Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 29.02.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:08.01.1998

obiectiv

 

satisfactie profesionala

Salariu: 800,00 USD / luna

Beneficii: pachet salarial motivant

Tip job: Full time

Departament: Banci

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2006 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter credite retail

Responsabilitati:

vanzarea produselor bancii: credite persoane fizice, conturi, carduri, online banking, produse de economisire si creditare, depozite, consiliere financiara.

Realizari:

abilitatea mea de a interactiona in mod pozitiv cu oamenii, in combinatie cu dorinta de a avea rezultate semnificative, ajutandu-i pe ceilalti sa isi promoveze proiectele la fel ca si pe ale mele.

14.02.2005 - 01.05.2006

Departament: banci

Titlu Job: ofiter plati lei

Responsabilitati:

- Ofiter Plati Lei in cadrul Departamentului Decontari Interne la HVB Bank Romania – Centrala (actualmente Unicredit Tiriac Bank SA), coordonand partea de Transfond-plati electronice (atat pentru Bucuresti cat si pentru sucursalele din tara): plati, incasari, cozi de asteptare (multicash, ibi, ordine de plata pe suport hartie), erori. In acelasi timp am verificat si instrumentele de debit.
- Trainer pentru HVB Bank Romania pe partea de plati in lei si instrumente de debit cu ocazia fuziunii cu fosta Banca Comerciala Ion Tiriac SA.
- incepand cu 1 mai 2007 m-am relocat in Brasov in cadrul aceleiasi banci, ca Ofiter Credite Retail si lucrez si acum.

Realizari:

- in aceasta perioada in Bucuresti am coordonat intreaga echipa a departamentului de plati in lei, fiind persoana responsabila pe platile electronice.

01.12.2002 - 14.02.2005

Departament: banci

Titlu Job: economist front-office

Responsabilitati:

Economist front-office in cadrul Misr Romanian Bank, sucursala Bucuresti, (actualmente Blom Bank, Egypt), Departamentul Depozite – Operatiuni Valutare; principalele atributii constau in efectuarea platilor (inclusiv swift-ul de transfer) si a incasarilor valutare, deschideri/inchideri conturi curente comerciale si personale, depozite la termen in valuta si in lei, raportari BNR, Ministerul Finantelor, actualizarea dosarelor comerciale.

Realizari:

- Am fost implicata in proiectul TransFond referitor la Sistemul Electronic de Plati, fiind acreditata ca utilizator REGIS pentru platile de mare valoare si utilizator SENT pentru platile de mica valoare si debite directe, participand la ambele cursuri de pregatire organizate de TransFond.
- Am condus echipa de plati pe lei in testarea acestui sistem electronic de plata.

studii

 

Facultati:

1998-2002 - Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Management, specializarea Managementul Firmei;
1994-1998 - Liceul teoretic “Gheorghe Sincai”–profil matematica-fizica

Facultati in straiatate

-

Activitati extracurriculare

permis de conducere categoria B (1999);
principalele trăsături de caracter:
- capacitatea de a ma adapta rapid intr-un mediu nou
- dinamism
- spirit de echipa
- comunicativitate
- diplomatie

Premii

- aprilie 2007 - Curs al Institutului Bancar Roman – “Analiza riscului in activitatea de creditare” pentru clienti corporativi;
- dec 2006 - Curs "Train the trainer" efectuat de HVB Bank Serbia;
- august 2001 - Diploma “Business English” acordata de A.S.E. - Prosper Language Center si obtinerea Testului Cambridge in engleza de afaceri la British Council (BEC Vantage);
- mai 2001 - Diploma “Inspector Taxe si Impozite” in cadrul “Anton Ratiu Professional Business School”

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20