Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.12.1979

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Vreau sa fiu implicat in productia de piese mecanice pe masini CNC atat prin operarea masinilor cat si programarea pieselor CAD si CAM. Am experienta practica de doi ani de productie pe o freza Okuma Genos 560 cat si de programator CAD si CAM in Autodesk Fusion 360. In prezent sunt responsabil pentru productia de piese pe freza pentru diversi clienti la export. Am avut colaborari de succes pe programarea CAD si CAM cu clienti din intreaga lume inclusiv din Statele Unite si Filipine. Inainte de a fi implicat in activitatea de productie am fost consultant in Ernst and Young si apoi director pe managementul riscului in Volksbank Romania si apoi analist de risc in Alpha Bank Romania. Am o diploma de asistent analist-programator si vorbesc fluent engleza si bine franceza.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Beneficii: Asigurare de sanatate. Cheltuielile cu specializari suportate de catre firma. Ex. CFA, ACCA.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Productie, Inginerie, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: operator cnc si programator cad si cam

Responsabilitati:

Obtinerea de comenzi de la clienti potentiali. In prezent majoritatea productiei este destinata exportului in principal in spatiul economic european.
Programarea CAD si CAM in Fusion 360 a pieselor. Pe partea de programare CAD si CAM am avut colaborari de succes cu clienti din intreaga lume inclusiv Statele Unite si Filipine.
Executia pieselor pe o freza Okuma Genos 560
Asigurarea calitatii, masurare si control
Aprovizionare cu materiale si scule
Initierea si urmarirea livrarilor

01.01.2015 - 31.12.2016

Departament: banci

Titlu Job: analist in divizia de managementul riscului

Responsabilitati:

Managementul riscului pentru portofoliul corporate
Provizioane IFRS
Implementare proiect sistem de raportare al creditelor restructurate (Forborne) si neperformante (NPL) in conformitate cu cerintele European Banking Association

01.09.2006 - 31.12.2014

Departament: banci

Titlu Job: director divizie risk controlling si apoi director adjunct directia risk management

Responsabilitati:

Eram responsabil cu gestionarea riscurilor semnificative si toate aspectele conexe inclusiv riscul de credit, riscul operational, riscul de piata si riscul de lichiditate.
Responsabil de procesul de planificare si alocare a capitalului (ICAAP) precum si de implementarea abordarii IRB in cadrul Basel II inclusiv sistemele de rating, PD, LGD si EAD.
Echipa gestionata de mine a crescut in mod constant odata cu cresterea bancii. In total am gestionat o echipa de 9 oameni.
Am fost responsabil pentru implementarea proiectului Basel II impreuna cu sefa departamentului de Organizare.
Am dezvoltat metodologia de provizionare IFRS.

01.07.2005 - 31.03.2006

Departament: banci

Titlu Job: senior risk analyst

Responsabilitati:

Responsabil pentru proiectul OTP Basel II.
Proiectul implica alinierea abordarea OTP Romania la cea a grupului si o colaborare in acest sens cu OTP Ungaria si diferite departamente si sucursale din Romania.
In cursul proiectului au fost tinute cateva seminarii pentru angajati aflati la diferite nivele.
Dezvoltarea si evaluarea sistemului de rating cantitativ si calitativ aplicat companiilor mijlocii si mari

01.07.2003 - 31.07.2005

Departament: banci

Titlu Job: risk services consultant

Responsabilitati:

Specialist in riscul de piata si riscul de credit in cadrul proiectului pentru Banca Nationala a Bulgariei dedicat dezvoltarii unui pachet de raportari pentru "Regulamentul 8 referitor la adecvarea capitalului bancilor" menit sa alinieze supravegherea exercitata de Banca Nationala a Bulgariei cu cerintele de adecvare a capitalului ale Basel si Consiliului European.
Implementarea pachetului de raportari a presupus de asemena prezentarea noilor cerinte in workshopuri organizate pentru intreg sistemul bancar din Bulgaria.

Coordonator in cadrul proiectului PHARE “Improving the Uniform Bank Rating and Early Warning System” adresat Bancii Nationale a Romaniei. In cadrul proiectului au fost dezvoltate, testate si implementate 3 tipuri de modele econometrice printre care: modele de analiza limited dependent si modele de durata si supravietuire destinate detectarii timpurii a bancilor cu probleme

Alte proiecte de risk management, managementul proceselor, implementari sisteme IT, ICAAP, profitabilitate ajustata la risc.

studii

 

Facultati:

2002 - 2003 Masterat: Piete de capital la Academia de Studii Economice din Bucharest.
1998 - 2002 Facultate: la din Bucharest.

Premii

Certificari
Sep 1994 - Sep 1998: Atestat asistent analist-programator
Certifica faptul ca pot analiza cerinte de business si programa calculatoare pentru rezolvarea acestor probleme

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close