Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

06.08.1976

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:30.08.1996

obiectiv

 

Un profesionist în afaceri dinamic, cu un palmares de succes în asigurarea și executarea de proiecte multiple și complexe pentru companii internaționale bine cunoscute, cu 20 de ani de experiență în petrol și gaze în amonte, în aval și în utilități. Cunoaștere și experiență excelente în proiectare, inginerie, achiziții, management de materiale, construcții, punere în funcțiune, pornire, preluarea proceselor de lucru, secvențiere și interfețe. Am gestionat diverse proiecte din studii conceptuale, prin FEED, EPCIC și predare către clienți. Cunoștințe tehnice solide despre procesele în amonte și instalațiile de producție Experiență în locații internaționale și în diverse medii culturale. Asta din punct de vedere comercial, cu abilități excelente de comunicare și de gestionare a părților interesate, înțelegere generală a dreptului contractual.

Salariu: nespecificat

Departament: Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2013 - 30.04.2020

Departament: management

Titlu Job: operations director for major projects

Responsabilitati:

(Fost cunoscut sub numele de Aker Process Systems), cunoscut furnizor de sisteme și soluții pentru piața petrolului și a gazelor, de la pachete până la topside complete și nu numai. Responsabilitatea operațională pentru proiectele majore din Asia Pacific, a reușit să dezvolte și să construiască echipe eficiente, a condus la o creștere durabilă și profitabilă pentru companie, a asigurat poziția companiei pe piață. .

01.09.2009 - 28.02.2013

Departament: management

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Binecunoscut furnizor de tehnologii diverse pe piața petrolului și a gazelor cu accent pe tratarea gazelor, separarea uleiului, tratarea apei și pachetele de utilități.
Responsabil de execuția proiectului în Orientul Mijlociu, axat pe furnizarea proiectelor cu zero ITL la timp, la buget și la cele mai înalte standarde de calitate.

01.02.2006 - 31.08.2009

Departament: management

Titlu Job: manager constructii

Responsabilitati:

Parte din echipa de proiect responsabilă de livrarea diferitelor proiecte EPC pentru piața de petrol și gaze în regiune, cu accent pe activitățile de fabricare și construcții din U.A.E. Asigurarea respectării contractanților cu programul companiei aprobat și identificarea precoce a oricărui alunecare de program, verificarea progresului real și planificat și monitorizarea atentă a căii critice. Conducerea conductelor și fabricația structurală Șantierele de subcontractanți și fac legătura cu echipa mea de inspectori rezidenți de fabricație în afara locului, pentru a se asigura că subcontractanții respectă cerințele de calitate și de calitate, efectuează vizite la șantierele de fabricație, după cum este necesar.

01.01.2001 - 31.01.2006

Departament: management

Titlu Job: director operatiuni

Responsabilitati:

Condus și direcționaț sectia de producție (cu accent pe aplicațiile de petrol și gaze) care generează venituri anuale de 60 milioane dolari. Stabilirea politicilor operaționale și implementarea îmbunătățirilor procesului pentru a asigura o calitate superioară a produselor livrate, precum și pentru a simplifica procesarea comenzilor, achizițiile de materiale și planificarea forței de muncă, ceea ce duce la creșterea productivității instalației și reducerea costurilor de exploatare, realizări care duc la o poziție mai bună în piața și au crescut consumul de comenzi al companiei cu 15%. Am condus o echipă de 15 manageri care supravegheau 175+ angajați scutiți și neexonerați.

studii

 

Facultati:

1995 - 1998 Facultate: Inginer Mecanic la Politechnica Bucuresti din Bucuresti.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close