Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.07.1968

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este acela de a găsi o companie care să se potrivească standardelor mele și care să își trateze angajații cu foarte mult respect. Și să îi și recompenseze pe măsură.

Salariu: 2.700,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator introducere validare si prelucrare date

Responsabilitati:

Divizia FMCG-IKA; Incarcare si prelucrare comenzi in sistem, emitere avize si facturi de livrare, bonuri de consum intern, anulare documente emise pentru marfa nelivrata, stornare pentru lipsurile constatate la clienti, operare procese verbale de retur marfa, scanare si transmitere documente pe email catre persoanele interesate, creare clienti noi in sistem conform certificate de inregistrare fiscala, arhivare documente, descarcare comenzi in platforme Tecnet, DXPortal si incarcare facturi, intocmire raport zilnic vanzari excel.

01.11.2018 - 31.05.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: administrator contracte, contabil

Responsabilitati:

Inregistrare in ERP PLURIVA a documentelor fiscale, deconturi, intocmire facturi catre clienti, in baza anexelor excel exportate din aplicatia de gestiune a serviciilor de inmatriculare auto, pentru clienti persoane fizice sau juridice, verificare documente justificative, operatiuni cu numerar, scanare si arhivare documente.

01.06.2016 - 30.09.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator introducere validare si prelucrare date

Responsabilitati:

Divizia FMCG TT; Import si prelucrare comenzi in sistem NAVISION, emitere avize si facturi de livrare, bonuri de consum intern, anulare documente emise pentru marfa nelivrata, stornare pentru lipsurile constatate la clienti, operare procese verbale de retur marfa, scanare si transmitere documente pe email catre persoanele interesate, creare clienti noi in sistem conform certificate de inregistrare fiscala, arhivare documente, intocmire raport zilnic vanzari excel.

01.03.2015 - 30.06.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator facturare

Responsabilitati:

Operare in sistem a comenzilor de cumparare si vanzare, intocmire si verificare facturi si avize, operare NIR, urmarire si rezolvare rapoarte de neconformitate, incasare numerar, cu intocmire documente specifice, verificare si arhivare facturi confirmate.

01.01.2004 - 31.03.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Contabilitate de gestiune, inregistrare NIR, inregistrare facturi furnizori in baza NIR, inregistrare facturi clienti, facturi export si import, bonuri de consum, avize expeditie, descarcare de gestiune in baza note predare produs finit, verificare valori intrari in contabilitate fata de gestiune, transfer intre depozite, inregistrare in contabilitate a descarcarii de gestiune lunar, urmarire conturi custodie (351, 354, 357) urmarire cont marfa fara factura (408, 4428), inregistrare zilnica banca in valuta, urmarire productie neterminata, confruntare fise de magazie cu inregistrarile din contabilitate, confruntare inventar. Actualizare baze de date clienti si furnizori. Actualizare baze de date productie, coduri de produs finit, coduri componente. Urmarire si actualizare arbori de productie.Ocazional intocmire chitante si incasare numerar. Urmarire inchidere avansuri la clienti si furnizori.

01.01.2000 - 31.12.2003

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator

Responsabilitati:

Contabilitate de gestiune, Inregistrare NIR, facturi furnizori, clienti, facturi export, in contabilitate, bonuri de consum, avize expeditie, descarcare de gestiune in baza note predare produs finit, verificare valori intrari in contabilitate fata de gestiune, transfer intre depozite, urmarire conturi custodie (351, 354, 357) urmarire cont marfa fara factura (408) urmarire productie neterminata, confruntare fise de magazie cu inregistrarile din contabilitate, confruntare inventar. Actualizare baze de date clienti si furnizori. Actualizare baze de date productie, coduri de produs finit, coduri componente. Urmarire si actualizare arbori de productie.Ocazional intocmire facturi si avize de expeditie catre clienti, incasare numerar.

01.05.1994 - 31.12.1999

Departament: altele

Titlu Job: magazioner

Responsabilitati:

Receptie marfa, inregistrare fise de magazie, eliberare componente productie in baza bon consum, eliberare marfuri catre clienti in baza aviz expeditie si factura, intocmire avize de expeditie catre terti si catre distribuitori, urmarire corectitudine inregistrari, confruntare stocuri faptice si scriptice, actualizare program gestiune, calcul valoare bon consum pentru contabilitate, supravegere inventar anual, confruntare inventar anual inpreuna cu comisia de inventariere.

15.09.1992 - 18.03.1993

Departament: altele

Titlu Job: muncitor

01.10.1984 - 23.04.1991

Departament: altele

Titlu Job: structurist

Responsabilitati:

Asamblare parti componente avion ROMBAC 1-11

studii

 

Facultati:

1985 - 1989 Liceu: aeronautic la Liceul industrial nr. 3 Henri Coanda din Bucuresti. Clasele 11-13, seral
1982 - 1984 Liceu: Mecanic la Scoala generala nr. 15 din Bucuresti. clasele 9-10
1981 - 1982 : gimnaziu la Scoala generala nr. 6 din Bacau. clasa a 8-a

Premii

Calificari
Apr 2014: Curs administrator imobile

Nov 2013: Lucrator prin arte combinate

Hobby-uri
Lucru manual (crosetat)(tricotat), lectura, preparat gemuri si dulceturi homemade

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close