Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.01.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.03.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere in domeniul ADMINISTRATIV,TURISM,TEHNIC,HORECA Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional care sa imi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor dobandite; Utilizarea acestor cunostinte in avantajul unei companii in scopul dezvoltarii afacerilor acesteia; Punerea in practica a aptitudinilor si a cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care compania si le-a propus. Locul de munca sa reperzinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi si eficiente de rezolvare a problemelor. Dedicat muncii , orientat catre randament si rezultate rapide.

Salariu: nespecificat

Beneficii: CONDITII DECENTE DE MUNCA, CONCEDIU ANUAL PLATIT,

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Achizitii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar-project manager

Responsabilitati:

Organizare/participare festivaluri culinare si diferite evenimente (corporate, nunti , botezuri etc.)

01.06.2018 - 31.12.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: organizator evenimente , consilier, exec. chef

01.03.2016 - 31.08.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: coordonator evenimente &sous chef

Responsabilitati:

Evenimente private ,petreceri corporate , cocktailuri, dineuri , bufet-uri ;

01.09.2012 - 31.07.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Food cost,igiena u.a.p., meniu- controlul calitatii si diversitatii, relatii cu furnizorii, controlul pietii, experienta in achizitii;
Intocmire borderouri si monetar zilnic,delegarea si instruirea angajatilor
Reducerea costurilor la materia prima,diversificare meniu, marirea portofoliului de clienti, cresterea incasarilor.
M-am ocupat inclusiv si de aprovizionare.
Masina si telefon de serviciu.

01.02.2011 - 31.08.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: organizator de evenimente exec. chef

Responsabilitati:

Contractarea de clienti si evenimente noi , intalniri ,contracte, degustari discutii si negocieri.
Realizarea de meniuri , orientare catre calitate, intocmit necesar de marfa, H.A.C.C.P. in u.a.p.,coordonarea unui nr de pana la 20 de bucatari si 50-60 de ospatari
Am schimbat si am realizat meniurile de nunti/botezuri .brunch, bufet. Am realizat costurile reale ale meniurilor , am redus cheltuieli printr-o gestionare riguroasa a preturilor la materia prima prin analiza mai multor furnizori fara a ignora calitatea marfii; am initiat un sistem de lucru competitiv angrenand bucatari experimentati cu care am facut o echipa buna.
Intrbati-i pe cei cu si pentru care am lucrat mai bine.
BONUSURI LA EVENIMENTE,DECONTARE TRANSPORT,TELEFON

01.06.2000 - 31.12.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: diferite pozitii in industria hoteliera si croaziere chef de partie ,sous chef

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate: MANAGEMENT IN ALIMENTATIE PUBLICA SI AGROTURISM la UNIVERSITATEA DE STUDII AGRICOLE SI MEDICINA VETERINARA din BUCURESTI. DETIN BREVET DE MANAGER IN TURISM
CERTIFICAT DE COMPETENTA LINGVISTICA (ENGLEZA)
1989 - 1999 Liceu / Școală profesională: TEHNICIAN IN ALIMENTATIA PUBLICA la COLEGIUL ECONOMIC VIILOR din BUCURESTI.

Premii

Calificari
Aug 2011: Brevet de manager in turism obtinut in urma absolvirii facultatii ,emis de Min. turismului

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close