Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.09.1994

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:14.08.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Imi place sa invat lucruri noi, sa intalnesc si sa lucrez cu oameni noi. Vreau sa invat cat mai mult sa devin un om valoros pentru orice echipa.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Agricultura, Productie, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Ploiesti, STRAINATATE, Urlati

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: operator lucrari speciale la sonde

Responsabilitati:

Efectueaza impreuna cu echipa operatiuni de montare si punere in functiune a echipamentelor ce urmeaza a fi folosite corespunzator si in siguranta , in scopul testarii sondei, plus teste de inalta presiune, aplicata conexiunilor dintre echipamente.
Asista la efectuarea operatiunilor de perforare , fracturare si curatare a sondei atat prin monitorizarea solidelor din lichidul recirculat ,cat si prin reglarea presiunii din sonda.
Intocmeste si prezinta supervizorului rapoarte cu privire la presiunile si calitatii si cantitatii lichidului recirculat .
Pastreaza o comunicare permanenta atat cu echipa sa, cat si cu celelalte echipe care efectueaza lucrari la sonda pentru a le transminte, la cerere , parametrii solicitati.
In timpul testarii sondei, preleveaza probe de hidrocarburi/gaz , 0pentru a le supune la teste , ori , in functie de postul asignat de catre00 supervizor , efectueaza sarcinile trasate de acesta.

01.01.2019 - 31.07.2019

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: electromecanic

Responsabilitati:

Desfasoara activitati de intretinere, revizii si reparatii curente/capitale pentru utilaje echipate cu motoare electrice , in conformitate cu documentatia tehnica aferenta;
Realizeaza lucrari complexe de diagnosticare, intretinere, verificare si reparatie utilajelor, echipamentelor si instalatiilor tehnologice de natura electrica/mecanica
Reglarea si verificarea functionarii echipamentelor din productie;
Respectarea calitatii produselor;
Instruirea, coordonarea si asigurarea asistentei tehnice pentru personalul de productie.

01.07.2018 - 30.11.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: curier

Responsabilitati:

Incarca Van-ul cu colete , organizate astfel incat pe parcursul traseului , acestea sa poata fi gasite cu usurinta.
Organizeaza livrarile astfel incat la sfarsitul programului toate coletele sa fie livrate.
Contacteaza clientul pentru a stabili o livrare ulterioara daca acesta nu este disponibil si nu doreste a-i fi lasat coletul la vecini.

01.12.2015 - 31.07.2018

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: electromecanic

Responsabilitati:

Asigură mentenanța corectivă , predictivă si preventivă a maşinilor cu comanda numerica , conform planului de mentenanță al acestora si asigură calitatea produsului finit procesat de maşinile industriale din cadrul companiei.

01.12.2013 - 31.12.2015

Departament: productie

Titlu Job: operator masina cu comanda numerica

Responsabilitati:

Opereaza pe masina industriala ,
inspecteaza produsul finit procesat de aceasta,
semnaleaza problemele aparute la masina in timpul functionarii.

studii

 

Facultati:

2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Tehnician Mecatronist la Liceul Tehnologic De Transporturi Ploiesti din Ploiesti.

Premii

Traininguri
Jul 2019 - Aug 2019: International Minimum Industry Safety Training (IMIST)
Scopul programului IMIST este de a prezenta delegaților elementele cheie de siguranță necesare tuturor angajaților care lucrează în industria de petrol si gaze.

Prin aceast program se asigură, de asemenea, cunoașterea și înțelegerea acestor elemente de siguranță de bază care trebuie sa se mențina actualizate pentru forța de muncă existenta.
Jul 2019 - Aug 2019: CA-EBS Initial Deployment Training (CA-EBS)
Scopul și obiectivele instruirii sunt de a asigura cursantului dobandirea cunostintelor necesare intelegerii pericolelor potentiale specifice si a proprietatilor sistemelor CA-EBS precum si practicarea actiunilor de raspuns adecvate solicitate pentru utilizarea in situatii de urgenta.
Jul 2019 - Aug 2019: Further Offshore Emergency Training (FOET)
Scopul cursului FOET este de a da posibilitatea cursanților să exerseze și să demonstreze că dețin abilitățile privind situațiile de urgență, care în mod normal nu pot fi executate prin exerciții și pregătire pe platformele de foraj sau extracție.
Jul 2019 - Aug 2019: Helicopter Underwater Escape Training (HUET)
Scopul cursului HUET este de a pregati cursantii care urmeaza a calatori catre si dinspre instalatiile offshore de petrol si gaze sau nave, cu elicopterul, prin furnizarea unei pregatiri specifice privind cerintele dinaintea si din timpul zborului și să-i formeze deprinderile de bază în rezolvarea situațiilor de urgență survenite în transportul cu elicopterul la și de la instalațiile offshore, cu accent pe salvarea din elicopter dupa amerizare.
Jul 2019 - Aug 2019: Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training (BOSIET)
Scopul cursului BOSIET este de a familiariza cursantul cu problemele de siguranță specifice și regimul instalațiilor relevante în activitățile offshore, să instruiască cursantul și să-i formeze deprinderile de bază în rezolvarea situațiilor de urgență în transportul la și de la instalațiile offshore cu elicopterul.
Certificari
Sep 2009 - May 2013: Tehnician mecatronist
Tehnicianul mecatronist lucrează în laboratoare şi ateliere de prelucrări mecanice/micromecanice componente tehnologice de bază pentru produsele mecatronice med-high-tech şi high-tech, în scopul
realizării de modele experimentale şi prototipuri mecatronice/micromecatronice, serii mici/ mijlocii mari
după caz, precum şi în laboratoarele /atelierele de asamblări/microasamblări subansamble şi ansamble
mecatronice/micromecatronice, desfăşurând activităţi complexe în domeniul tehnologiilor/microtehnologiilor şi produselor mecatronice high-tech/specializate
Tehnicianul mecatronist are de asemenea competenţe de a proiecta, asistat de computer, componentede bază, subansamble şi ansamble mecatronice/micromecatronice, pe baza unor schiţe alcatuite de un cercetator –proiectant, de regulă cu funcţie de director de proiect, folosind aplicaţia software de proiectare corespunzătoare şi rezultatul constând în desene de execuţie complete, cu
toate elementele specifice tehnologiei de prelucrare mecanică/micromecanică. Cunoaşte şi noţiuni de desen tehnic avansat, fiind capabil să folosească schiţele tehnice pentru a redacta şi interpreta documentaţia tehnică de realizare produse mecatronice/micromecatronice complexe.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close