Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.04.1998

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Bune competențe de comunicare dobândite prin experiența de agent de vânzări. Capacitatea de a oferii informatii eficiente. Abilitatea de a lucra in echipa. O buna stapanire de sine si eficienta de lucru in condiții de stres, atentie la detalii si rezolvarea eficienta a problemelor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter de cont

Responsabilitati:

Promovarea de produse si servicii financiar bancare cat si activitati de creditare pentru clientii persoane fizice. Menținerea contactului cu clientii din acest segment pentru a efectua operațiunile specifice sau a le recomanda servicii sau produse potrivite nevoilor lor. Efectuarea operatiunilor specifice proceselor de vanzare (creditare, pachete cont curent, internet banking, EPOS, produse ale subsidiarelor etc). Transmiterea catre Responsabilul Clientela si/sau Director Agentie pe fiecare segment de clienti(Micro, IMM Medii, Corporate) a tuturor solicitarilor, informatiilor si documentelor primite de la clientii PJ- conform fluxurilor de lucru in vigoare, precum si a oportunitatilor de vanzare identificate. Asigurarea suportului pentru Responsabilul Clientela si/sau Director Agentie in vanzarea produselor si serviciilor adecvate catre clientii PJ - conform fluxurilor de lucru in vigoare.

01.08.2018 - 31.12.2018

Departament: banci

Titlu Job: junior ralationship manager

Responsabilitati:

Identificarea oportunității de pe piata in scopul atragerii de noi clienti. Promovarea produselor băncii potentialilor clienti. Participarea la creșterea vânzărilor de produse si servicii prin stabilirea de întâlniri și prezentări atât la sediu cât și în afara acestuia. Întreținerea permanentă a contactului cu clientii actuali pentru a le prezenta oferta actualizată de produse si a le comunica modificările aparute. Efectuarea de operațiuni in contextul procesului de vanzare, dar și tranzacții cu si fara numerar pentru clientii bancii, persoane fizice sau juridice, în conformitate cu normele si procedurile in vigoare (instrumente de plată de credit si de debit in lei, ordine de plata in valuta, cecuri). Implicarea activa in proiecte de vanzare coordonate la nivel de agentie si derulate inclusiv in afara acesteia (de exemplu birouri mobile, vanzare la sediul clientilor, evenimente pe plan local etc).

01.02.2016 - 30.11.2016

Departament: marketing

Titlu Job: agent de vanzari

Responsabilitati:

Asigurarea atingerii obiectivelor de vanzari si merchandising pentru produsele firmei in toate magazinele si la toti clientii (retail traditional, lanturi internationale de magazine) din aria de acoperire.
Dezvoltarea retelei de clienti si propunerea noilor produse in portofoliu si lansarea acestora.
Promovarea produselor si a imaginii companiei , initierea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor profesionale. Actualizarea in permanenta a bazei de date din teritoriul alocat ,intocmirea si transmiterea rapoartelor de activitate conducerii organizatiei la termenele stabilite. Participarea la conferinte, birouri, intruniri si congrese de specialitate si monitorizarea activitatii concurentei.

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Facultate: Management la Facultatea de Management, SNSPA din Bucuresti.
2013 - 2017 Liceu / Școală profesională: Profil uman, specializare filologie la Liceul Teoretic Eugen Lovinescu din Bucuresti.

Premii

Certificari
Feb 2018 - Feb 2019: Mysql

Feb 2014 - Feb 2015: ECDLPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close