Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.06.1992

obiectiv

 

Competenţe de comunicare: •bune competenţe de comunicare dobândite prin experienţa proprie de a lucra cu oamenii; •capacitatea de culegere și transmitere de informații. Competenţe organizaţionale/manageriale: •team builder - abilități de instruire și integrare a noilor angajați în echipă; •spirit disciplinat, ordonat și punctual; •rezistență fizică și psihică, echilibru emoțional, autocontrol; •spirit de echipă, capacitatea de asumare de răspunderi și de a păstra secretul profesional. Competenţe dobândite la locul de muncă: •rezistență fizică și psihică, echilibru emoțional; •cunoștințe de gestiune și contabilitate primară în domeniul vânzărilor; •tehnici de merchandising; •înregistrarea în sistemul informatic de gestiune operațiunile de intrare-ieșire marfă; •întocmirea de documente justifiative pentru operațiunile efectuate; •evidența zilnică a instrumentelorde plată numerar și a încasărilor; •verificarea și răspunderea de corespondența totalului sumelor încasate cu totalul vânzărilor; tratarea clienților cu profesionalism și seriozitate; •tehnici de utilizare a aplicației Atlantis. Hobby-uri: editare foto; plimbări în aer liber; călătorii; lectura.

Salariu: 3.300,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Altele, Farmacie, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Transport / Distributie, Achizitii, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Import - export, Protectia mediului, Protectia muncii, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, IT Software, IT Hardware, Banci, Crewing / Casino / Entertainment, Sport / Wellness, Saloane / Clinici frumusete, Confectii / Design vestimentar, Alimentatie / HoReCa, Proiectare civila / industriala, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta, Management, Personal calificat, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator facturare și avizare

01.08.2016 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Încasarea contravalorii mărfurilor vândute, eliberarea documentelor de plată clientului.
Întocmirea de documente justificative pentru operațiunile efectuate.
Înregistrarea în sistemul informatic de gestiune operațiunile de intrare-ieșire marfă

01.08.2016 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: trainer

Responsabilitati:

Instruirea noilor angajați, prezentarea atribuțiilor și integrarea acestora în colectiv

01.09.2015 - 31.08.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vânzări

Responsabilitati:

Costumer Service

01.01.2014 - 31.07.2014

Departament: farmacie

Titlu Job: consultant produse dermatocosmetice pierre fabre

Responsabilitati:

Prezentarea produselor, consilierea clienților în ceea ce privește afecțiunile și modul de îngrijire a tenului și a pielii, dar și recomandarea de produse potrivite.

01.03.2013 - 31.07.2013

Departament: marketing

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Promovarea și vinderea produselor

01.06.2012 - 30.11.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrător comercial

Responsabilitati:

Costumer Service

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Masterat: Managementul Calității și Inovației în Domeniul Agroalimentar la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București din București .
2011 - 2015 Facultate: Inginerie și Management în Alimentație Publică și Agroturism la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București din București .
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Matematică-Informatică la Liceul Teoretic “Paul Georgescu” Țăndărei din Țăndărei.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close