Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.05.1978

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:09.05.1996

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Productie, Inginerie, Prelucrarea lemnului / PVC, Service / Reparatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2013 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: operation manager/coordonator punct de lucru

Responsabilitati:

Coordonez intreaga activitate a punctului de lucru din Cluj. Stabilesc planul zilnic de productie, definesc prioritatile si continuitatea procesului de productie. Urmaresc utilizarea eficienta a materiilor prime (cherestea, placaj, organe de asamblare, etc.). Raspund de calitatea produsului finit. Verific starea utilajelor si coordonez activitatea de intretinere a lor. Tin evidenta stocurilor de materiale si materie prima si evit epuizarea lor, intocmind necesare catre departamentul de aprovizionare. Mentin legatura cu furnizorii de materie prima si materiale si prospectez piata in vederea gasirii de noi furnizori.
Efectuez instructajului specific de protecţie a muncii şi PSI lunar pentru toţi angajatii punctului de lucru.

22.10.2012 - 25.06.2013

Departament: productie

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Coordonez si indrum activitatea personalului din subordine in conformitate cu planul de productie,
definesc prioritatile si continuitatea procesului de productie. Urmaresc utilizarea eficienta in
procesul de fabricatie a materiilor prime. Raspund de respectarea planului zilnic de productie.
Raspund de calitatea tuturor produselor realizate de catre formatiile din subordine. Verific starea
utilajelor si coordonez activitatea de intretinere a lor. Urmaresc stocul de materiale consumabile si
efectuez comenzi de achizitie evitand epuizarea stocurilor.

28.01.2011 - 09.07.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Vanzarea produselor si serviciilor oferite de companie (telefonie fixa, mobila, internet si televiziune) urmarind atingerea si depasirea targhetelor lunare primite Identificarea corecta a nevoii clientului si oferirea solutiei optime Testarea produselor avute la vanzare si demonstratii la cererea clientilor.

01.01.2009 - 01.01.2011

Departament: productie

Titlu Job: inginer mecanic, sef intretinere-productie

Responsabilitati:

Coordonarea si planificarea pe schimburi a unei echipe formata din 35 de angajati
(mecanici, electricieni, instalatori). Planificarea, organizarea si coordonarea activitatilor de mentenanta din sectie. Asigurarea pieselor de schimb necesare pentru reparatii Verificarea zilnica a utilajelor, din punct de vedere functional si al protectiei muncii; Intocmirea planului de reparatie pentru utilajele care sunt planificate pentru reparatie generala. Analizarea rapoartelor din ziua precedenta, identificarea problemelor aparute si propunerea solutiilor de remediere. Colaborarea cu departamentul de productie in vederea luarii masurilor pentru eliminarea defectelor aparute si diminuarea pierderilor tehnologice (apa, gaz, energie, etc...) Efectuarea instructajului specific de protecţie a muncii şi PSI lunar pentru toţi subordonaţii.
bonuri de masa

01.08.2007 - 01.02.2008

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

Efectuarea de masuratori pe teren in vederea proiectarii, si executiei amplasamentelor GSM, a retelelor de telecomunicatii si altor echipamente pentru telefonia mobila. Verificarea la intervale prestabilite a starii amplasamentelor precum si remedierea eventualelor probleme aparute.
bonuri de masa, masina de servici

01.05.2001 - 01.01.2006

Departament: service / reparatii

Titlu Job: electrician

Responsabilitati:

Verificarea zilnica a starii utilajelor din productie si raportarea catre seful de echipa eventualele probleme aparute. Executarea lucrarilor de intretinere si reparatie la utilajele si echipamentele din sectie. Colaborarea cu seful de formatie pentru intocmirea necesarului de aparatura si piese de schimb. Realizarea instalatiilor electrice si a tablourilor electrice de comanda pentru utilajele noi. Respectarea normelor de securitate a muncii.
bonuri de masa, asigurare

01.07.1997 - 01.08.2000

Departament: productie

Titlu Job: masinist, operator berar

Responsabilitati:

Indeplinirea tuturor activitatilor din procesul de productie Exploatarea echipamentelor si utilajelor pentru buna desfasurare a procesului tehnilogic. Mentinerea echipamentelor si instalatiilor in stare de igiena. Respectarea normelor de securitate a muncii.
bonuri de masa

studii

 

Facultati:

2007 - prezent Facultate: Informatica economica la UBB Cluj Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din Cluj Napoca. anul 3, momentan intrerupta
2002 - 2007 Facultate: Roboti industriali la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea Constructii de Masini din Cluj Napoca.

Premii

Locul 3 in faza finala la concursul national „SMC Diploma Project Competition” organizat de compania SMC Romania in Iulie 2007, obtinut cu lucrarea „Robot pentru inspectie si interventie in conducte”.
Premiul „Electrostatica 2004” obtinut la conferinta stiintifica studenteasca „Electrostatica” cu lucrarea „Experiente de Electrostatica in Laboratorul de Campuri Electrice Intense”.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close