Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.03.1982

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt decis să lucrez pe termen lung în domeniul IT si sunt gata sa pot avansa in alte domenii de profil.

Salariu: 1,00 USD / luna

Beneficii: Carte de munca

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Productie, Achizitii, Import - export, Controlul calitatii, IT Software

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2012 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator introducere, validare si prelucrare date

Responsabilitati:

Operartor introducere, validare si prelucrare date, logistica, pontaj, monitorizare.

01.02.2009 - 31.08.2010

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: reprezentant showroom

Responsabilitati:

Comunicare , Prezentare , Introducere si Validare Date

18.04.2007 - 16.09.2008

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: coordonator,confectioner tamplarie pvc, gestionar... etc

15.03.2005 - 01.03.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: coordonator,confectioner tamplarie pvc, gestionar... etc

Responsabilitati:

-Vanzare
-gestionar
-gestionarea lucrarilor si a angajatilor
-confectionarea tamplariei
-montajul tamplariei
-responsabilitatea ducerii la bun sfarsit a fiecarei operatiuni

Realizari:

-am condus in totalitate firma care a avut 5 angajati
-firma luata de la zero adusa in punctul de a produce si pe alte domenii si idei noi (tamplarie pvc, transport, mobila,reclama)

20.01.2003 - 01.12.2004

Departament: import - export

Titlu Job: vanzator, gestionar

Responsabilitati:

Vanzare, Gestiune, Bilant lunar pentru contabilitate

01.03.2002 - 20.08.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman - ospatar

studii

 

Facultati:

2007 - 2010 Liceu: Tehnic / Informatica,Robotica la GRUP SCOLAR INDUSTRIAL "MECANICA FINA" BUCURESTI din Bucuresti. 1997-2000 Scoala Profesionala “ Grup Scolar Electronica Industriala” - Electrician Intretinere si reparatii instalatii electrice 2002-2003 Calificare profesionala (diploma A.M.O.F.M.)Profil : Barman (asigurarea calitatii) 2007-2010 Liceu “Grup Scolar Industrial Mecanica Fina” Profil: Mecatronica -Certificat de absolvire a Liceului – Mecanica- Tehnician Mecatronist -Competente Digitale – Utilizator Avansat : *Concepte de baza ale Tehnologiei Informatiei (identificarea componentelor hard si soft, descrierea functionari si perfomantelor,utilizarea soft-ului unui calculator personal) *Utilizarea computerului si organizarea fisierelor (operarea corecta la nivel elementar descrierea interfetei sistemului de operare,utilizarea unor accesorii ale sistemului de operare) *Editoare de texte (utilizarea operatiilor de baza in procesarea textului,utilizarea avansata a editorului de texte Word) *Editoarea de calcul Tabelar ( Excel, formule si functii,grafice si diagrame) *Prezentari ( Power Point, utilizarea diagramelor , animatie in prezentare) *BAZE DE DATE (Aplicatia Access, utilizarea informatiilor dintr-o baza de date,operare cu baze de date) *Informatie si Comunicare (utilizarea posibilitatilor de cautare a informatiilor, Aplicare modalitatilor de folosire a serviciului de e-mail, descrierea si aplicarea masurilor de securitate in utilizarea Internetului) -Profil –Tehnic *Comunicare in limba moderna *Gndire critica si rezolvare de probleme*Managementul relatiilor interpersonale*Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei*Comunicare Dezvoltare a carierei profesionale*Procesarea datelor numerice Initierea unei afaceri*Planificarea si organizarea productiei*Asigurarea calitatii*Utilizarea aplicatiilor de tip CAD*

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close