Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.07.1988

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Doresc sa imi valorific pasiunea in domeniul IT, investind in dezvoltarea mea profesionala si implicit in cea a companiei in care voi lucra.

Salariu: 800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator receptie

Responsabilitati:

Receptionarea marfurilor de la furnizorii interni si externi, care intra in depozit din punct de vedere cantitativ si calitativ; intocmirea documentelor aferente activitatii de receptie marfa; stocarea marfurilor in spatiul de depozitare. Pregatirea produselor ce urmeaza a fi livrate catre clienti sau catre magaziele din reteaua Romstal; operatii de numarare, cantarire, masurare, iar in cazul anumitor receptii-ambalare si etichetare. Colaborare cu serviciul Aprovizionare in vederea incarcarii in gestiune a marfurilor receptionate dar si cu departamentul Tehnic. Intocmirea Proceselor Verbale de Diferente, comunicarea cu furnizorii si departamentul de achizitii in vederea solutionarii acestora. Intocmirea situatiei cu privire la deseurile de ambalaje pe tip de material.

01.02.2013 - 31.07.2015

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: Șef atelier

Responsabilitati:

Verificarea, scoaterea dimensiunilor de debitare a tuturor reperelor din schita de mobilier.
Indrumarea si supravegherea tuturor tamplarilor din atelier inclusiv lucrul efectiv cu ei.
Emiterea de solutii pentru comenzile speciale si consultarea permanenta cu arhitectul pentru gasirea solutiilor optime de executie. Cunoasterea feroneriei, cote taiere, gaurire montaj.
Mentinerea masinilor si utilajelor din atelier intr-o stare perfecta de functionare, eventuale reparatii simple la masini. Responsabil cu protectia muncii in atelier. Organizarea fluxul de productie.
Proiectarea schitelor de taiere.

01.08.2008 - 28.02.2013

Departament: it hardware

Titlu Job: referent

Responsabilitati:

Responsabil al departamentului IT şi al asigurarii securitaţii informatice. Administrarea şi configurarea sistemelor informatice (calculatoare, imprimante, multifuncţionale), cunoştinţe bune de instalare şi configurare a sistemelor de operare Microsoft (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2003). Implementari de noi solutii tehnologice care sa asigure buna functionare a tuturor echipamentelor informatice. Asamblari rack, instalări trasee de cablu cat6, cat7, bnc, RJ11, fibră optică; instalări camere video de supraveghere fixe, Dome, Speed Dome, IP, senzori de mişcare, butoane de panică.
Recepţionarea apelurilor telefonice de la cetaţenii sectorului 1 Bucureşti, care sesizau evenimente de competenţa poliţiei; monitorizarea video si supravegherea sistemelor de alarmare, verificarea echipajelor auto dotate cu GPS, implementarea unei baze de date cu autovehicule ridicate de pe raza sectorului 1.

01.07.2007 - 31.08.2008

Departament: service / reparatii

Titlu Job: dealer vodafone si tehnician gsm

Responsabilitati:

Executarea operaţiunilor tehnice de testare si diagnoză a terminalelor GSM pentru a constata defectul, reparaţii hardware (înlocuire de componente flash, conectori, mufe, BGA, surse, LCD, etc.), decodări, deblocări gsm, resoftări si upgrade software. Relaţie directă cu clienţii (recepţie şi predare aparate).
Promovarea produselor şi serviciilor, gestionarea magazinului ( a stocurilor de marfă şi a produselor din inventar), relaţii cu clienţii, întocmirea foilor de gestiune, contabilitate primară, casier, logistică necesară functionarii biroului.

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate: Matematică-Informatică/Specializare Informatică la Universitatea Spiru Haret din Bucuresti.

Premii

Certificari
Oct 2017 - Dec 2017: Java 9 Associate
- declararea variabilelor si aplicarea modificatorilor de acces pentru manipularea datelor.
- folosirea structurilor de control
-folosirea structurilor de date
-tratarea exeptilor
- aplicarea principiilor programarii orientate pe obiect la crearea unei aplicatii software
- folosirea expresiilor lambda
- dezvoltarea de aplicatii cu mai multe fire de executie
-folosirea colectiilor de date in java
-folosirea documentatiei Java API se 9Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close