara grupului BCR specializată în economisirea și creditarea domeniului locativ în sistem colectiv, care a fost lansată în iulie 2008.
În cadrul acestei practici am participat la traininguri pentru postul de consilier financiar, pentru ca ulterior sa asist concret la incheierea de contracte si de asemenea sa contactez telefonic potentialii clienti.

01.02.2010 - 28.02.2015

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter/consultant

Responsabilitati:

SC.PELLAEVENTS.SRL este o agenţie de publicitate care se ocupă cu promovarea diferitelor branduri cunoscute de la noi din ţară(ex:produsele din cadrul KRAFT FOODS:Milka,Jacobs,Oreo,Poiana,etc).Aşadar,aceasta desfăşoară campanii publicitare indoor sau outdoor,campanii de sampling,informare,premiere,etc
În primul rând ca promoter trebuie să cunoşti mecanismul de promovare al unui produs,să relaţionezi cât mai uşor cu oamenii şi să fii o persoană foarte deschisă şi comunicativă pentru a convinge potenţialii clienţi cu privire la produsul promovat.
Până în prezent am desfăşurat doar activităţi sfecifice funcţiei de promoter,atât în cadrul acestei agenţii de publicitate,cât şi în alte agenţii(Whiteland BTL, Front Line Marketing, Mercury360,etc),căpătând astfel o oarecare experienţă în domeniul promovării de produse.

studii

 

Facultati:

2016 - 2016 Colegiu / Studii postliceale: Contabilitate primara cu utilizarea aclculatorului(Programul Saga)-curs acreditat de initiere/perfectionare/specializare finalizat cu nota zece la PICON TRAINING CENTER din Bucuresti. In cadrul PICON TRAINIG CENTER , am obtinut Certificatul de absolvire al cursului acreditat de Contabilitate primara cu utilizarea aclculatorului(Programul Saga)-curs acreditat de initiere/perfectionare/specializare finalizat cu nota zece.
2014 - 2016 Masterat: Economie Europeana la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
2011 - 2014 Facultate: Economie Teoretica si Aplicata la Academia de Studii Economice din Bucuresti. In cadrul acestei facultati am acumulat cunoştinţe în economie, contabilitate ,relatii publice,management, marketing, finante,dobandind astfel o baza teoretica necesara pentru a face fata cerintelor pietei muncii.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la Colegiul National Iulia Hasdeu din Bucuresti. In cadrul liceului am obtinut atestat limba straina(engleza)si atestat de competente digitale.De asemenea am participat la simpozioane si voluntariate (ex:Voluntariate anti fumat,droguri,etc)

Premii

Certificari
Oct 2014 - Nov 2014: Certificatul de absolvire al cursului acreditat de Contabilitate primara cu utilizarea calculatorului(Programul Saga)-curs acreditat de initiere/perfectionare/specializare finalizat cu nota zece.
Acest curs acreditat a avut loc in cadrul PICON TRAINING CENTER.
Oct 2011 - Jul 2014: Certificat de competenţă psiho-pedagogică nivel I Modul psiho-pedagogic nivel I
Acest certificat a fost obtinut in cadrul Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic din cadrul Academiei de Studii Economice,Bucuresti.
Proiecte
Oct 2011 - Jul 2014: Diploma in cadrul Sesiunii de Comunicari Stiintifice
Am participat la Sesiuniile de Comunicari Stiintifice din cadrul Academiei de Studii Economice,pe perioada desfasurarii facultatii,obtinand diverse premii.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close