Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.08.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.11.2015

obiectiv

 

Sunt o persoană motivată să îmi depășesc limitele și doresc să realizez acest lucru pentru a demonstra aplicabilitatea în variate domenii a cunoștințelor acumulate în anii de studiu de la nivel universitar. Urmăresc să contribui creativ la îndeplinirea atribuțiilor caracteristice unui loc de muncă și să mă implic pentru îmbunătățirea mediului de lucru. De asemenea, doresc să regăsesc un mediu de lucru care face din profesie un interes primordial în viaţă, unde colectivul te ajută să te dezvolţi profesional şi personal, iar angajatorul oferă respect valorilor angajatului, îl motivează şi îl apreciază.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara, Targu Jiu, Sighisoara, Rovinari, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2020 - 31.12.2020

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator de interviu și cercetare de piață

Responsabilitati:

-Intervievarea respondenților prin metoda CATI
-Comunicarea eficientă și aplicarea corectă a sondajelor
-Colaborare pe perioada a două proiecte desfășurate în septembrie și noiembrie-decembrie.

01.04.2019 - 30.09.2019

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator de interviu si cercetare de piaţă

Responsabilitati:

• Aplicarea sondajelor de opinie prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interview);
• Introducerea corectă a răspunsurilor în sistemul pus la dispoziție de companie;
• Comunicarea eficientă și echidistantă cu respondenții, dar totodată persuadarea acestora pentru a participa activ la temele propuse de sondaje.
• Cunoașterea aspectelor importante legate de fiecare sondaj de opinie pentru a fi împărtășite respondenților la cerere.

studii

 

Facultati:

2018 - 2020 Masterat: Managementul securităţii în societatea contemporană, Științe Politice la Facultatea de Istorie şi Filosofie, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Discipline importante studiate : Managementul crizelor și conflictelor în organizații, Managementul infrastructurilor critice, Politici și strategii de securitate, Managementul securității și riscului în afaceri, Managementul informațiilor în organizații,
2015 - 2018 Facultate: Studii de Securitate, Științe Politice la Facultatea de Istorie şi Filosofie, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Studiile de securitate sunt o specializare care face parte din domeniul de studiu Ştiinţe Politice. Principalele discipline studiate au fost legate de: securitatea documentelor, a informaţiilor, studii strategice şi de securitate, noţiuni de drept administrativ şi economie internaţională, analiza conflictelor, psihologie criminalistică, terorism, leadership şi negociere.

Premii

Certificari
Mar 2021 - Mar 2021: ECON101: Principles of Microeconomics

Feb 2021 - Mar 2021: PRDV010: Evaluarea Surselor și Referințelor
Curs gratuit cu posibilitatea de obținere a certificării pentru note de peste 7 oferit de platforma ONG Saylor Academy.
Feb 2021 - Feb 2021: PRDV004: Noțiuni introductive în Excel
https://api.accredible.com/v1/frontend/credential_website_embed_image/certificate/28884467
Voluntariat
Oct 2020: Blogul 45north.ro
Colaborare redactare articole pentru blogul 45north.ro axat pe știri și analize de politică externă.
Mar 2019 - Mar 2019: Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca
Concert Young Famous Orchestra şi Analia Selis
Traininguri
Sep 2020 - Oct 2020: Business Foundations
Curs online oferit de University of British Columbia ce a constat în examinarea succesului unor companii comparativ cu altele, documentele esențiale ce caracterizează menținerea unei afaceri, planul unei afaceri și ramurile din care se compune o afacere.
Jul 2020 - Aug 2020: Open Source Leaders
Instructaj oferit gratuit de o organizație denumită CommonPurpose în domeniul Managementului și Leadership-ului, în special pentru tineri din țările Commonwealth-ului dar disponibil pe scară largă oricărui doritor.
Hobby-uri
Dans, Literatură, Călătorii prin țară, Presa de investigații, BloggerPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close