Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.02.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.03.2008

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Ocuparea unui post de director de restaurant, in cadrul unei unitati de alimentatie publica, in care seriozitatea si profesionalismul sa fie pe primul plan, unde sa pot sa-mi pun in practica experienta acumulata in acest domeniu.

Salariu: nespecificat

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2011 - 30.09.2017

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: Șef restaurant

Responsabilitati:

Organizare evenimente, supraveghere si organizare echipa de ospatari, icheiere contracte evenimente, consultanta in organizarea evenimentelor. Organizare și coordonarea echipei de ospatari pentru restaurantul a lá carte. Preluarea și repartizarea rezervărilor către ospatari.

01.08.2000 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar, barman, sef de sala

Responsabilitati:

Responsabilitati ospatar:
-mentinerea curateniei in raionul in care eram repartizat cat si a spatiilor comune din cadrul restaurantului
-mentinerea unei relatii cat mai bune cu clientii restaurantului si perfectionarea acesteia
-cunoasterea cat mai buna a meniului restaurantului cat si a barului
-intocmirea notei de plata

Responsabilitati sef sala:
-responsabil de bunul mers al restaurantului si al barului
-verificarea lunara a stocului de la bar
-verificarea relatiilor dintre clienti si ospatarii restaurantului
-verificarea cunostintelor ospatarilor despre meniul restaurantului cat si a barului
-intocmirea monetarului la sfarsitul programului
-rezervarea de mese festive si intocmirea meniului cu clientii respectivi (aniversari sau sarbatorirea anumitor evenimente mai mici)
-intocmirea contractelor de evenimente mari, (nunti, cumetrii, banchete, etc. )
-organizarea si supravegherea evenimentului, incepand cu mise-en-place, si terminand cu nota de plata.

studii

 

Facultati:

2000 - 2003 Liceu / Școală profesională: MATE-FIZICA la LICEUL CONSTANTIN BRANCUSI din IASI. Cursuri seral

Premii

Calificari
Aug 2000: Diploma in meseria de ospătar, AJOFM IASI

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close