Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.10.2015

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să îmi permită atât folosirea cunoştinţelor acumulate cât și dobândirea altor cunoștințe, de asemenea urmăresc oportunităţi de avansare în cadrul companiei pentru a acumula noi cunostinte ce imi vor fi utile pe viitor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Ploiesti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 30.06.2016

experienta profesionala

 

01.04.2020 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent contabil

Responsabilitati:

Verificare facturilor si inregistrarea acestora, emiterea de facturi pentru clienti, inregistrarea de provizioane, intocmirea documentatiei de inventar, inregistrari de casa, intocmirea registrului de casa, intocmirea de rapoarte lunare, emiterea de comenzii si receptii in maximo, intocmirea de preocese verbale de casare, receptie sau punere in functiune a imobilizarilor etc.

01.01.2019 - 30.04.2020

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: operator punct de beneficii

Responsabilitati:

Crearea și modificarea fișierelor clienților în aplicația FIDELIA, participarea la inventare, contribuția la gestiunea stocurilor și serviciilor, operarea tranzacțiilor disponibile pe terminalul PAY POINT, operarea polițelor de asigurare în aplicația OTTO BROKER, operarea transferurilor / primirilor de bani în aplicația WUPOS etc.

01.07.2016 - 31.01.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: operator case

Responsabilitati:

Principalele activităţi şi responsabilităţi: scanarea produsele, gestionarea monetarului, oferirea de suport clienților, amabilitate și promptitudine în serviciile oferite, menținerea unor bune relații de colaborare cu toți colegii de pe suprafata de vânzare, verificare z-ului si a raportului zilnic etc.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Controlul Calității Produselor și Factorilor de Mediu la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.
2019 - 2019 Liceu / Școală profesională: Asigurari la S.C. Pro Fiduciaria S.R.L din Bucuresti. Principalele materii studiate şi abilităţile acumulate: principii ale activității de asigurare și reasigurare, etică profesională și implicații ale legilor speciale asupra activității de asigurare, clasele și tipologia asigurărilor.
2019 - 2019 Liceu / Școală profesională: Contabilitate la S.C. ILBAH STUDIO S.R.L. din PLOIESTI. Principalele materii studiate şi abilităţile acumulate: întocmirea și completareadocumentelor primare, contarea operațiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice,completarea registrelor contabile, întocmirea balanței de verificare, evaluarea patrimonială, întocmirea bilanțului contabil, transmiterea documentelor, utilizarea programului de contabilitateSAGA SOFTWARE
2014 - 2017 Facultate: Merceologie și Managementul Calității la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești.
2008 - 2014 Liceu / Școală profesională: Profil : Protectia Mediului Specializare :Industrie alimentara la Colegiul Tehnic Lazar Edeleanu Ploiesti din Ploiesti.

Premii

Conferinte
Apr 2017 - Jul 2017: ”Performanță și competitivitate în societatea cunoașterii”
Lucrarea realizată se intitulează ”Coordonate actuale ale securității și siguranței alimentare în România și Uniunea Europeană” în urma desfășurări acestei Sesiunii Internaționale de Comunicări Științifice am obținut premiul III.
Hobby-uri
Lectura, Desen, Plimbari in natura, SportPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close