Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.02.1982

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:15.09.2005

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa fac cea ce imi place..intr-un cadru potrivit..profesional..

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Constructii / Instalatii, Productie, Inginerie, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Personal calificat, Specialisti / Tehnicieni, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Fara experienta, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - 31.03.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Restaurant The Artist

01.03.2018 - 31.10.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: Șef tura

01.09.2017 - 31.01.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: manager restaurant

01.01.2015 - 31.10.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar sef

01.07.2013 - 31.12.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager pub

01.05.2012 - 31.03.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant

Responsabilitati:

Organizarea de mese festive, nunti ,botezuri. Mentinerea legaturii cu organele abilitate de control pentru prevenirea oricaror neplaceri cauzate de neinformarea la timp privitoare la modificarile legislative din domeniu.
Implementarea procedurilor de servire, training-ul cu personalul pentru tot ceea ce inseamna parte profesionala, urmarirea respectarii normelor de igiena, PSI si service. Creearea de meniuri pentru grupuri si mese organizate, contactul permanent cu clientii, urmarirea graficului de lucru si cautarea unor masuri de eficientizare a programului. Tinerea legaturii permanente cu Departamentul Achizitii pentru a avea un raport cat mai bun intre calitate si preturile materiilor prime. Situatii lunare privind costurile si incasarile pe departament.Achizitia celor necesare dotarilor din restaurante si bucatarie. Organizarea de mese festive, nunti botezuri. Mentinerea legaturii cu organele abilitate de control pentru prevenirea oricaror neplaceri cauzate de neinformarea la timp privitoare la modificarile legislative din domeniu.

07.09.2009 - 30.04.2012

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef sala

01.07.2006 - 10.05.2009

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef restaurant

Responsabilitati:

Organizarea de mese festive, nunti ,botezuri. Mentinerea legaturii cu organele abilitate de control pentru prevenirea oricaror neplaceri cauzate de neinformarea la timp privitoare la modificarile legislative din domeniu.

01.09.2005 - 31.05.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: captain

Responsabilitati:

Sa am grija ca toti oaspetii clubului sa li se ofere un serviciu de servire aproape de perfectiune.

Realizari:

Am avut in subordine 12 persoane........

01.01.2003 - 30.05.2005

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: sef sala

Responsabilitati:

Organizarea de mese festive, nunti botezuri. Mentinerea legaturii cu organele abilitate de control pentru prevenirea oricaror neplaceri cauzate de neinformarea la timp privitoare la modificarile legislative din domeniu.

Realizari:

Imbunatatirea serviciului catre clienti, prin training saptamanal.

01.10.2001 - 28.10.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Cautarea de agenti economici in vederea de a incheia cu acestia contracte de coloborare pentru introducerea marfii noastre in magazinele acestora.

Realizari:

Vanzare in sezonul de vara (estival) de 1.300.000 lei (2002)

10.10.1999 - 23.07.2001

Departament: service / reparatii

Titlu Job: electrician intretinere

Responsabilitati:

Intretinerea si efectuarea reparatiilor diferitelor masini si componente electrice din incinta.
Realizarea noilor instalatii de curent electric 220v-380v.

studii

 

Facultati:

2011 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Director restaurant la THR-Director restaurant din Bucuresti.
2010 - 2010 Colegiu / Studii postliceale: Sef de sala la THR -sef de sala din Bucuresti.
2008 - 2008 Liceu / Școală profesională: la Liceul Mihai Bravu din Bucuresti.
2003 - 2008 Liceu / Școală profesională: Electrician întreținere și reparații instalații electrice 220 și 380 v la Ratb din București .

Premii

CALIFICARE Ospatar
CALIFICARE Maitre d THR
CALIFICARE Director restaurant THR

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close