Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.09.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.05.2006

Stagiu militar: da

obiectiv

 

FOOD AND BEVERAGES DEPARTMENT

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

24.10.2010 - 15.01.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Promovarea produselor si serviciilor unitatii, preluarea comenzilor clientilor, servirea preparatelor culinare si a bauturilor, incasarea contravalorii serviciilor oferite, pregatirea locului de servire pentru o noua comanda, mentinerea unui mediu de munca sigur si curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire.

13.10.2009 - 14.10.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Ca ospatar am indeplinit cea mai importanta functie din unitate, si anume am furnizat servicii clientilor la cea mai inalta calitate, atentia mea fiind exemplar orientata catre client!

Realizari:

Vanzarile aduse Firmei,Calitatea serviciului.

01.09.2008 - 15.10.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Ospatar,preluare comenzi,efectuare,prezentare nota de plata,in acord cu cerintele clientului,in restaurant cu specific frantuzesc,tip high life,servicii 5 stele,dezosari,filetari,decantari vinuri vechi,prepare la masa a anumitor preparate .

Realizari:

CRESTEREA VANZARILOR,INCHEGAREA UNUI COLECTIV UNIT COORDONAT PENTRU IMBUNATATIREA SERVICIULUI.

10.06.2006 - 28.05.2008

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Restaurant cu specific italian(Roberto"s):organizarea ,servirea dineurilor,meselor festive,primire clienti prezentare meniu a la carte recomandare preparate,sugestii in alegerea unui vin ,servire,debarasare,prezentare nota de plata

Realizari:

acumulare de experienta
mentinerea HILTON STANDARD iNTERNATIONAL

20.09.2004 - 24.04.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

promovarea produselor şi serviciilor unităţii, preluarea comenzilor clienţilor, servirea preparatelor culinare şi a băuturilor, �ncasarea contravalorii serviciilor oferite, pregătirea locului de servire pentru o nouă comandă, menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat, organizarea cadrului general de deschidere, desfăşurare şi �nchidere a activităţii locului de servire.

Realizari:

turism prin munca
experienta alaturi de colegi de etnii diferite
mentinera unui standard inalt de servicii

15.04.2003 - 16.07.2004

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

preluarea comenzilor; realizarea activitatii de servire; promptitudine in servirea clientilor; mentinerea standardelor si procedurilor de igiena; curatenia si intretinerea echipamentului

Realizari:

cresterea vanzarilor

19.05.2000 - 17.02.2003

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

servirea pasagerilor

Realizari:

cresterea vanzarilor

19.07.1997 - 20.08.1999

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

servirea clientilor

Realizari:

cresterea vanzarilor

23.08.1994 - 21.08.1996

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: junior/ospatar

Responsabilitati:

ORGANIZAREA,SERVIREA DINEURILOR,MESELOR FESTIVE LA UN NIVEL PROFESIONAL

Realizari:

CRESTEREA VANZARILOR

studii

 

Facultati:

Liceul economic nr :4,sos. Viilor. (09.1990-06.1994)
Facultate:Dimitrie Cantemir-Management turistic si comercial.

Activitati extracurriculare

Capacitatea de adaptare la conditiile mereu diferite ale muncii de servire a consumatorilor.
Fidelitate, inalta capacitate de efort.
Persoana foarte organizata, capabila sa lucreze dupa prioritati
Capacitate de asimilare si procesare rapida a informatiilor si capacitate de adaptare la schimbari si situatii speciale
Adaptare la lucrul sub presiunea timpului si in conditii de stres.

Premii

S.C.PICON S.A -curs de engleza.
International Computer School-curs de formare profesionala.
Atestat-Ospatar,Bucatar,Cofetar.
Curs de barista international.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,mediu)

italiană(mediu,avansat,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close