Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

12.07.1986

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:28.10.2018

obiectiv

 

Sunt o persoana calma,pozitva,comunicativa,optimist,imi place sa lucrez in echipa,imi doresc un job in restaurant,ospatar,sau barman.Experienta in domeniu 10 ani+diploma. Experienta in special pe bucataria italiana,experienta bar,cafele,cocktail uri.si in club asemenea. Vb limba engleza Rog seriozitate

Salariu: 1.800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2018 - 30.11.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Pregatire in fiecare zi :Bar,mise en place, sectie desert,preluare comenzi clienti .filetari peste la masa clientului ,tartar facut fresh la masa clientului, (Restaurant finne dinning)

01.11.2015 - 30.06.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

pregatire mise en place, pregatire bar,pregatire sectie desert,curatenie zilnic dimineata .

01.04.2011 - 31.10.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman-ospatar

Responsabilitati:

Pregatire tot ce tine de Bar in fiecare zi,Cocktail uri,cafele ,stoc zilnic .

01.07.2009 - 28.02.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Pregatire mise en place in fiecare zi,pregatire Bar,stoc ,preluare comenzi clienti,primire clienti,etc.

01.05.2007 - 30.09.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Pozitia de ospatar,pregatirea in fiecare dimineata a mise en place,pregatire bufet,preluare comenzi .

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Liceu / Școală profesională: Alimentatie la Liceul viilor din Bucuresti.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close