Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 13.04.1993

Permis conducere:  Cat.

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Extinderea cunoștințelor și experienței mele în business management și IT, mizând întotdeauna pe iovație, perseverență și încredere.

Salariu: 600,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Import - export, IT Software, IT Hardware, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Brasov, Breaza, Campina

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - 31.01.2020

Departament: marketing

Titlu Job: international coordinator (erasmus)

Responsabilitati:

A fost un Internship plătit din cadrul proiectului Erasmus+ la această universitate unde eram în paralel și student.

Principalele sarcini presupuneau:
• eram responsabil direct de cei peste 120 de studenți Erasmus proveniți din peste 20 de țări;
• comunicarea cu studenții și profesorii din diferite departamente dar și cu cei străini;
• întocmirea documentelor necesare mobilității: Learning Agreement; Confirmation of Attendance/Participation, Confirmation of Registration;
• Cercetări online: căutarea unor noi universități în scopul creeri unor noi parteneriate Erasmus+;
• Participarea la diferite evenimente create special pentru studenți;
• De asemenea, am fost asistentul personal al coordonatorului evenimentului International Staff Week unde am ajutat la bun desfășurare al acelui eveniment și am creat documentele necesare: Invitation Letters, Confirmation of Participation/Attendance, broșuri, etc.

01.10.2017 - 31.01.2018

Departament: management

Titlu Job: operator date

Responsabilitati:

A fost un job part-time iar principala sarcină a presupus introducerea datelor primite de la curieri în sistemul de gestiune.

01.04.2014 - 30.09.2017

Departament: statistica / matematica

Titlu Job: operator export

Responsabilitati:

• întocmirea fișierelor de export precum packinglist;
• introducerea datelor în sistemul de gestiune (supply chain management) și pregătirea comenzilor pentru facturare;
• introducerea facturilor și a documentelor în sistemul de gestiune al clienților externi.

De asemenea, la S.C Biancospino SRL eram și responsabil de magazie unde gestionam tot fluxul de intrare/ieșire al mărfii.

studii

 

Facultati:

2019 - 2020 Facultate: Business Management la VIVES University of Applied Sciences din Kortrijk, Belgium. Exchange student în cadrul programului Erasmus+.
Cursurile au fost predate în limba engleză, iar printre cele mai importante se numeră: E-commerce & E-marketing, Procurement, Event Planning, Marketing Management: Channel management.
2017 - 2020 Facultate: Afaceri Internaționale la Facultatea de Științe Economice și Administrarea Afacerilor - Universitatea Transilvania Brașov din Brașov. Programul de studiu: Afaceri Internaționale punând accent pe următoarele cursuri: marketing internațional, cercetări de marketing, comerț internațional, tehnologia informației.
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: matematica-informatica la Liceul Teoretic Aurel Vlaicu din Breaza. Învățământ secundar superior cu accent deosebit pe matematică și IT (C++)

Premii

Certificari
May 2020 - Jun 2020: E-commerce Fundamentals
LinkedIn Learning Course: http://www.linkedin.com/learning/ecommerce-fundamentals-2
Hobby-uri
fitness

fitnessPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close