Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.06.1984

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Serios , dornic de a invata lucruri noi ,comunicativ , spirit de echipa , experienta muncii in diverse domenii, experienta munca in Anglia, Irlanda, Grecia , Cipru , Spania .

Salariu: nespecificat

Beneficii: Salarizarea sa fie adecvata muncii si programului zilnic, conditii de munca bune.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Achizitii, Prelucrarea lemnului / PVC, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

Comunicarea cu clientii , rezolvarea problemelor legate de contracte si rezilieri , solicitari noi de contracte , raspunderea la apeluri , empatie etc

01.03.2018 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: administrator- vanzator propria firma

Responsabilitati:

Vanzarea hainelor uzate si noi prin propriul magazin , raport zilnic al casei de marcat , NIR marfa , contactarea furnizorilor din tara si strainatate , gestiune marfa , contabilitate , raport lunar al magazinului etc.

01.06.2015 - 31.08.2017

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: operator linie, sef departament, responsabil controlul calitatii

Responsabilitati:

Operator linie , ambalare si depozitare marfa , respectarea criteriilor de siguranta in munca si igiena in fabrica , Sef departament packing , impachetare si distributie , asigurarea sigurantei muncitorilor si training pentru indeplinirea sarcinilor zilnice , participarea la sedintele matinale zilnice , indeplinirea normelor zilnice de productie , asigurarea calitativa a marfii si impachetarea corecta a produselor conform criteriilor , raport zilnic si saptamanal asupra tipurilor de marfa impachetate , inregistrarea lor in calculator precum si a reclamatiilor din alte departamente si corelarea lor cu raportul departamentului in care lucram ,curatenie si stoc role etichete la fiecare sfarsit de tura. Responsabil controlul calitatii , inregistrarea temperaturilor zilnice din fiecare departament , monstre si teste zilnice din fiecare produs executat zilnic, receptie intrare marfa , rapoarte zilnice privind calitatea marfii - greutate, aspect ,calitate grosime si alte aspecte - raport lunar privind munca proprie , corectarea la nevoie a tuturor aspectelor privind calitatea produselor , ambalajelor , productivitatii , termene de expirare a produselor adiacente folosite in productie - unt , lapte praf etc.

01.02.2015 - 30.06.2015

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: desk recruiter

Responsabilitati:

Recrutare de personal pt industria alimentara , in fabrici de productie , pui , sandwich , servetele . Aplicarea de teste de limba engleza , comunicative , teste minime de intelegere a tehnicii folosite in productie .

01.06.2014 - 31.01.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

Muncitor in supermarket , atributii zilnice de completare a rafturilor cu marfa , curatenie in magazin , vanzarea produselor la casa , ajutarea clientilor cu informatii despre produse si promotii , indeplinirea sarcinilor saptamanale si lunare privind securitatea la locul de munca , participarea saptamanala obligatorie la orele de instructie si dezvoltare administrativa oferite de retalier si sefi de magazin .

01.02.2012 - 31.10.2013

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: horeca staff

Responsabilitati:

Activitati multiple , barman , ospatar ,spalator de vase , paza , curatenie .

01.01.2011 - 01.09.2011

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: lucrator hotelier

Responsabilitati:

CAZAREA CLIENTILOR IN HOTEL , INDRUMAREA LOR CATRE CAMERE ,EXPLICAREA TUTUROR SERVICIILOR HOTELIERE ( SPA, FITNESS, SERVICIUL IN CAMERA , RESTAURANT, SALA DE MESE ETC ) AJUTAREA PERONALULUI DIN BUCATARIE ( AJUTOR DE BUCATAR ) SERVIREA CLIENTILOR LA MESE DEBARASARE MESE , CURATENIA SPATIILOR DIN INTERIORUL HOTELULUI ( SPALAREA GEAMURILOR, STERGEREA PRAFULUI, INTRETINEREA MIJLOACELOR DE COMUNICATIE SI CAZARE DIN FRONT-OFFICE )

Realizari:

CREAREA UNOR RELATII SANATOASE DE PRIETENIE SI COLEGIALITATE , CASTIGAREA DE EXPERIENTA , SALARIZARE MULTUMITOARE .

01.01.2005 - 01.08.2008

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: montator subansamble

Responsabilitati:

asamblarea corpurilor de mobila in magazinele de expozitie si la client .crearea de simulari in functie de nevoile clientului pentru valorificarea optima a spatiului , vanzarea produselor din magazine in mod direct si indirect.

Realizari:

crearea unui mediu de lucru placut relatiile sanatoase cu colegii de munca , invatarea de lucruri noi .

studii

 

Facultati:

2011 - 2011 Liceu / Școală profesională: la din Slatina , Romania.
2003 - 2007 Facultate: la din Craiova - Romania.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: la din Corabia-Romania.

Facultati in straiatate

Nu.

Premii

Voluntariat
Sep 2015 - Aug 2017: National deaf children s society uk
Munca de voluntariat in cadrul unei organizatii non profit pentru ajutorarea copiilor cu deficiente de vorbit si auz din Lincoln UK , petrecerea timpului cu copii de diverse etnii , varsta , probleme de sanatate - care implicau joaca , alimentatie dar si alte activitati sub indrumarea specialistilor si respectand un program bine stabilit dinainte .
Calificari
Jul 2011: Certificat de lucrator hotelierPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close