Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.04.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.02.2007

obiectiv

 

Atingerea unui nivel inalt de profesionalism

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Publicitate, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Tipografii / Edituri, Protectia mediului, Confectii / Design vestimentar

Oras de lucru: Bucuresti, Otopeni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2019 - prezent

Departament: service / reparatii

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

Iiruc Service SA - Service Dell
Primirea echipamentelor IT in service prin completarea unui proces verbal de predare-primire sau cele venite prin curier, inregistarea acestora.
Efectuarea de proceduri specifice in ceea ce priveste piesele DELL pentru lucrul colegilor tehnicieni, efectuarea de AWB-uri, corespondenta prin email cu clientii nostrii, preluarea apelurilor telefonice de la clienti, efectuarea de comenzi pentru piese la departamentul de achizitii, efectuarea de machete pentru facturi si emiterea bonului fiscal.

01.05.2018 - 31.08.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: operator introducere si validare date

Responsabilitati:

Introducere date cu privire la fiscalizarea caselor de marcat intr-un program specific

01.02.2018 - 31.03.2018

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: agent servicii client

Responsabilitati:

Activitati specifice de curierat-consolidare si deconsolidare documente, creare, generare si printare AWB, trimitere si sortare corespondenta, precum si activitate de registratura

01.09.2017 - 28.02.2018

Departament: altele

Titlu Job: conservator arhiva

Responsabilitati:

Activitatea desfasurata consta in indexarea documentelor, culegere si introducere date in vederea arhivarii electronice si activitati specifice domeniului de etichetare si aranjare documente.

01.01.2016 - 30.04.2017

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: functionar documentare - corespondenta

Responsabilitati:

Activitatea se desfasoara in cadrul Administratiei Fondului pentru Mediu si consta in trimiterea si sortarea corespondentei acesteia. Se trimite corespondenta, de la un anumit departament, prin proceduri si programe specifice, catre societatile comerciale si la banci, prin Posta Romana. Se primeste corespondenta de la Posta Romana si firme de curierat, se sorteaza, apoi se distribuie catre registratura sau departamente specifice.

01.05.2014 - 31.07.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: expert asistenta tehnica

Responsabilitati:

Introducere si validare date preluate de la departamentul plati si pregatirea acestora pentru contabilitate, gestiunea documentelor contabile inclusiv arhivare, diverse rapoarte si activitati interne legate de plati.

15.03.2011 - 23.12.2011

Departament: altele

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

realizarea de hărţi GPS digitale vectorizate cu ajutorul programelor specifice de editare , implicarea în activităţi specifice diverselor proiecte ce vizau realizarea şi comercializarea hărţilor.

05.01.2009 - 08.03.2010

Departament: tipografii / edituri

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

verificarea şi introducerea contractelor noi în baza de date a firmei, printarea şi arhivarea acestora, introducerea şi corectarea anunţurilor, colaborarea cu celelalte departamente în vederea obţinerii celor mai bune rezultate în activitatea desfăsurată.

01.09.2008 - 22.12.2009

Departament: marketing

Titlu Job: consilier imobiliar

Responsabilitati:

primirea şi iniţierea apelurilor telefonice în ceea ce priveste vanzarea şi cumpararea de imobile respectiv terenuri, identificarea acestora pe piaţa imobiliară şi negociere, în scopul obţinerii celei mai bune oferte.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Management la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti. Masterat în cadrul Facultăţii de Management Turistic şi Comercial a Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir - specializarea Managementul Afacerilor în Turism
1999 - 2003 Facultate: Turism la Facultatea de Geografie din Bucuresti. Facultatea de Geografie în cadrul Universităţii Spiru Haret - specializarea Geografie Economica – Turism
1994 - 1998 Liceu / Școală profesională: Informatica la Grupul Şcolar Aeronautic „Henri Coandă” din Bucuresti. Grupul Şcolar Aeronautic „Henri Coandă” - specializarea informatică

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close