Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.07.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.05.2014

obiectiv

 

- Capacitate de adaptare sporită - Capacitate de comunicare verbală - Seriozitate - Capacitate de asimilare de noi informații si abilități - Abilități de organizare și planificare a sarcinilor - Respectarea termenelor - Perseverență în îndeplinirea sarcinilor - Flexibilitate - Munca în echipă - Abilități tehnice de bază - Capacitatea de a prelua sau a delega task-uri - Motivație de lucru și proactivitate

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Merchandising / Promoteri, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: operator tehnic de comunicații

01.02.2018 - 30.06.2018

Departament: import - export

Titlu Job: agent comercial internațional

Responsabilitati:

Menținerea relațiilor cu clienții existenți și partenerii în condiții amiabile; Administrarea și dezvoltarea portofoliului de clienți și de furnizori autohtoni și străini; Prezentarea, promovarea și vânzarea produselor în conformitate cu standardele și politicile comerciale ale companiei; Întocmirea documentelor comerciale.

01.05.2017 - 30.09.2017

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: back office assistant

Responsabilitati:

Gestionare tranzacții de la diferite sucursale pentru conturi curente, depozite și certificate de depozit cu parolă;
Efectuarea operațiunilor specifice de administrare conturi curente/depozite (modificare procent dobânzi, prelungire depozite, închidere conturi);
Emitere/Primire de transferuri de sume și remitere instrumente de debit, precum și monitorizarea operațiunilor;
Efectuarea operațiunilor de monitorizare, arhivare, raportare, administrare, etc.

studii

 

Facultati:

2018 - 2018 Masterat: Bursă de practică Erasmus+ la Stagiu de practică în cadrul firmei Ledisson A&IT (prin programul european Erasmus+ de Masterat) din O Porriño, Provincia Pontevedra, Spania. Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor
2017 - 2018 Masterat: Bursă de studiu Erasmus+ la Studii la Universitatea Politehnică din Valencia (prin programul european Erasmus+ de Masterat) din Campus Alcoy, Spania. Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor
2016 - 2018 Masterat: Relații Economice Internaționale la Universitatea Transilvania, Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Brasov. Discipline studiate: Drept comercial în Uniunea Europeană, Instituții comunitare, Managementul afacerilor internaționale, Managementul resurselor umane la nivel internațional, Marketing şi afaceri globale, Politici economice europene, Piețe internaționale de capital, Comunicare în afaceri internaționale etc.
2013 - 2016 Facultate: Afaceri Internaționale la Universitatea Transilvania, Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor din Brasov. Discipline studiate: Marketing general, Management general, Tehnologia informației, Contabilitate financiară, Contabilitate de gestiune, Drept comercial internațional, Comerț internațional și politici comerciale, Tehnica operațiunilor de comerț exterior, Econometrie, Statistică economică, Analiză economico-financiară etc.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Profil real, Științe ale naturii bilingv germană la Colegiul Național "Dr. Ioan Meșotă" din Brasov.

Premii

Proiecte
Apr 2015 - May 2015: POSDRU
Programe de studii universitare de licență prin proiectul POSDRU "Facilitarea inserției pe piața muncii a viitorilor absolvenți de Științe Economice și Administrarea Afacerilor" (Hotel Cubix, Brașov)
Mar 2015: POSDRU
Programe de studii universitare de licență prin proiectul POSDRU "Facilitarea inserției pe piața muncii a viitorilor absolvenți de Științe Economice și Administrarea Afacerilor" (Grand Hotel Balvanyos, Târgu Secuiesc)
Nov 2014 - Dec 2014: Planul de Mobilitate Pol de Creștere Brașov
Operator de interviu în cadrul studiului intitulat "Recoltarea și centralizarea informațiilor privind mobilitatea populației în vederea fundamentării Planului de Mobilitate Pol de Creștere Brașov MOBILITATEA DE TRANSPORT BRAȘOV", în parteneriat cu AV Planning.
Lucrari publicate
Mar 2013: Publicație în anuarul sportiv 2012 - 2013 al Colegiului Național "Dr.Ioan Meșotă", Brașov

Apr 2011: Publicație în anuarul sportiv 2010 - 2011 al Colegiului Național "Dr.Ioan Meșotă", Brașov

Voluntariat
Sep 2012 - Jan 2013: Cristiana
Activitate de voluntariat la diferite acțiuni de distribuire de cadouri și socializare cu persoanele vârstnice instituționalizate în Căminul Asociației Filantropice Medicale "Cristiana" din orașul Săcele, județul Brașov
Apr 2012: Patrimoniul Mondial UNESCO
Participare în cadrul proiectului național "Să descoperim cine suntem prin Patrimoniul Mondial UNESCO"
Sep 2011 - Jul 2012: Fundația Transilvania Expres
Participare în cadrul proiectului "Luna curățeniei", inițiat de Fundația Transilvania Expres
Hobby-uri
Lectură, Sport, Muzică, Fotografie, Drumeții, Expediții montanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close