Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.07.1981

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.08.1999

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Lucrul intr-o societate serioasa si totodata competitiva pe piata, si cu o echipa unita.

Salariu: 1.800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Marketing, Farmacie, Telecomunicatii, Banci

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2015 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter credit

Responsabilitati:

Promovarea produselor bancii, intocmirea dosarelor de credit si gestionarea tuturor cererilor inaintate de clienti.

01.09.2007 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter credit, ofiter recuperare credite si ofiter field collection

Responsabilitati:

Din septembrie 2007 pana in august 2009 - Promovarea produselor de creditare, Analiza economico-financiara a clientului in vederea acordarii creditului, Gestionarea portofoliului de credite detinut, si recuperarea creantelor de la clientii rauplatnici. (Ofiter credite)
Din august 2009 pana in prezent - recuperarea creditelor in intarziere, reanaliza acestor clienti si in vederea recuperarii creditelor cu restante, restructurarea acestora in urma analizei economico- financiare. ( Ofiter recuperare credite). Din Ianuarie 2011 Ofiter Field Collection cu atributii in gestionarea portofoliului de clienti si recuperarea sumelor restante de la debitorii cu probleme la plata ratelor.

01.09.2007 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiţer bancar field collection la nextebank s.a.; ofiţer bancar recuperare debite la procredit bank s.a.; ofiţer credite la procredit bank s.a.

Responsabilitati:

Discuţia cu clienţii atât telefonic cât şi personal la sediul bănci sau la domiciliul ( sediul social ) clientului. Determinarea problemelor cu care acesta se confrunta, motivul pentru care a ajuns în întarziere cu ratele creditului, iar în măsura în care acest lucru este posibil negocierea cu clientul pentru plata restantelor la zi iar ulterior plata acestora la scadenţă. Iar în cazul în care clientului i-au scăzut veniturile şi nu îşi poate onora obligaţiile contractuale, restucturarea creditului pentru a avea obligatii de plata la nivel la care el să le poata platii.
Principala responsabilitate: scăderea numarului de clienţi cu probleme la plata ratelor sau scaderea numarului de zile de întarziere a acestora.

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Facultate: Economie la Universitatea Dimitrie Cantemir din Targu Mures. Absolvent al Liceului Electromureş din Târgu Mureş la profil Informatică în anul 2000, cu
atestat de operator şi ajutor programator.
Absolvent al şcolii tehnice Carol Davila profil balneofizioterapie în anul 2003.
Curs de lucrător social în anul 2003.
Absolvent al Universităţii Dimitrie Cantemir, facultatea de Ştiinţe Economice, profil
Economia comerţului, turismului şi serviciilor, promoţia 2007

Premii

Curs de lucrator social, atestat de operator calculatror cat si ajutor progamatorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close