Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 05.03.1979

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Departament: Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - 28.02.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

01.04.2013 - 31.01.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

01.03.2012 - 01.02.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Aranjarea spatiului de lucru si servirea clientilor.

05.01.2011 - 15.12.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala

Responsabilitati:

- asigura planificarea si organizarea activitatii coordonand echipa de ospatari si barmani;
- coordoneaza activitatea de stabilire a necesarului de marfuri alimentare, bauturi, consumabile de orice natura si dirijeaza procesul de aprovizionare;
- propunere programe de atragere si fidelizare a clientilor;
- promovarea serviciilor oferite clientilor si monitorizarea gradului de satisfacere a clientelei;
- Rezervarea si organizarea evenimentelor festive precum nunti, aniversari si alte diverse petreceri;
- Inchiderea de zi/luna/an;
- recrutare si training de personal;

Realizari:

CONDUC O ECHIPA DE 16 OSPATARI SI BARMANI

15.05.2010 - 05.10.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar,sef restaurant

01.02.2006 - 31.07.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar-sef sala

Responsabilitati:

OSPATAR PRIMUL AN IAR APOI CA SEF DE SALA AVEAM URMATOARELE RESPONSABILITATI:
- -supravegherea si coordonarea ospatarilor in sala cat si office;
- -evaluarea stocului si realizarea de comenzi
- -inchiderea de zi/luna/an;
- -stabilirea orarului de munca;
- -stabilirea meniului zilnic;
- -responsabil relatii clienti;
- -training cu noii angajati.

Realizari:

AM CONDUS O ECHIPA DE 10 OSPATARI REUSIND SA CRESTEM VANZARILE CU 14%

05.07.2004 - 05.07.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

15.02.2004 - 15.02.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman ospatar

Responsabilitati:

BARMAN SEF DE TURA IN BARUL HOTELULUI
OSPATAR SI ORGANIZAREA RESTAURANTULUI PENTRU DIVERSE EVENIMENTE
-

01.08.2003 - 15.02.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

01.07.2002 - 31.07.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

OSPATAR

studii

 

Facultati:

Academia de Studii Economice,profil comert-2 ani
Liceul Economic Rosiori de Vede,profil contabilitate-finante

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close