Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 23.03.1999

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:24.11.2017

obiectiv

 

- fire proactiva; - implicare; - orientare catre client; - atenta la detalii; - flexibilitate; - comunicativa si sociala; - spirit intreprinzator; - eficienta; - prietenoasa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2019 - 30.09.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

-Orientarea către client și prestarea serviciilor de vânzare a produsurilor;

- Recepționarea materiilor prime și auxiliare precum și depozitarea acestora corespunzător;

- Gestionarea mărfii si depozitarea acesteia corespunzător;

- Respectarea reglementărilor sanitare și sanitar-veterinare legale în vigoare;

- Gestionarea numerarului și a actelor de valoare din contul sucursalei;

- Încasare monetar și emiterea bonului fiscal sau al facturii;

- Respectarea intocmai a prevederilor regulamentului operatiunilor de casa;

- Lucratul cu gestiune proprie;


01.06.2017 - 31.08.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: preparator sandwich-uri/vânzător

Responsabilitati:

-Dozarea materiilor prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic (sortiment,
cantitatea – kg sau număr de porții), pregătirea semipreparatelor care stau la baza obţinerii
preparatelor tip sandwich (pâine, sosuri, topinguri), efectuarea ansamblării si finisarea estetică a
produselor în vederea comercializării;

- Orientarea către client si prestarea serviciilor de vânzare a produsurilor;

- Recepționarea materiilor prime și auxiliare precum și depozitarea acestora corespunzător;

- Gestionarea materiilor prime şi auxiliare;

- Respectarea reglementărilor sanitare și sanitar-veterinare legale în vigoare;

- Utilizarea echipamentelor şi ustensilelor de bucătărie;

- Gestionarea numerarului și a actelor de valoare din contul sucursalei;

- Încasare monetar și emiterea bonului fiscal sau al facturii;

- Respectarea întocmai a prevederilor regulamentului operatiunilor de casa.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Arhitectură la Facultatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București.
2014 - 2018 Liceu / Școală profesională: Științe ale naturii la Colegiul Național "I. C. Brătianu" din Pitești.

Premii

Hobby-uri
Desen, Pictura, Make-Up



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close