Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.02.1991

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.10.2010

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este de a excela in domeniul in care profesez. Doresc sa valorific pasiunea pentru domeniul in care sunt implicata,contribuind la dezvoltarea acesteia prin aducearea unui aport propriu la cresterea cifrei de afaceri ,mizand pe potentialul uman. Sunt o persoana calma si sociabila. Sunt atenta la detalii si imi place lucrul in echipa.

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: intelegere

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Administrativ / Logistica, Functii publice, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator introducere si validare date

Responsabilitati:

-asigurarea bunei functionari a tuturor proceselor/fluxurilor implicate in activitatile de vanzare online ale companiei. -monitorizarea zilnica a fluxurilor de comanda catre magazine, cat si a proceselor logistice aferente din depozit conform procedurilor. -procesarea si solutionarea retururilor conform procedurilor stabilite. -monitorizeaza statusul comenzilor date in lucru in depozit si realizeaza un raport zilnic cu situatia tuturor comenzilor online; -corecteaza manual in sistem datele de livrare completate gresit de catre clienti in comenzile online; -se asigura ca stocul de ambalaje pentru comenzile de online este suficient si realizeaza comenzi de aprovizionare,pentru fiecare tip de ambalaj. -comunica telefonic si/sau pe mail, in functie de circumstante, cu reprezentantii magazinelor online, furnizorii de material logistice,parteneri, etc. -comunica intern cu departamentele implicate in fluxurile operationale pentru comenzile online( magazinele,departamentul comercial,logistica,financiar,juridic,marketing,etc) -comunica intern/ exterm, telefonic, prin email, ori de cate ori este nevoie, cu scopul realizarii obiectivelor activitatii. - promoveaza respectul reciproc, colaborarea si transparenta in raporturile din cadr departamentului online, precum si in relatiile cu persoanele din exterior; -asigura dezvoltarea si imbogatirea permanenta a competentelor proprii de comunicare; - promoveaza imaginea firmei prin transparenta, confidentialitate si transmiterea de informatii reale; -raspunde de corectitudinea si veridicitatea informatiilor transmise catre superiorii ierarhici si catre personalul firmei; - responsabil de monitorizarea tuturor comenzilor online, plasate de catre clienti sau trimise catre magazine. -responsabil de respectarea fluxurilor aferente comenzilor online si de raportarea tuturor problemelor sau erorilor aparute. -responsabil de intarzierile comenzilor catre clienti ca urmare a neindeplinirii sarcinilor de serviciu conform procedurilor agreate. - responsabil de corectitudinea realizarii rapoarte intocmite. -responsabil de monitorizarea stocului de ambalaje si reaprovizionarea conform procedurilor. -respecta procedurile interne legate de utilizarea materialelor, instrumentelor si a aparaturii din dotare. - raspunde de informarea imediata a persoanelor responsabile privind orice defecfiune in functionare a echipamentului cu care isi desfasoara activitatea. -respecta procedurile de lucru generale si specifice firmei ( program de lucru, punctualitate in predarea lucrarilor, etc ). -respecta termenele legale si cele impuse de procedurile firmei privitoare la documentele, raportarile, etc ce tin de specificul activitatii sale; - respecta regulamentul de organizare si functionare al companiei.

01.09.2019 - 30.06.2020

Departament: vanzari

Titlu Job: manager magazin

Responsabilitati:

-coordonarea,supervizarea,motivarea echipei de vanzari si programarea activitatilor zilnice -tinerea corecta a evidentei contabile primare a magazinului -monitorizarea performantei subordonatilor si urmarirea realizarilor -efectuarea instructajului si raspunderea de aplicarea si respectarea normelor SSM si PSI de catre angajatii din subordine -efectuarea de training noilor angajati -efectuarea de evaluari trimestriale -aplicarea procedurii de depunere a banilor la banca

01.11.2015 - 30.09.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: asisitent manager

01.07.2014 - 30.11.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari

01.03.2014 - 01.07.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari

02.10.2012 - 01.04.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator

01.01.2008 - 01.10.2012

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

studii

 

Facultati:

2010 - 2013 Facultate: ECTS la universitatea nicolae titulescu din Bucuresti.

Premii

etica in afaceri,certificat de competente digitale

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close