Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 22.06.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.08.2012

obiectiv

 

Sunt hotarata sa lucrez pe termen lung in domeniul marketingului. Pregatirea teoretica realizata in cadrul studiilor universitare m-ar putea ajuta, in timp, la obtinerea postului de specialist in marketing.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Imobiliare, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Relatii clienti / Call center, Au pair / Babysitter / Curatenie, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Buzau

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: 01.09.2016

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea este să vorbesc cu respectivii clienţi într-un mod cât mai plăcut încât să îi conving să îmi dea acordul pentru diverse sondaje de opinie sau vânzări prin telefon (în funcţie de proiect).

01.05.2017 - 31.12.2017

Departament: altele

Titlu Job: ospatarita

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era să iau comenzi de la respectivii clienţi şi să vorbesc cu aceştia într-un mod cât mai plăcut.

01.03.2017 - 31.05.2017

Departament: marketing

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era sa vorbesc la telefon cu respectivii clienti intr-un mod cat mai placut, incat sa ii
conving pentru a-mi da acceptul telefonic pentru a incheia contracte privind administrarea de energie electrica.

01.02.2017 - 31.03.2017

Departament: marketing

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era sa intocmesc proforme, facturi, aviz de insotire a marfii, tichet de cantarire, chitante, foi de parcurs, bon casa marcat, inregistrare diverse acte, eliberare adeverinte pentru angajatii societatii, verificarea constanta a e-mail-urilor, incheiere contracte intre furnizori si beneficiari, mentinerea relatiilor cu clientii/furnizorii interni si externi.

01.01.2014 - 28.02.2017

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: dispecera

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele erau prevazute prin prezenta fisa a postului in conformitate cu legislatia in domeniul paza si protectie.
Acestea erau obligatorii pentru titularii postului care aveau responsabilitatea indeplinirii acestora, in caz contrar, erau considerate abateri disciplinare, raspunderea fiind directa si personala, cu suportarea consecintelor ce decurgeau din nerespectarea lor.

01.11.2012 - 31.03.2013

Departament: marketing

Titlu Job: asistent de cercetare economist in marketing

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era sa intocmesc facturi, bonuri de consum, nir-uri, registru de casa la sfarsitul fiecarei luni, foi de parcurs, adaugat in Excel facturi clienti cat si facturi furnizori, descarcat actualizari saptamanal Legis, inregistrare diverse acte, eliberare adeverinte.

01.09.2012 - 31.10.2012

Departament: marketing

Titlu Job: operator vanzari prin telefon

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era efectuarea de vanzari prin telefon respectand procedurile companiei a ofertelor de produse.

01.07.2012 - 31.08.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era sa promovez produsele si serviciile comercializate prin statia de distributie Mol, recomandarea catre clienti a combustibililor si uleiurilor Mol, a marfurilor din magazin, recomandarea clientilor programul Multibonus, cunoasterea actiunilor de promovare a produselor din magazin si combustibili, inregistrarea corecta a tuturor vanzarilor, incasarea si inregistrarea tuturor acestora.

01.05.2011 - 31.05.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: casiera

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era aceea de a scana produsele cumparate de clienti si incasarea contravalorii lor in bani sau in bonuri valorice, completam in permanenta rafturile cu marfa, urmaream datele de valabilitate ale produselor si faceam rotatia la raft a produselor, raspundeam solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi si mod de cantarire.

01.05.2010 - 31.05.2011

Departament: marketing

Titlu Job: agent servicii clienti

Responsabilitati:

Responsabilitatea mea era sa vorbesc la telefon cu respectivii clienti intr-un mod cat mai placut, incat sa ii conving pentru a-mi da acceptul telefonic pentru asigurari de locuinta.

studii

 

Facultati:

2009 - 2012 Facultate: Marketing si afaceri economice internationale (ZI) la UNIVERSITATEA "SPIRU HARET" din BUCURESTI. Ca materii de baza au fost: economie, finante, marketing, matematica, etc.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Tehnician in administratie (Secretariat) la Liceul Economic din BUZAU. Ca materii de baza au fost: contabilitate, drept civil, economie, finante, matematica, marketing, etc.

Premii

Lucrari publicate
May 2009: Poezia: "Vino..."

Certificari
Sep 2005 - Jul 2012: Studii Universitare, studii liceale
-Diploma de licenta;
-Diploma concursul national scolar Winners;
-Certificat de absolvire privind managementul resurselor umane;
-Certificat de absolvire privind comunicarea in afaceri;
-Atestat paza;
-Cunostinte operare PC
Hobby-uri
Citit, Calculator, Dans, Fotografiere, Plimbari in aer liber, Scris, SportPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close