Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.09.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.10.2012

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional prietenos, într-o echipă închegată cu obiective interesante. O zi ideală ar însemna munca într-o companie modernă în care provocările să-mi solicite aptitudinile și competențele, precum și satisfacția lucrului bine făcut.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, IT Hardware, Crewing / Casino / Entertainment, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: operator prelucrare date

Responsabilitati:

Înregistrarea facturilor de la furnizori cu ajutorul programului Borg, verificarea comenzilor și rezolvarea eventualelor greșeli, întemeierea facturilor clienților pe baza datelor din comandă, înregistrarea facturilor de marfă retur, rezolvarea solicitărilor și buna colaborare cu colegii din magazinele epiesa.ro, încărcarea facturilor pe site și arhivarea documentelor, sesizarea și remedierea erorilor întâlnite conform indicațiilor team-leaderului, crearea codurilor produselor auto comercializate online, realizarea facturilor de retur și avizelor de stoc, înregistrarea notelor contabile, realizarea în Borg a avizelor de transfer marfă din depozit către magazine, generarea link-urilor pentru plăți online și verificarea comenzilor în cazul efectuării plăților de către clienți, desfășurarea activităților specifice unui inventar în depozitul central.

01.10.2017 - 31.08.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: operator introducere,validare și prelucrare date

Responsabilitati:

Rezervări pachete turistice, asistență pentru activități de back-office, verificarea și controlul documentelor pentru agențiile de turism ale Grupului Uvet Italia, înregistrarea facturilor prin intermediul programului Navision, gestionarea mail-urilor în relația cu furnizorii de pachete turistice și agențiile de turism din Italia, emiterea înștiințărilor de recuperare a plăților și arhivarea documentelor în vederea evidenței contabile, sesizarea și remedierea erorilor întâlnite conform indicațiilor team-leaderului, înregistrarea comisioanelor din facturi în programele Navision și Atlante plus.

01.04.2016 - 31.10.2017

Departament: service / reparatii

Titlu Job: operator data-in

Responsabilitati:

Pregătirea documentelor fizice în vederea conversiei electronice, a telefoanelor recepţionate şi introduse în baza de date, verificarea corectitudinii introducerii datelor, scanare acte, comunicarea către team-leader a erorilor întâlnite şi rezolvarea lor.

01.03.2014 - 30.04.2015

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Informarea potenţialilor clienţi din hypermarket în legătură cu noile promoţii, promovarea produselor şi convingerea clienților de a achiziţiona produsele prezentate, realizarea targetului stabilit de către team-leader, adaptabilitatea de a lucra în echipă într-un mod organizat și eficient.

01.09.2013 - 28.02.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospătar

Responsabilitati:

Îndeplinirea sarcinilor atribuite într-un timp cât mai scurt, ajutorarea colegilor și dezvoltarea lucrului în echipă, interacționarea față de clienți într-o manieră profesionistă, sociabilitate, atitudine pozitivă.

01.06.2012 - 31.08.2012

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: distribuție pliante

Responsabilitati:

Împărțirea pliantelor și promovarea produselor oferite de către firma Vision Optica, comunicarea noilor oferte în rândurile potențialilor clienți.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Comunicare audio-video la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Programul de master în comunicarea audio-video se adresează celor care doresc dezvoltarea unei cariere în televiziune, radio, producţie audio-video, managementul instituţiilor multimedia.
2011 - 2014 Facultate: Științe ale informării și documentării la Facultatea de litere,Universitatea București din Bucharest. Programul urmărește abordarea superioară și integratoare a tuturor aspectelor determinante în creșterea calităţii proceselor informaţionale care au loc în societatea actuală, astfel încât absolvenţii acestor studii să se înscrie în mod dinamic în activităţile specifice și să obţină, la nivel specializat, performanţe care să reprezinte forme de valoare adăugate în chiar domeniile de bază respective.
1999 - 2011 Liceu / Școală profesională: Filologie intensiv engleza la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucharest.

Premii

Certificari
Apr 2016 - Aug 2016: Curs CCNA II
Acest curs descrie arhitectura, componentele și funcționarea routerelor și switch-urilor într-o rețea mică. Studenții învață cum să configureze aceste echipamente începând cu funcționalitățile de bază. Până la sfârșitul cursului, studenții vor reuși să configureze și să rezolve problemele apărute cu RIPv1, RIPv2, OSPF, LAN-uri virtuale, rutarea între VLAN-uri în rețele IPv4 și IPv6 .
Nov 2015 - Feb 2016: Curs CCNA I
Primul din cele patru module CCNA, acest curs prezintă arhitectura, structura, funcțiile, componentele, precum și modele folosite în Internet și în alte rețele.După finalizarea acestui modul, studenții vor fi capabili să construiască rețele LAN, să facă configurații de bază de routere și switch-uri și să implementeze scheme de adresare IP.
Jul 2014 - Jul 2014: Competențe Lingvistice
Certificat de competențe lingvistice în limba engleză calificativ B2 eliberat de către Universitatea Bucureşti,Facultatea de Litere
Proiecte
Dec 2014 - Jan 2015: Comunicarea de masă și valoarea informației transmise
Am fost implicat într-un proiect interesant de dezbatere pe tema comunicării de masă,ce este ea mai exact și care este valoarea informației transmise.Am participat alături de alți 4 colegi și ne-am trasat sarcinile fiecăruia dintre noi,eu fiind responsabil cu partea creativă și de idei despre dezvoltarea temei,adaptarea ideilor într-un cadru de emisiune talk-show.
Hobby-uri
Dec 2014 - Jan 2015: Film, Înot, Editare clipuri video, Călătoriile, Muzica, Jocuri video, CartilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close