Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.01.1968

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.05.1991

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sunt in cautarea unei permanente provocari pe plan profesional prin integrarea intr-un mediu dinamic, care sa solicite pe cat posibil maximul din aptitudinile mele. Doresc obtinerea unui loc de munca remunerat corespunzator calificarii,pregatirii si experientei mele profesionale.

Beneficii: Bonuri de masa,comision din vanzari,bonusuri.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.1996 - 15.09.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar,barman,sef sala

Responsabilitati:

1) Organizeaza serviciile in saloane si dirijeaza munca colaboratorilor sai;
2) Verifica prezenta si tinuta personalului la intrarea in serviciu, conform graficului de lucru si informeaza formatia asupra evenimentelor negative si positive din tura precedenta, consemnate de consumatori sau de organele de control;
3) Verifica notele de comanda, pentru eventualele mese rezervate si alte actiuni ale zilei curente;
4) Verifica starea de curatenie si igienizare a saloanelor de servire, din baruri, holuri, oficii, starea veselei de servire, grupurile sanitare, luand masuri operative de remediere a lipsurilor;
5) Respecta programul de functionare a unitatii;
6) Primeste consumatorii la intrarea in sala de servire si ii conduce la masa;
7) Supravegheaza in permanenta modul in care ospatarii si ajutorii lor executa serviciile la masa, intervenind ori de cate ori este nevoie;
8) Supravegheaza activitatea de primire a comenzilor de la sectii de catre ospatari, sub aspect calitativ, al formei de prezentare a acestora;
9) Efectueaza impreuna cu ospatarii, demonstratii de pregatire, prezentare si servire a diferitelor specialitati culinare, la masa consumatorilor;
10) Rezolva operativ sesizarile consumatorilor, informand seful unitatii in cazul depasirii competentei sale;
11) Verifica prin sondaj modul de intocmire a notelor de plata;
12) Inlocuieste seful unitatii in relatiile cu consumatorii cand acesta lipseste, indeplinind si alte sarcini primate de la seful unitatii;
13) Participa la instruirea personalului din procesul servirii, in vederea ridicarii continue a calificarii;
14) Organizeaza si participa la lucrarile de intretinere si curatenie, avand grija ca toate locurile de munca (saloane, oficii, sectii etc.) sa ramana in perfecte stare de curatenie si igiena;
15) Fixeaza turele de lucru pentru colaboratorii sai;
16) Aranjeaza si gospodareste stocurile de inventar, materiale si produse;
17) Lasa nota, in caietul de sarcini, pentru schimbul urmator, de sarcinile ce urmeaza a fi rezolvate;
18) Planifica si dirijeaza activitatile din cursul actiunilor ce se desfasoara in restaurant;
19) Participa cu conducerea la analiza costului produselor, precum si la elaborarea meniurilor;
20) Executa si alte sarcini pe care le primeste pe cale ierarhica.

Realizari:

Dupa doi ani am fost promovat pe post de sef de sala conducand o echipa de 70-100 de angajati.

15.01.1994 - 10.02.1996

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar room service si banquet,barman

Responsabilitati:

Pregatirea restaurantului in vederea primirii clientilor. Intampinarea si servirea clientilor in cadrul restaurantului. Intocmirea notei de plata. Asigurarea unor servicii de buna calitate. Pastrarea ordinii si curateniei in restaurant .
Pregatirea si stocarea barului.
Inventarul lunar al barului.

01.01.1991 - 05.01.1994

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar,sef de sala

Responsabilitati:

Pregatirea restaurantului in vederea primirii clientilor.
Intampinarea si servirea clientilor in cadrul restaurantului.
Intocmirea notei de plata.
Asigurarea unor servicii de buna calitate.
Pastrarea ordinii si curateniei in restaurant .

Realizari:

Am avansat dupa 1 an, avand in subordine 20 de ospatari ptr. servirea clientilor care participau la conferinte,la sala Banquet.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close