Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 17.11.1989

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Altele, Turism / Hotel staff, Productie, Crewing / Casino / Entertainment, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2017 - 30.11.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Pregătirea corespunzătoare a raioanelor. Mice en place. Preluarea comenzilor de bautură și mâncare. Încasarea notelor de plata

01.08.2016 - 31.07.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef unitate

01.08.2015 - 31.07.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: team waiter

Responsabilitati:

Ospatar pe vas de croaziera .

01.07.2014 - 31.07.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Verificarea starii de curatenie a saloanelor, a fiecarui sector, a oficiului, a veselei, mobilierului, inventarului textil si intervenirea cu corecturile eventuale
aranjarea meselor (mise - en - place)
Cunoasterea continutul listelor de preparate si bauturi, modul de prezentare si servire a acestora
Primirea sectorului repartizat conform graficului
Servirea clentilori în ordinea sosirii în sala de servire Efectuarea operatiilor de debarasare
Coordonarea, îndrumarea si supervizarea picolului.
Intocmirea bonurilor de marcaj, borderouri de încasare, monetar etc.
Comportament civilizat fata de clienti
Executarea altor sarcini primite din partea sefilor ierarhici.

01.09.2013 - 01.06.2014

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Restaurant de tip fast food.
Relatii cu clienti.
Supervizarea angajatilor.
Intocmirea monetarului.
intocmirea inventarului.
Evidenta stocurilor.
Selectie si evaluare de personal.
Preluarea si plasarea comenzilor.
Contabilitate primara.

01.08.2012 - 01.09.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

01.08.2011 - 01.05.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar/ f&b

01.11.2009 - 01.06.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ajutor ospatar

01.09.2007 - 01.02.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Colaborator evenimente si preluarea comenzilor a la cart .

01.03.2007 - 01.09.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

PRACTICA ,CURSURI OSPATAR

studii

 

Facultati:

scoala profesionala de arte si meserii.

Activitati extracurriculare

sudor mig-mag CO2.//finisaje interioare.

Premii

cursuri de calificare ospatar,diploma internationala de ospatar. Scoala Centrul Ada

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

spaniolă(incepator,mediu,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close